Gönderen Konu: Rijkaard'a sitem ettiler!  (Okunma sayısı 597 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.429
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Rijkaard'a sitem ettiler!
« : 25 Haziran 2010, 19:33:46 »
 Rijkaard'a sitem ettiler!

--------------------------------------------------------------------------------
 .   



Cim-Bom’a veda eden Uğur Uçar ile Emre Güngör, ayrılığın faturasını Teknik Direktör Frank Rijkaard’a kesti. Ankaragücü’ne 1.3 milyon lira bonservis bedeli karşılığında gönderilen Uğur daha fazla şans bulmak için alt yapısından yetiştiği Galatasaray’dan ayrıldığını söyledi.‘Daha farklı olabilirdi’
100 bin liralık alacağından da vazgeçen 23 yaşındaki futbolcu, “Ağır bir sakatlığın ardından 1.5 yıl oynamadım. Sakatlığın izlerini silmek kolay olmadı. Hazırlık kampını geçirmiş olmam benim için önemliydi. Toparlandım ve yaklaşık 30 maç oynadım.
Ancak iyi oynadığım maçlardan sonra ya kulübede ya da tribünde oturuyordum. Rijkaard, oyuncularına karşı her zaman mesafeli davrandı. Gidip, ‘neden oynamıyorum’ diyemezdim. Yüzümüze bile bakmayınca biz de yakınlık göstermiyorduk. Ortada ciddi bir diyalog sorunu vardı. Hocanın bakış açısı buydu ve bana ters geldi. Ayrılma kararı aldım” dedi.
Uğur, Ankaragücü’nü seçmesinde kendisini ısrarla isteyen Ümit Özat’ın büyük payı bulunduğunu sözlerine ekledi.
Gaziantepspor’a 2 milyon lira bonservis karşılığında transfer olan ve dün 3 yıllık imza atan Emre Güngör de içini Milliyet’e döktü.
Galatasaray’a 2.5 yıl hizmet ettiğine dikkat çeken milli oyuncu, “İlk yılımda takıma çok önemli katkılarım oldu, şampiyonluk yaşadım. Daha sonra sakatlıklar yüzünden oynayamadım. Aslında söylenecek çok şey var. Benim de hatalarım oldu, ancak şunu gördüm ki her şey günlükmüş” diye konuştu.
Emre Güngör şöyle devam etti:
“Hakkımda çok güzel şeyler söylenirken, Trabzon maçındaki bir hata yüzünden gözden düştüm. Oysa Rijkaard o maçtan sonra da bana destek olabilirdi. Fakat sistem böyle. Herkes hata yapana kadar arkanda duruyor. Birkaç şans daha verilse daha farklı olabilirdi. Takım içinde hoca ile oyuncular arasında mesafe vardı. Bu yüzden kimse durumu sorgulayamıyordu. Bir gün bile hocanın odasına gidip sohbet etmedim” diye konuştu.