Gönderen Konu: Albayrak'tan ilginç açıklamalar!  (Okunma sayısı 456 defa)

Çevrimdışı El_NiNo

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 10.664
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
Albayrak'tan ilginç açıklamalar!
« : 08 Kasım 2008, 00:58:43 »
Albayrak'tan ilginç açıklamalar!
[/b][/color]


Galatasaray'ın eski yöneticilerinden ve fanatikliğiyle bilinen Abdurrahim Albayrak, Pazar günü oynanacak derbi maç öncesi ilginç açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı taraftarların gönlünde ayrı bir yeri olan eski yöneticilerden Abdurrahim Albayrak, hafta sonu oynanacak Fenerbahçe - Galatatasaray derbisinin çok zevkli bir karşılaşmaya sahne olacağına inandığını söyledi. Albayrak koyu bir Galatasaray taraftarı olarak karşılaşmaya gideceğini de ifade ederek, "Bir kere bütün izleyicilerin çok büyük bir zevk alacakları bir maç olacağını düşünüyorum. Galatasaray Benfica karşısında almış olduğu 2-0'lık net bir galibiyet gurur duyabileceğimiz bir maç çıkardı.Fenerbahçe ise, herkesin Arsenal'den büyük bir fark yiyeceğini beklemesine karşın, gidip 1 puan almasını bildi. En azından grupta var olduğunu gösterdi. İki Türk takımımızda bu hafta göğsümüzü kabarttı. İki güzide takımımızın bu hafta Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yapacakları maç büyük bir önem arz ediyor. Bu hafta iki takımda çok iyi bir futbol oynayacaktır. Seyircilerin zevk alabileceği bir maç olacaktır. Maçta bende olacağım" dedi.

Galatasaray'ın maçlarındaki aşırı heyecanıyla zaman zaman istemeden de olsa çevresindekilere zarar vermesiyle bilinen Abdurrahim Albayrak Fenerbahçe karşılaşması gibi tansiyonun en üst seviyeye çıktığı bir maçta heyecanının sorulması üzerine ise, "Geçen haftaki maçtan dolayı ayağımda bir yara var. Gaziantep maçında biraz heyecanlandım 2-1 den sonra sağa sola vurdum. Ama kimseye zararım olmaz kendime zararım oluyor. Sağa sola vuruyoruz elimizi kolumuzu kırıyoruz ama kimseye en ufak incitici bir kelime kullanmam. Fenerbahçeli yöneticilerin iyi bir misafirperverlik göstereceğini ümit ediyorum. Çünkü bunun 2. devrede Ali Sami Yen ayağı vardır. Biz artık ülke olarak çok şeyi aştık. Statlarda da bir çok şeyi aşmamız lazım. İnşallah bu derbide futbol ve centilmenlik adına güzel şeyler olacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin Benfica maçından sonra koltuğunu sağlama aldığını vurgulayan Albayrak, Fenerbahçe maçında olası bir başarısız sonucun Alman teknik adamın Galatasaray'daki kariyerini etkileyemeyeceğini ifade etti. Albayrak konuyla ilgili olarak, "İlk defa Portekiz ekibiyle karşılaştık. Çok endişe duyuyordum. Ama maçtan sonra taraflı tarafsız kimle konuşuyorsam herkesin gururlandığı bir Türk takımının böyle bir oyun çıkarması hepimizi gururlandırdı. Skibbe yerini bayağı bir garantiledi sağlamlaştırdı. Luis Aragones'e gelince; Aragones her kim ne derse desin Aragones bir marka. Dünya markası. Bunu inkar etmek mümkün değil. İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yapan bir hocanın kötü olması mümkün değil. Fenerbahçe'ye zamanla çok şeyler vereceğine inanıyorum. Hocaları çok çabuk harcamamız lazım. Fenerbahçe Kulübü'ndeki başkanın ve yönetim kurulunun bir kaç maçlığına Aragones'i getirdiğine inanmıyorum" diye konuştu.

Galatasaray'ın bu sezonki kadrosunun çok iyi olduğunu vurgulayan Abdurrahim Albayrak, UEFA Kupası'ndaki Kadıköy hedefiyle ilgili olarak, "Galatasaray'ın kadrosu çok iyi. Galatasaray'ın kadrosu Avrupa liglerinde çok rahat oynayabilecek bir kadroya sahip. Şampiyonlar Ligi'ne göre oluşturulan bir kadro Benfica karşılaşmasında meyvelerini verdiğini düşünüyorum. Bu kadro ben inanıyorum ki, Kadıköy'deki finalde başkanımızın da dediği gibi, final oynayan takımın bir tanesinin Galatasaray olacağını düşünüyorum"

07.11.2008
Kaynak : İHA
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!