Gönderen Konu: Bu şartlarda bu kadar  (Okunma sayısı 885 defa)

Çevrimdışı El_NiNo

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 10.664
  • Puan 326
    • Profili Görüntüle
Bu şartlarda bu kadar
« : 26 Ocak 2009, 12:49:36 »

Turkcell Süper Lig'deki lider Sivasspor ile Galatasarayımız karşı karşıya geldi. Mücadele 2-0 Sivasspor üstünlüğüyle sona erdi. Ev sahibi ekibin golleri 51. dakikada Abdurrahmen Dereli ve 65. dakikada Sezer Badur'dan geldi.
Takımımızda kaptan Ümit Karan 45. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Ümit Karan: "Niye kırmızı kart gördüm bilmiyorum"
Sivasspor'un 2-0`lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada kırmızı-Kart gören Ümit Karan yaptığı açıklamada, "Niye kırmızı kart gördüm bilmiyorum" dedi.
Ümit Karan: "Niye kırmızı kart gördüm bilmiyorum"
Skibbe: "Bu şartlarda Avrupa'da maç oynanmazdı"


Maç öncesi herkesin cevabını merak ettiği soru, sahanın buzlu zemini ve buzlu zeminde nasıl bir maç oynanacağı idi. Yoğun çalışmalar sonrası maç saatine dek zemin biraz olsun maç oynanmaya müsait hale getirilse de maç içinde oyuncularımızın top kontrolünde oldukça zorlandığı gözlerden kaçmadı. Ayrıca eriyen buzların, sahanın bazı yerlerinde oluşturduğu su birikintileri oyuncuların hem top sürmelerini hem de en yakın pasları bile vermekte zorlanmalarına neden oldu.
2.El Araba
KANUNİ 90
2006 / 18.000 km KANUNİ 90 - Popcorn acil ihtiyactan satl
1.250 TL


Ligin zirvesini yakından ilgilendiren maç, orta alan mücadelesi şeklinde başladı. Galatasarayımız, Ümit, Baros, Arda üçlüsü ile rakip kalede gol ararken, evsahibi Sivasspor Mehmet Yıldız, Tum, Mohammed Ali ve Musa ile etkili olmaya çalıştı.

ÜMİT'E HAKSIZ KART!

Pozisyon açısından kısır geçen ilk yarının en önemli olayı ise 45. dakikada yaşandı. Bir pozisyon esnasında hakeme yakınan ve yerdeki su birikintisini tekmeleyen kaptanımız Ümit Karan beklenmedik bir kararla doğrudan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu şok karar, zaten eksik kadroyla mücadele eden takımımızı saha içinde de 10 kişi bırakarak tüm oyun planlarını bozdu.

VE GERİ DÜŞTÜK

İkinci yarıya Balili ile başlayan ve forvette Mehmet Yıldız - Tum ikilisini takviye eden Sivasspor 51. dakikada öne geçti. Musa'nın soldan ortasını Hakan Balta kafayla uzaklaştırmak istedi. Topun gelişine vuran Abdurrahman Dereli, kalecimiz De Sanctis'in solundan top ağlarla buluşturdu.

Bu golün ardından eksik Galatasaray beraberlik için saldırdı. Arda, Sabri ve Barış ile pozisyona girmeye çalışan takımımız bir türlü aradığı gole kavuşamadı. Öte yandan Sivasspor ise Balili, Mehmet Yıldız ve Tum ile kalemizde tehlikeli oldu.

İKİNCİ GOLÜ DE YEDİK

10 kişiyle hücum ederek doğal olarak defansta önemli açıklar veren Galatasarayımız, 66. dakikada 2-0 geriye düştü. Balili'nin soldan içeri çevirdiği topta arka direkteki Sezer yaptığı düzgün vuruşla topu ağlarımıza yolladı.

İkinci golle birlikte daha riskli bir futbol sergileyen takımımız, kalesinde daha fazla pozisyon gördü.

ÜÇÜNCÜ DE GELİYORDU

Kalemizde ciddi pozisyonlar yaşarken belki de bunların en ciddisi 74. dakikada meydana geldi. Emre Aşık ve De Sanctis arasındaki anlaşmazlık sonrası Mehmet Yıldız ayak koydu top direkten geri geldi. Bu mutlak gol pozisyonu maçtaki en ciddi pozisyonlardan biri oldu.

