Gönderen Konu: Galatasaraylı futbolcunun şok itirafları!  (Okunma sayısı 460 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.436
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Galatasaraylı futbolcunun şok itirafları!
« : 16 Nisan 2010, 16:50:19 »
Galatasaraylı futbolcunun şok itirafları!


 Galatasaray'da adı gizli tutulan bir futbolcunun sarı-kırmızılı takımın gidişatıyla ilgili düşünceleri çok konuşulacak. Bu futbolcu takımın her hefta ayrı bir 11'le sahaya çıktığını, takımda kimsenin güveni kalmadığını, yabancı oyuncuların kendi kafalarına göre hareket ettiğini en önemlisi de teknik direktör Rjkaard'ın bu durumu kontrol edemediğini teker teker sıraladı.

"SÜREKLİ KADRO DEĞİŞİYOR, İYİ OYNASANIZ DA FARK ETMİYOR"
"Deplasmanlarda kazanamamak artık kabusumuz haline geldi. Ne yapsak bir türlü sonuç alamıyoruz. Takım neredeyse her hafta başka bir 11'le sahaya çıkıyor. Bir gün 11'desiniz, bir bakıyorsunuz daha sonraki hafta yedeksiniz. İyi de oynasanız fark etmiyor. Sürekli oynamayınca da gücünüz kayboluyor. Takımda kimsenin kendine güveni kalmadı. Bazı arkadaşlarımız maç içinde top ayağına geldiğinde artık ne yapacağını şaşırıyor. Ya taca atıyor, ya da rakibe veriyor."

"JO VE DOS SANTOS'UN ÇOCUKÇA HAREKETLERİ VAR"
"Yabancı oyuncular kafalarına göre takılıyor. Burada olmalarının, Galatasaray'da oynamanın önemini, ciddiyetini anladıklarından emin değilim. '2 ay sonra nasıl olsa gideceğiz' diye düşündükleri için verimli olamıyorlar. Takım oyununa katkıları "Yok" denilecek kadar az. Zaten Jo ve Dos Santos yaşları küçük olduğu için çocukça hareketler içindeler. Ayrıca Elano'nun şu ana kadar verdikleri de zaten ortada."

"KEWELL'IN AYRILACAĞINI FLORYA'DA HERKES BİLİYOR"
"Baros'un yaşadığı sakatlığın ardından Nonda'nın gönderilmesi, tabii ki takımın gol yollarında sıkıntı çekilmesine neden oldu. Kewell'ın sakatlığı da buna tuz biber ekti. Aslında Kewell'ın bu sezon sonuna kadar oynayamayacağı Florya'da herkes tarafından biliniyordu; tıpkı sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağının bilindiği gibi. Ama yine de Nonda ile yollar ayrıldı. İşte bu durum takım içindeki dengeleri de bozdu."

"PARAYI ALANLAR DÜŞÜNSÜN MANTIĞI OLUŞTU"
"Takım içinde iki grup futbolcu tipi oluştu. Birincisi, çok para alıp koşmayanlar. İkincisi, az para alıp çok koşan ve saha içinde askerlik yapanlar. Hiçkimse eskisi gibi savaşmıyor, tekmeye kafasını uzatmıyor. Sanıyorum az para alan futbolcuların kafalarında, 'Parayı alanlar düşünsün, takımı ben mi kurtaracağım' düşüncesi de var. Diğerlerinin zaten umurunda bile değil."

"HOCA ARTIK BAZI ŞEYLERİ KONTROL EDEMİYOR"
"Hocamız, sezon başından beri 'Sizi kampa almayacağım' diyordu. Ama Fenerbahçe'ye yenilince aniden kamp yapılmasına karar verildi. Aslında bu durum bile hocanın da artık bazı şeyleri kontrol edemediğinin bir göstergesi. Sivasspor maçından sonra kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Sahada resmen rakipten dayak yiye yiye bu sonucu aldık. Hakemler de buna göz yumdu. Yapılacak tek şey kalan maçları kazanmak. Bu moral