Gönderen Konu: Melo Da Mourinho Hayranı Çıktı  (Okunma sayısı 631 defa)

Çevrimdışı Sinoplu57

  • Osc Admin
  • 1. SINIF ÜYE
  • *******
  • İleti: 17.625
  • Puan 291
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Melo Da Mourinho Hayranı Çıktı
« : 24 Ağustos 2011, 17:36:36 »
       


              Galatasaray'ın, Juventus'tan kiralık olarak aldığı Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, "Galatasaray'dan çok
memnun olsam da gelecekte Mourinho ile çalışmayı düşlüyorum" dedi.

 24 Ağustos 2011 Çarşamba - 13:14
AA İspanyol AS gazetesinde yayımlanan demecinde Melo, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'yu, "Şu andaki en iyi teknik direktör" diye tanımladı. Brezilyalı futbolcu "Her zaman söyledim, Galatasaray'dan çok memnun olsam da ve buna konsantre olsam da gelecekte Mourinho ile çalışmayı düşlüyorum. İnşallah burada şimdi Galatasaray ile gelecekte de Mourinho ile kazanırım" ifadelerini kullandı.

Melo, "Galatasaray nasıl oynuyor" şeklindeki bir soruya ise "Hücum oynamaya çalışıyoruz. Ofansif oynamak istiyoruz ve topa daha fazla sahip olmaya çalışıyoruz. Ama elbette bu rakibe göre değişiyor. Her maçı böyle oynayamayız. Kime karşı oynadığımızı ve ne ile karşılaşacağımızı iyi bilmek gerekir. Madrid en güçlülerinden bir tanesi. Çok fazla oyun opsiyonumuz var. Tek veya çift forvet oynayabiliriz. 5 orta saha oyuncusu olabilir. Ama her zaman hücum oynamak ve ileriye gitmek" cevabını verdi.

28 yaşındaki Melo ayrıca, İspanya Süper Kupası'nda Mourinho'nun Barcelona yardımcı antrenörü Tito'ya yaptığı hareketle ilgili de "Bunlar futbol dünyasının normal şeyleri. Eğer futbolda bunlar hoşuna gitmezse tenisle ilgilen daha iyi. Ben Mourinho gibi biriyim. Kaybetmeyi sevmeyen güçlü bir karakterim var" değerlendirmesinde bulundu.




KAYNAK:SPORX