Gönderen Konu: Gökşen'in en zor görevi  (Okunma sayısı 387 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Gökşen'in en zor görevi
« : 04 Ağustos 2007, 18:07:26 »
G.Saray yöneticis Fatih Gökşen'in babası Nurettin Gökşen'in cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Gökşen'in babası Nurettin Gökşen'in cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi.

Geçtiğimiz hafta ABD'de hayatını kaybeden Nurettin Gökşen'in, Levent Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazına Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, kulüp başkan yardımcısı Adnan Polat ile yönetim kurulu üyeleri, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski yöneticiler Ergun Gürsoy, Ali Dürüst, sarı-kırmızılı futbolcu Ayhan Akman, Galatasaray Kulübü ile sözleşmesi sona eren oyuncu Ergün Penbe, kadro dışı bırakılan futbolculardan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık ile Gökşen'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Galatasaray camiasından çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze töreninde, kadro dışı bırakılan futbolcuların Fatih Gökşen'e başsağlığı diledikten sonra, başkan Özhan Canaydın ve Adnan Polat ile selamlaşıp, öpüşmeleri dikkat çekti.

Gökşen'in cenazesi, kılınan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Gökşen'in en zor görevi
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2007, 17:20:06 »
Paylaşım için teşekkürler kardeş
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive