Gönderen Konu: Polat-Üstünel diyalogları!  (Okunma sayısı 378 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.423
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Polat-Üstünel diyalogları!
« : 08 Nisan 2010, 23:47:36 »
Polat-Üstünel diyalogları!

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Futbolda alınan başarısız sonuçlar sonrası Galatasaraylı yöneticiler, geçmişteki icraatlarını sorgulamaya başladı. İlk hesaplaşma başkan Adnan Polat ile futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel arasında yaşandı.
Sabah Gazetesi'nin 8 Nisan 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Salı günü gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Polat, Üstünel'e, "Kewell konusunda hata yaptık" dedi. Polat'ın; devre arasında Nonda'yı gönderen Haldun Üstünel'e "O zaman da sana söylemiştim, Kewell'ı gönderelim diye. Ama Nonda diye tutturdun. Bak hata yapmışız işte'' diye dert yandığı öğrenilirken, Üstünel'in de başkanına, "Bize Kewell'ın mart başına yetişeceği söylendi.

Üstelik taraftarımız kendisini çok seviyordu, bu yüzden göndermedik'' cevabını verdi. Ancak Polat, hata yaptıklarını yineleyerek, "Kewell hala ortada yok, ama Nonda şimdi oynardı'' düşüncesini savundu.

Devre arasında Lucas Neill, Jo Alves ve Giovani Dos Santos'u transfer eden Galatasaray, kontenjan nedeniyle eldeki yabancılarından ikisini yollamak zorunda kalmıştı. Sarı- kırmızılı yönetim Tobias Linderoth'un biletini hemen keserken, ikinci isimde büyük tartışma yaşanmış, nisan ayından önce oynamayacak olan Harry Kewell'a taraftarlar sahip çıkmıştı.

KEWELL'IN 2010 SANCISI

Kaleci Leo Franco'nun gönderilmesi önerileri görmezden gelinerek, Nonda'nın bileti kesilince takım ciddi bir forvet sorunu yaşamaya başladı; Jo selefi Nonda'nın yerini dolduramadı. Bu arada Kewell'ın G.Saray'ın kendisi ile yeni anlaşma yapmamasına içerlediği ve iyileşse bile Dünya Kupası'nda oynamak için kendini riske atmayacağı da öne sürülüyor.

'TARAFTAR'IN DEDİĞİ OLUNCA

Kendisi de taraftarın içinde gelen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, sarı-kırmızılı taraftarların devre arasında Harry Kewell'ın gönderilmemesi için yaptığı kampanyaların ve "Mart başında sahada olur" şeklindeki doktor görüşlerinin etkisi ile Avustralyalı'nın kalmasından yana tavır koydu.

Üstünel'i ikna edemeyen başkan Polat, Nonda'nın gönderilmesine sessiz kaldı. Ancak Kewell sahalara dönemeyip forvet hattında Nonda'nın yeri dolmayınca Polat haklı, Üstünel haksız çıkmış oldu.

GALATASARAY HARRY KEWELL'I ÇOK ARADI

Bu sezon 16 lig maçında forma giyip 9 gol atan Harry Kewell'ın yokluğu Galatasaray'da fazlasıyla hissediliyor. Golcü futbolcunun Galatasaray'da kalıp kalmayacağı hala netlik kazanmadı.

Kaynak : Sabah