Alıntı yapılan: fifa08city - 03 Haziran 2008, 17:10:48AMINA KODUKLARIM SİKİM BÖYLE TURNUVAYI BEŞ PARASIZ ETMEZ BU TURNUVA RMELİHR AĞA GİRİLMİO VE SENLE DAHA MAÇ YAPMADIK SEN NASIL 3-0 YAZION HAYRET BİŞE SANA SLM DİOM SEN HEMEN MSJ I KAPION. AMAN BE KNTR VERECEKMİŞ SİKEME KADAR .............. küfür etme burası küfür mekanı değil illa küfür etçeksen git kendi anana bacına küfür et yada kendine küfür et babanın uşağı yok hiçbir üye senden küfür yemek zorunda değil.TURNUVADAN İHRAÇ EDİLDİN
AMINA KODUKLARIM SİKİM BÖYLE TURNUVAYI BEŞ PARASIZ ETMEZ BU TURNUVA RMELİHR AĞA GİRİLMİO VE SENLE DAHA MAÇ YAPMADIK SEN NASIL 3-0 YAZION HAYRET BİŞE SANA SLM DİOM SEN HEMEN MSJ I KAPION. AMAN BE KNTR VERECEKMİŞ SİKEME KADAR ..............
Alıntı yapılan: *-HazeR-* - 03 Haziran 2008, 18:14:29Alıntı yapılan: fifa08city - 03 Haziran 2008, 17:10:48AMINA KODUKLARIM SİKİM BÖYLE TURNUVAYI BEŞ PARASIZ ETMEZ BU TURNUVA RMELİHR AĞA GİRİLMİO VE SENLE DAHA MAÇ YAPMADIK SEN NASIL 3-0 YAZION HAYRET BİŞE SANA SLM DİOM SEN HEMEN MSJ I KAPION. AMAN BE KNTR VERECEKMİŞ SİKEME KADAR .............. küfür etme burası küfür mekanı değil illa küfür etçeksen git kendi anana bacına küfür et yada kendine küfür et babanın uşağı yok hiçbir üye senden küfür yemek zorunda değil.TURNUVADAN İHRAÇ EDİLDİNadam ol lan adam doğru sölüo 1 bakıom adım yazıo bi baktım adım yazmıo yapcanız turnuvaya yandan sokiim
SAĞOL KARDEŞ BENİ SAVUNDUĞUN İÇİN
yyusuf1993:1-3BELA07ADAM MACIN İLK YARIININ YARISINI OYNAMADI DURDU BENDE CENTİLMENLİK İCABI GOL ATMADIM SONRA GELDİ OYUNU OYALAYIP DURDU MAC MI YAPTIM ADAM MI KOSTURDUM FARKSIZ OLDU