Kalan dakikalarda Sivasspor kalemize zaman zaman gelirken üçüncü golü bulacak vuruşu yapamadılar.

YARATICI OLAMADIK

Bu sezon oynadığı hemen her maçta rakipleri önünde bol pozisyon bulan takımımız bu maçta bir sezonun flaş isimleri Lincoln ve Servet başta olmak üzere eksik oyuncularımızın yokluğunu fazlasıyla hissetti. Rakip kale önünde 61 ve uzatmalardaki Emre'nin kafa vuruşları dışında ciddi bir pozisyon bulamadık.


MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

3. dakikada, kaygan zemine çarparak Sivasspor defansından seken topu önünde bulan Milan Baros'un yerden vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten oyun alanına geri döndü. Bu pozisyonda hakem Yunus Yıldırım, ofsayt kararı verdi.
10. dakikada Sivasspor defansının arasına gönderilen uzun pasa hareketlenen Arda, topa kayarak müdahale etmesine karşın vuruşu etkili olmayınca meşin yuvarlak kaleci Petkoviç'te kaldı.
11. dakikada Barış Özbek'in yaklaşık 35 metreden sert vuruşunda, kaleci Petkoviç üzerine gelen topu kontrol etti.
37. dakikada Musa'nın uzak mesafeden yaptığı sert vuruşta kaygan zemine de çarparak hız kazanan meşin yuvarlak, iyi yer tutan De Sanctis'te kaldı.
45. dakikada kaptanımız Ümit Karan, gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

51. dakikada, Sivasspor'un golü geldi. Sol kanattan gelişen atakta, Musa'nın ceza alanına ortaladığı top, savunmadan sekti. Dönen topa ayağıyla gelişine vuran Abdurrahman, meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0
55. dakikada topla hızlı bir şekilde ceza alanına hareketlenen Balili'nin çapraz pozisyonda yerden sert vuruşunda, savunma topu kale alanı içerisindeki Tum'dan önce uzaklaştırdı.
60. dakikada Sabri'nin kullandığı korner atışında, ceza alanı içerisinde iyi yükselen Emre Aşık'ın kafa vuruşunda kaleci Petkoviç topu kontrol etti.
66. dakikada Balili'nin sol kanattan kale alanı içerisine yerden yaptığı ortada, Sezer ayağının içiyle topu filelere görderdi: 2-0
73. dakikada Emre'nin kaleci De Sanctis'e geri pasında araya giren Mehmet, kaleciden önce topa dokundu. Yan direğe çarparak oyun alanına dönen topu De Sanctis kontrol etti.
82. dakikada ceza alanına topla hareketlenen Balili'nin yerden vuruşunda, top direğin yanından az farkla auta çıktı.
   

SİVASSPOR: 0 - GALATASARAY: 0

STAT: 4 Eylül
HAKEMLER: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Erdinç Sezertam

SİVASSPOR: Petkoviç, Sedat, Bilica, Abdurrahman, Murat Sözgelmez, İbrahim, Musa (dk. 80 Sylla), Onur, Mohammed Ali (dk. 46 Balili), Tum (dk. 59 Sezer), Mehmet Yıldız

GALATASARAY: De Sanctis, Emre Aşık, Hakan Balta, Volkan, Ayhan, Sabri, Barış (dk. 75 Aydın), Mehmet Topal, Arda, Milan Baros (dk. 61 Yaser), Ümit Karan

GOLLER: Dk. 51 A. Dereli, dk. 66 Sezer (Sivasspor)

SARI KART: dk. 78 Yaser, dk. 84 Sabri, Emre (Galatasaray) dk. 84 Sezer (Sivasspor)
KIRMIZI KART: Dk. 45 Ümit Karan (Galatasaray)
Şeytanın En Büyük Hilesi Dünya'ya kendinin var olmadığına inandırmakmış!

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.423
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Bu şartlarda bu kadar
« Yanıtla #1 : 29 Ocak 2009, 00:47:33 »
Haber İçin Sağol