Gönderen Konu: G.Saray'da pazarlama başarısı!  (Okunma sayısı 684 defa)

Çevrimdışı yyusuf1993

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 945
  • Puan 43
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - felsefigencyusuf@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - felsefigencyusuf@yahoo.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
G.Saray'da pazarlama başarısı!
« : 15 Mayıs 2010, 00:54:29 »
Galatasaray Pazarlama A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Özgörkey, geçen yıl ligi beşinci bitirmelerine, bu yıl da son haftaya üçüncü durumda girmelerine rağmen, pazarlama cirolarını iki yılda iki katına çıkarmayı başardıklarını bildirdi.
Özgörkey, Galatasaray Store'un 50. mağazasını açmak için geldiği Adana'da, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye genelindeki mağaza sayılarını her geçen gün artırdıklarını belirterek, iki yıl içinde 75 ila 100 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti.

İki yıl önce Galatasaray Pazarlama A.Ş.'nin başına geçtiğini anımsatan Özgörkey, şöyle devam etti:

''Göreve ilk geldiğimizde pazarlamayı futbol takımının başarısına endekslemeden, herhangi bir marka gibi hareket edip pazarda büyütmeyi hedef koyduk. Şu an bu paralelde gidiyoruz. İlk yıl mart ayında göreve geldim ve mayıs ayında şampiyon olduk. Geçen yıl beşinci olmamıza, bu yıl da üçüncü durumda bulunmamıza rağmen pazarlama ciromuzu iki yılda iki katına çıkardık. Ciromuzun yanı sıra mağaza sayımızı da bu süre içinde iki kat artırdık.''

-500 PARÇALIK 2010 YAZ KOLEKSİYONU-


Özgörkey, 2010 yaz sezonu için Galatasaray taraftarlarına bol ürün seçeneği sunduklarını belirterek, bu yıl 500 çeşit hazır giyim ürününden oluşan koleksiyon hazırladıklarını ifade etti.

Hazırladıkları koleksiyonun ile Real Madrid veya Manchester United kulüplerinde dahi olmayan bir ürün adedine ulaştıklarını belirten Özgörkey, şunları söyledi:

''İçinde 500 parça hazır giyim ürünü bulunan yaz 2010 koleksiyonumuz ile bu yaz satış rekorları kırmayı hedefliyoruz. Bu koleksiyonun içinde erkek, bayan ve bebek ürünleri var. Bir Galatasaraylı'nın günlük yaşantısındaki her alanda bizim ürünlerini kullanmasını istiyoruz.

Koleksiyonun içinde gömlekten kravata, mayodan havluya ve iç çamaşırına kadar birçok hazır giyim ürünü bulunuyor. Galatasaraylılar'ın kişisel kullanımda neye ihtiyacı varsa onu sunmak istedik. İçinde bayan taraftarlar için sarı-kırmızı oje bile var. Hepsi çok güzel ürünler ve büyük ilgi görüyor.''