Gönderen Konu: Cim Bom'un ateşi sönmüyor: 1-2  (Okunma sayısı 619 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Cim Bom'un ateşi sönmüyor: 1-2
« : 18 Nisan 2010, 13:50:27 »
Cim Bom'un ateşi sönmüyor: 1-2

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

MANİSASPOR-GALATASARAY

Manisaspor: İlker, Burak, Eren, Hüseyin, Nizamettin, Mehmet Nas, Mehmet, Simpson, Güven, Şener, Isaac
Teknik Direktör: Reha Kapsal

Galatasaray: Aykut, Neill, Hakan Balta, Sabri, Caner, Elano, Arda, Mehmet Topal, Keita, Baros, Giovani
Teknik Direktör: Frank Rijkaard

Stat: 19 Mayıs
Hakemler: Abdullah Yılmaz, Erhan Sönmez, Ali Saygın Ögel
90.Dakika :Hakem Abdullah Yılmaz maçı bitiren düdüğü çalıyor. Galatasaray deplasmanda Manisaspor'u 2-1 yeniyor ve haftayı 3 puanla kapatarak puanını 60'a yükseltiyor.
90.Dakika :Galatasaray atağında Emre kendi sahasından ileriye doğru uzun oynadı ama top kaleci İlker'de kaldı.
90.Dakika :Galatasaray atağında Baros sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu taca gönderdi.
89.Dakika :4. Hakem Nihat Akman maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
88.Dakika :Manisaspor atağında Isaac savunmanın arkasına atılan topa hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.
87.Dakika :Galatasaray atağında Baros ceza yayı üzerinden kaleye sert vurdu ve kaleci İlker son anda köşeden topu güçlükle kornere çeldi.
86.Dakika :Manisaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Mehmet Nas, Giren oyuncu 6 numarayla Gabriel
84.Dakika :Galatasaray gole çok yaklaştı. Dos Santos sol kanattan topla çizgiye indi ceza sahası içine yerden pasını verdi Elano altıpas önünde bomboş pozisyonda kaleye sert vurdu ama top üst direkten geri geldi sonrasında savunma topu uzaklaştırdı.
83.Dakika :Galatasaray atağında Elano ceza sahası içine yerden pas vermek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
82.Dakika :Galatasaray'da Dos Santos hakemin düdüğünden sonra topa vurduğu için Sarı Kart gördü.
81.Dakika :Manisaspor atağında Simpson sağ kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi, yerden Isaac'e pasını verdi Isaac gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
80.Dakika :Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 55 numarayla Sabri Giren oyuncu 2 numarayla Emre Güngör
78.Dakika :Manisaspor atağında Momha sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
77.Dakika :Manisaspor'da Nizamettin sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
75.Dakika :Galatasaray atağında Caner ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top auta çıktı.
73.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Manisaspor Mehmet Topal'ın kendi kalesine attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor.Momha sol kanattan hızla ileriye çıktı sol kanatta topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı Ergin ön direkte arkaya doğru topu aşırttı ve Mehmet Topal kafayla uzaklaştırmak isterken topu ağlarla buluşturdu.
71.Dakika :Manisaspor atağında Momha sol kanata atılan topa hareketlendi ama hakem ofsayt kararı verdi.
70.Dakika :Manisaspor atağında Momha sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Aykut çıkarak topu uzaklaştırdı.
68.Dakika :Manisaspor'da Isaac ofsayt pozisyonunda kaldı.
67.Dakika :Manisaspor'da Nizamettin sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
66.Dakika :Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 10 numarayla Arda Giren oyuncu 16 numarayla Mustafa Sarp
65.Dakika :Manisaspor atağında Nizamettin sol kanata doğru pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
63.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Baros ile 2. golü buldu.Arda sol kanattan topla çizgiye indi, ceza sahası içine yerden pasını verdi Baros altıpas önünde şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.
60.Dakika :Manisaspor atağında Ergin ceza sahası içinde savunmadan seken topa yerden sert vurdu ama top kaleci Aykut'ta kaldı.
59.Dakika :Manisaspor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 8 numarayla Mehmet Güven, Giren oyuncu 61 numarayla Ergin
57.Dakika :Manisaspor atağında Isaac savunmanın arkasına doğru atılan topla buluştu ceza sahası içine girdi ve kaleci Aykut son anda müdahele ederek topu taca çeldi.
56.Dakika :Galatasaray'da Arda bu kez sol kanattan bir kez daha korner kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
55.Dakika :Galatasaray'da Arda sağ kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu bir kez daha kornere gönderdi.
53.Dakika :Galatasaray atağında Sabri ceza sahası içinde topla buluştu bekletmeden kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
52.Dakika :Galatasaray gole çok yaklaştı. Baros topla beraber rakiplerini geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldı Baros kaleci İlker'ide geçti boş kaleye topu gönderecekken savunma son anda ayak koyarak mutlak bir golü önledi.
50.Dakika :Galatasaray atağında Keita sağ kanattan Sabri'yle paslaşarak ceza sahası içine girdi arka direğe yerden pasını verdi ve savunmada Güven ayak koyarak topu kornere gönderdi.
47.Dakika :Galatasaray atağında Arda çalımlarla sağ kanattan ilerledi, ceza sahası içine sert bir orta yaptı ama Dos Santos ve Keita dokunamayınca top savunmada kaldı.
46.Dakika :Manisaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 43 numarayla Şener, Giren oyuncu 29 numarayla Momha
46.Dakika :Manisaspor hakem Abdullah Yılmaz'ın düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.
45.Dakika :Hakem Abdullah Yılmaz ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eriyor.
44.Dakika :4. Hakem Nihat Akman ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
43.Dakika :Manisaspor'da Nizamettin sol kanattan korneri kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı kaleci Aykut çıkarak topu yumrukla uzaklaştırdı ama hakem öncesinde kaleci Aykut'a faul yapıldığına karar verdi.
42.Dakika :Manisaspor'da Mehmet Nas sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu bir kez daha kornere kullandı.
41.Dakika :Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan çizgiye indi ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
40.Dakika :Galatasaray'da Baros hakeme itiraz ettiği için Sarı Kart gördü.
38.Dakika :Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
37.Dakika :Manisaspor atağında Mehmet Güven sağ kanattan çizgiye indi ceza sahası içine ortasını yaptı Güven Varol yükseldi kafayı vurdu ama top kaleci Aykut'ta kaldı.
36.Dakika :Galatasaray gole çok yaklaştı. Arda ceza sahası içine yerden pasını verdi Baros topla buluştu ceza sahası içinde uzak köşeye doğru şutunu vurdu ama top yandan az farkla auta çıktı.
35.Dakika :Galatasaray atağında Dos Santos sağ kanatta topla buluştu çalımlarla ceza sahası önüne geldi kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.
33.Dakika :Manisaspor atağında Mehmet Nas sağ kanattan ceza sahası içine yerden ortasını yaptı ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
31.Dakika :Galatasaray'da Arda sol kanattan korneri kullandı, ön direğe ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
30.Dakika :Galatasaray atağında Arda sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Hüseyin topu kafayla kornere gönderdi.
29.Dakika :Manisaspor atağında Nizamettin ceza sahası içine arapasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
27.Dakika :Galatasaray bu dakikalarda orta sahada top çeviriyor.
25.Dakika :Galatasaray atağında Elano ceza sahası içine doğru uzun oynadı ama top kaleci İlker'de kaldı.
24.Dakika :Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
22.Dakika :Manisaspor'da Mehmet Nas sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı Hüseyin yükseldi kafayı vurdu ama öncesinde hakem Abdullah Yılmaz Hüseyin'in faul yaptığına karar verdi.
21.Dakika :GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Keita'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Arda sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası dışına doğru pasını verdi gerilerden gelen Elano yerden sert vurdu ve altıpas içinde Keita topa dokunarak ağlarla buluşturdu.
19.Dakika :Manisaspor'da Hüseyin rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
18.Dakika : Galatasaray atağında Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
16.Dakika :Galatasaray atağında Hakan Balta kendi sahasından sol kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan taca çıktı.
15.Dakika :Manisaspor atağında Mehmet Nas sol kanata doğru pas atmak istedi ama savunmada Sabri araya girerek topu taca gönderdi.
13.Dakika :Galatasaray atağında Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Baros ceza sahası içinde topla buluştu ama hakem Abdullah Yılmaz öncesinde Baros'un topu elle aldığına karar verdi.
12.Dakika :Galatasaray atağında Caner ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
11.Dakika :Galatasaray atağında Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
9.Dakika :Galatasaray atağında Keita sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı Caner gelişine sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
8.Dakika :Galatasaray atağında Caner sol kanattan çizgiye indi ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci İlker'de kaldı.
7.Dakika :Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma ayak koyarak topu uzaklaştırdı.
6.Dakika :Galatasaray atağında Baros ceza sahası önünde topla buluştu kaleye sert vurdu ama hakem Abdullah Yılmaz öncesinde Baros'un topu elle aldığına karar verdi.
6.Dakika :Galatasaray atağında Baros ceza sahası önünde topla buluştu kaleye sert vurdu ama hakem Abdullah Yılmaz öncesinde Baros'un topu elle aldığına karar verdi.
5.Dakika :Manisaspor atağında Güven sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Aykut'ta kaldı.
4.Dakika :Galatasaray atağında Keita sağ kanattan arka direğe ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
3.Dakika :Galatasaray atağında Dos Santos sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci İlker'de kaldı.
2.Dakika :Galatasaray atağında Arda sol kanatta topla buluştu ama hakem öncesinde ofsayt kararı verdi.
1.Dakika :Karşılaşma Galatasaray'dan Baros'un vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika :Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonu ilk yarısında İki takım arasında oynanan karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.
0.Dakika :Turkcell Super Lig 2009 - 2010 Sezonu 30.hafta karşılaşmasında Manisa 19 Mayıs Stadında Galatasaray ve Manisaspor karşı karşıya geliyor.

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Cim Bom'un ateşi sönmüyor: 1-2
« Yanıtla #1 : 18 Nisan 2010, 13:52:14 »
Galatasaray pes etmiyor. Önümüzdeki hafta Alisamiyen'de oynanacak Bursaspor müsabakası öncesi Manisa deplasmanında alınan 3 puan oldukça önemliydi. Eğer haftaya Bursa'yı da geçerse şampiyonluk yarışının en iddialı ekiplerinden biri haline gelmiş olacak bir anda.