Gönderen Konu: SERVET gibi!  (Okunma sayısı 426 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.428
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
SERVET gibi!
« : 11 Aralık 2008, 15:35:41 »
SERVET gibi!

Takımımızın 1.5 yıl önce Sivasspor’dan 500 bin dolar karşılığında renklerine bağladığı Servet Çetin, sarı kırmızılı forma altında gösterdiği performansla Avrupa’nın ünlü kulüplerinin gözdesi oldu. Hırsı, mücadele gücü ve sakatlıklara meydan okuyan yapısıyla A Milli Takım’ın da değişmezleri arasında yer alan Servet’e İngiltere Premier Ligi takımlarından Portsmouth’tan sonra Almanya’nın Borussia Dortmund Kulübü’nün de talip olduğu ve en az 7.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtildi.

Milli futbolcumuz Nuri Şahin’in de formasını giydiği Borussia Dortmund’un teknik direktörü Jürgen Klopp’un bir aydır adım adım takip ettirdiği Servet Çetin’i savunmadaki sorunları çözecek en ideal isim olarak gördüğü ifade edilirken Alman kulübünün yöneticilerinin devre arasında G.Saray’ın kapısını çalmaya hazırlandığı belirtildi.

Son olarak Hertha Berlin maçında izlettirdiği Servet’in mutlaka alınmasını isteyen Jürgen Klopp’un raporu doğrultusunda harekete geçmeye hazırlanan B.Dortmundlu yöneticilerin, geçtiğimiz yıl Portsmouth’un 5 milyon Euro’luk teklifine ’hayır’ yanıtı veren G.Saray Futbol Komitesi’ne daha cazip bir teklifte bulunacakları öğrenildi. Alman kulübünün Servet’in transferi için en az 7.5 milyon Euro’yu gözden çıkaracağı konuşuluyor.

UEFA Kupası’nda bir üst tura çıkmayı garantileyen G.Saray’da yönetimin Servet’i devre arasında bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığı, 2010 yılında bitecek sözleşmesini de uzatmayı düşündüğü belirtiliyor.

Başkanımız Adnan Polat ve Futbol Komitesi’nin ne olursa olsun kadroda tutmak istediği Servet’in Avrupa’da oynamak isteği yüzünden sözleşmesinin uzatılmasına sıcak bakmadığı ifade edildi.

Kulübümüzden yıllık 1.1 milyon Euro alan Servet’in transferinin gerçekleşmesi durumunda sarı kırmızılılara para kazandırarak ayrılmaya sıcak baktığı ve "Beni alacak kulüp bonservisimi de ödemeli" dediği öğrenildi.

Takımımızda ve A Milli Takım’da oynadığı süre içerisinde sakatlıklara meydan okuyan Servet Çetin, F.Bahçe derbisinde elmacık kemiği kırıldığı için maske ile mücadele ediyor. Servet yan bağları, üst arka, yan ve kalça adalesiyle, dişinden rahatsızlandı. Kaburgası, elmacık kemiği kırıldı, yan bağlarını esnetti. Karın bölgesinde, sol bacak yan bağlarında, ayak bileklerinde ciddi sakatlıklar geçirdi. Ancak o büyük bir fedakarlık örneği göstererek her defasında oynadı.

Bu arada Servet, yöneticilerden istediği ten renkli yeni maskesine kavuşurken, dünkü idmana da yeni maskesiyle çıktı. Başkent’te ten renkli maskeyle oynaması bekleniyor.

Kaynak: Milliyet