Gönderen Konu: Kusura bakma Bolt senden de hızlısı var  (Okunma sayısı 468 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Kusura bakma Bolt senden de hızlısı var
« : 18 Ağustos 2008, 08:40:44 »
Kusura bakma Bolt senden de hızlısı var


Almanya'nın Duisburg şehrinde şampiyon Galatasaray ile Fortis Türkiye Kupası sahibi Kayserispor'u karşı karşıya getiren maça Kewell tam anlamı ile damgasını vurdu. Avustralyalı yıldız girdikten sonra gerçek kimliğine bürünen Galatasaray, 73'te Nonda'nın golü ile Kayserispor'un kupa umutlarını bitirdi. Mehmet Topuz'un 89'da attığı gol Kayserispor'a yetmedi.

Kewell'ın attığı müthiş kafa golünde, süper çalımlarla ceza sahasına sokulan ve orta yapan Hasan Şaş'ın rolü çok büyüktü. Böylelikle 3. kez düzenlenen Süper Kupa'yı Beşiktaş ve Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da müzesine götürmüş oldu. 100 metrede 'uçan adam' Bolt'tan bile hızlı çıkan Kewell, ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu dün göstermiş oldu.


***

Elder var bir

Süper Kupa finalinin ilk devresinde etkisiz görünen Cimbom 2. yarıdaki müthiş oyunuyla Kayserispor'u yenmeyi başardı.

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Süper Kupa finalinde sevinen taraf G.Saray oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Kayserispor karşısında maça tutuk başladı. Kayserispor ilk 45 dakikada tehlikeli ataklar geliştirirken, G.Saray taraftarlarını şaşırtan bir futbol sergiledi. Ancak maçın 2. yarısının başlamasıyla sahadaki tablo tersine döndü. G.Saray 
ikinci 45 dakikada çok etkili bir futbol ortaya koyarken art arda geliştirdiği ataklarla Kayserispor kalesinde gol aradı.

KEWELL TAM NOT ALDI
Hasan Şaş'ın ateşlediği Cimbom, sağlı-sollu ataklarla Kayserispor kalesine yüklenirken, aradığı golü 66'da yeni transferi Kewell'la buldu. Kewell, attığı şık kafa golünden 5 dakika sonra da Nonda'ya nefis bir asist yaptı. Kayserispor ise 2-0'dan sonra risk alıp G.Saray kalesinde gol ararken 89'da Mehmet Topuz'la skoru 2-1'e getirdi. Kayseri'nin kalan dakikalardaki çabası gol getirmeyince Cimbom kupanın sahibi oldu.
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır