Gönderen Konu: Cimbom'da Arbeitman harekatı!  (Okunma sayısı 505 defa)

Çevrimdışı kkursatt

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 95
  • Puan 0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Cimbom'da Arbeitman harekatı!
« : 01 Mayıs 2010, 00:51:31 »




[INDENT]
Shabani Nonda'nın yerine transfer edilen Jo  Alves'in bekleneni verememesi üzerine forvet arayışına başlayan  Galatasaray, rotayı sürpriz bir ülkeye çevirdi. Sarı kırmızılılar,  İsrail'in Maccabi Haifa takımının gol makinesi Shlomi Arbeitman'ın  transferi için çalışmalara başladı.
 Avrupa'ya gidecek Yaklaşık 15 milyon Euro gelir getiren Avrupa  Şampiyonlar Ligi hayallerinin suya düşmesi üzerine transfer politikasını  değiştirip, pahalı yıldızlar yerine ucuz ve genç yeteneklerin peşine  düşen Galatasaray Yönetimi, ilk etapta Shlomi Arbeitman'ı gündemine  aldı.
 Gelecek sezon bir Avrupa kulübüne gitmesine kesin gözüyle bakılan 25  yaşındaki forvet, bu sezon oynadığı 41 resmi maçta 30 gol attı. İsrail  Ligi'nde 29 maçta fileleri 26 kez havalandıran Arbeitman, Avrupa Gol  Kralı adayları arasında yer alıyor.
  2 milyon Euro Galatasaray yöneticilerinin, 1 yıl daha sözleşmesi  bulunan golcü futbolcunun bonservisi için Maccabi Haifa'ya 2 milyon  Euro, kendisine ise senelik 800 bin Euro teklif edeceği öğrenildi. 1.83  metre boyundaki Arbeitman, İsrail Milli Takımı'nda da forma giyiyor.  Menajeri Müller  aracılığıyla   temas kurulan İsrailli futbolcu, kulübüyle anlaşılması halinde  Galatasaray'a seve seve geleceğini ifade ediyor.
 
ARBEİTMAN KİMDİR?
 Adı Soyadı: Shlomi Arbeitman
Doğum  Tarihi: 24.05.1985
Uyruğu: İsrail
Mevkii:  Forvet
Oynadığı Takımlar: Hapoel Petah  Tikva, Beitar Jerusalem, Hapoel Tel Aviv, Maccabi Haifa
[/INDENT]
Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!