Gönderen Konu: "1 numaralı suçlu benim"  (Okunma sayısı 389 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.434
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"1 numaralı suçlu benim"
« : 08 Nisan 2010, 23:47:57 »
"1 numaralı suçlu benim"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Galatasaray’ın son 5 maçta 11 puan kaybedip şampiyonluk yarışına büyük ölçüde havlu atmasından sonra eleştiri oklarına hedef olan teknik direktör Frank Rijkaard’a başkan Adnan Polat sahip çıktı.
Sivasspor beraberliğinden sonra Rijkaard’ın gönderileceği yönündeki söylentileri kesin bir dille yalanlayan Polat, “Eğer bir suçlu aranıyorsa, 1 numaralı suçlu benim. Daha sonra futbol komitesi, ardından idari ve teknik heyet gelir” dedi.

Hayal görüyorlar

Böyle bir ortamda Rijkaard’ı tartışmanın anlamsız olduğunu ifade eden Adnan Polat, Hürriyet’e şunları söyledi: “Her kafadan bir ses çıkıyor. Bazıları hayal görüyor. Bizim hocayla ilgili bir sorunumuz yok. Her şey açık ve net. Rijkaard’la 1 yıllık daha sözleşmemiz var. Bu konuyu konuşmak bile istemiyorum. Hocamız önümüzdeki sezon da bizimle olacak.

Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra sürekli bir sorumlu aranıyor. Eğer bir suçlu arıyorlarsa, 1 numaralı suçlu benim. Daha sonra futbol komitesi, ardından idari ve teknik heyet gelir. Bu tabloda herkesin sorumluluğu var. İlla birinin kafasını koparmak mı lazım? Neden herkes bir kelle istiyor, anlamıyorum.”

Dört dörtlük yönetti

Hakem hatalarına sığınmak gibi düşüncelerinin olmadığını ifade eden Galatasaray Kulübü Başkanı, “Hakemleri şikayet edecek futbol bile oynamıyoruz. Bu yüzden hakem kararlarını ön plana getirip, yapılan hataların arkasına sığınmak gibi bir düşüncemiz yok” diye konuştu.

G.Saray Kulübü Başkanı, futbolcularının Sivasspor maçının son yarım saatinde oynadığı futboldan memnun kalmadığını belirtirken, “Allah aşkına hakemlerden Sivas maçında bahsedilecek ne var? Halis Özkahya dört dörtlük maç yönetti. Artık G.Saraylı futbolcuların daha dikkatli oynayıp, en azından kalan 6 maçta üzerlerine düşeni yapmaları lazım” dedi.

Sivas beraberliği planını değiştirdi

Sivasspor beraberliği G.Saray Başkanı Adnan Polat’ın planını değiştirmesine neden oldu. Mazbata töreninde, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı kastederek, “Seslerini yükseltenler kendi lehlerine imkanlar çıkarmaya başladı. Bağıranlar istediğini alıyor” diyen ve bugünlerde MHK ve Futbol Federasyonu’na yönelik açıklama yapmaya hazırlanan Polat, kötü futbol ve alınan başarısız sonuçtan sonra planında değişikliğe gitti.

Polat’ın sesini yükselteceği zirveyi ileri bir tarihe ertelediği öğrenildi.