Gönderen Konu: Ayhan büyük kayıp  (Okunma sayısı 523 defa)

Çevrimdışı weathered

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.909
  • Puan 65
  • Cinsiyet: Bay
  • OyunSiteniz.Com
    • Profili Görüntüle
Ayhan büyük kayıp
« : 01 Şubat 2009, 10:33:02 »
Denizli'de kazanırken fazla zorlanmadı ama Sivas'taki mücadele daha çetin geçecek. Formunun zirvesindeyken takımı yalnız bırakmamalıydı.


İki Sivas maçının ardından galibiyet yüzü gördü. Rakip mi zayıftı?
Ne rakip zayıftı ne de Galatasaray iyiydi. İki taraf da karşılaşmayı 3 puanla kapatmak için elinden geleni yaptı. İki takım da maça asıldı, kazanmak için her şeyini ortaya koydu. Ancak neticeyi son vuruşlar belirledi. Gol bölgesinde daha usta ayakları olan taraf 
karşılaşmayı istediği gibi tamamladı. Bence mücadele açısından iki takım arasında pek fark yoktu.

KEWELL DA ARANIYOR
Galatasaray'ın Denizli önündeki futbolu zirve yarışı için yeterli olur mu?
Galatasaray'ı bir maçtaki performansı ile değerlendirmek yanlış olur. Denizlispor önünde önemli iki adamından yoksun mücadele etmesine rağmen kazanmayı başardı. Galatasaray, her zaman yarışın içinde yer alacak kapasitede bir takım. Lincoln ve Kewell da geldiğinde sarı-kırmızılı takımda çok şey değişir. Sorunlar büyük ölçüde azalır.

MEİRA SIRADAN OYUNCU
Galatasaray, kalesinde tehlikeler yaşıyor. Defansında sorun görüyor musunuz?
Galatasaray savunmada zaman zaman sorun yaşasa da bu çapta bir takımın aynı bölgede sürekli problem yaşayacağını düşünmüyorum. Zaten Türkiye'nin en önemli savunma oyuncularından biri olan Servet de döndü. Meira da yapması gerekeni yapıyor. Ama Portekiz Milli Takımı'nda forma giyen bir oyuncu olmasına rağmen ekstra işler bekleniyor.

LİNCOLN'SÜZ ÇOK ZOR!
Lincoln'süz Galatasaray bu kez kazandı. Sarı-kırmızılılar sambacıyı arıyor mu?
Bana göre çok zor. Çünkü Lincoln Galatasaray'ın 'olmazsa olmazı'. Lincoln'ün oynamadığı maçlarda Galatasaray'ın ne kadar zorlandığını hep birlikte gördük. Sarı-kırmızılılar Lincoln olmadan da maç kazanabilir ama Sivasspor, Ankaraspor, Trabzonspor, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi dişli takımlar karşısında mücadele ederken büyük sorunlar yaşar.

DAHA DİKKATLİ OLMALI
Sivas ile oynanacak kupa rövanşında Ayhan yok. Cimbom olumsuz etkilenir mi?
Elbette etkilenir. Ayhan son dönemlerde çok formdaydı. Bence Galatasaray'da Ayhan'ın yerini dolduracak bir oyuncu yok. Ayhan'ın Sivasspor gibi bir takım ile oynanacak maç arifesinde biraz daha dikkatli olması, kendini kontrol etmesi gerekirdi. Galatasaray yine sahaya 11 kişi çıkacak ama sahada ayak basmadık yer bırakmayan Ayhan'ı da çok arayacak.

SİVASSPOR AVANTAJLI
Galatasaray salı günü Sivas'ta 1-1'in rövanşına çıkacak. Sizce turu kim geçer?
Bana göre Sivas... Son 2 maçta 1 kez yenip, 1 kez de berabere kaldığı Galatasaray'a turu kaptırmayacaklardır. Üstelik maç yine Sivas'ta oynanacak. İklim şartlarına olan alışkanlığı, takım oyununa yatkın kadrosu, taraftarı Sivasspor için avantaj. Galatasaray da büyük takım. Kesin konuşmak doğru olmayabilir.