Gönderen Konu: SON DAKİKA.. G.SARAY'DA HAREKETLİ SAATLER..  (Okunma sayısı 502 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SON DAKİKA.. G.SARAY'DA HAREKETLİ SAATLER..
« : 25 Ağustos 2008, 18:47:34 »
SON DAKİKA.. G.SARAY'DA HAREKETLİ SAATLER.. ÜSTÜNEL, CENEVRE'DEN FRANSA'YA UÇUYOR.. İŞTE G.SARAY'IN İMZA'YA GİTTİĞİ FUTBOLCU.


Transfer haberlerinde özellikle G.Saray'ı adım adım takip eden turkspor.net biraz önce yeni bir istihbarat aldı.. Haldun Üstünel önce Cenevre'ye gitti orada Futbolcunun menajeri ile buluştu ve Fransa'ya uçtu... Sarı Kırmızılı takım taraftarlarını heyecanlandıracak gerçek bir yıldızı bir an önce bitirmek için yoğun çaba içinde.. G.SARAY HANGİ YILDIZ İÇİN FRANSA'YA GİDİYOR..



Zigiç'in son kararında İngiltere'yi tercih etmesi ve bunu da G.Saray yönetimine bildirmesi ile rota Morientes'e çevrilmişti. Ancak Sarı Kırmızı takım yönetimi, daha önce de gizlice görüştükleri ve görüşmeleri yürüttükleri yıldız bir futbolcunun kulübünden olumlu cevap alınca, Morientes ihtimalini de kenara bırakarak acilen harekete geçtiler..

ÜSTÜNEL CENEVRE'ye GİDİYOR..
Bu şok gelişme üzerine, Haldun Üstünel'in şu sıralar Cenevre Havaalanına inmesi bekleniyor.. Cenevre de futbolcunun menajeri ile buluşulduktan ve görüşüldükten sonra, Fransa'ya geçilecek..

SON DAKİKA.. ARA GELİŞMESİ.. saat 14.16

Üstünel ve Futbolcunun yaşlı kurt menajeri Fransa'ya uçtular..


FRANSA'DA OYNAYAN BİR YILDIZ..
Galatasaray'ın renklerine bağlamak için peşinde olduğu futbolcunun Fransa'da oynadığı, bu futbolcunun transferi için Haldun Üstünel ve futbolcunun menajerinin bugün akşam saatlerinde Fransa'ya geçeceği bilgisi  ulaşan son bilgiler..



SON DAKİKA.. ARA GELİŞMESİ.. saat 14.16...

Ve Galatasaray'ın renklerine bağlamak için Fransa'ya gittiği futbolcu MİLAN BAROS..
Üstünel'in transferi bugün sonlandırması bekleniyor...


MİLAN BAROS KİMDİR?
28 Ekim 1981'de Çek Cumhuriyeti'nin Ostrava kentinde doğdu. Futbola 1987 yılında FC Vigantice takımında başladı. 1993 senesinde geçtiği Banik Ostrava takımında ilk kez profesyonel oldu. 2002 yılında Liverpool FC'ye transfer oldu. 2003 - 2004 sezonunda bileği kırılan futbolcu 6 ay sahalardan uzak kaldı. Euro 2004'te, attığı 5 golle gol kralı oldu ve altın ayakkabı ödülünü aldı. 2005 senesinin Ağustos ayında Aston Villa ile 6.5 milyon Euro'luk mukavele imzaladı. bu takımda bir sezon geçiren futbolcu John Carew takası ile Lyon'a geçti. 18 Nisan 2007'de yapılan Rennes maçında karşı takım oyuncusu Stéphane Mbia'ya yaptığı ırkçı hareketler sonrası büyük tepki topladı.
1 Kasım 2007'de Ferrari F430 ile 271 km/s hızla radara yakalanan futbolcu tutklandı. Daha önce o bölgede yapılan en yüksek hız 248km/s'dı. 27 Ocak 2008'de Portsmouth'a kiralandı.





NOT.. transfer haberlerini, yer , gün ve şahıs isimleri ile vermekte.. Şimdi  istihbaratı konusunda hala tereddütü olanlar ve bu işi bildiklerini söyleyenlere sesleniyoruz.. Haldun Üstünel'e ulaşabiliyorsanız, sorar mısınız "Nereye gidiyor?"
 habercilik konusunda kendisine inanan ve olumlu olumsuz sonuçlanan her transfer haberinde destek veren tüm ziyaretcilerine sonsuz teşekkürlerini sunar..

 asla ve asla kendi takip ettiği haber olumsuz sonuçlansa bile "Bu haberi biz verdik. Olumsuz sonuçlandı yazmayalım diye bir düşünce içinde olmadı.. Olumlu gelişme varsa, olumlu, olumsuz gelişme varsa (Habercilik adına tabi yazdığımızın olumlu sonuçlanmasını isteriz) kıvırmadan olumsuz yazdı.. Tıpkı OLİVEİRA DEFTERİ KAPANDI gibi (Adnan Sezgin Oliveira'dan bahsetti ancak, nerede Oliveira? Çünkü defter kapanmıştı.. Çünkü Adnan Sezgin hedef şaşırttı..) Haber anlıktır, değişkenlik gösterebilir.. Tıpkı Oliveira ve Zigiç de olduğu gibi... Bu  elinde olan bir durum değildir. Ya  hiç bir transfer haberinin gelişmelerini vermeyecek, sonuna kadar bekleyecek ki o zaman haber sitesi olmanın ne esprisi var.. Ya da tüm yaşananları olduğu gibi aktaracak.. Biz bunu yapıyoruz..


İŞTE SON GELİŞME
ÖNCE ZİGİÇ OLUMSUZ CEVAP VERDİ, KISA BİR SÜRE SONRA MORİENTES'DEN VAZGEÇİLDİ..

TURKSPOR.NET HER ZAMAN ÖNDE..
SPOR MEDYASI İKİ ADIM GERİDE..

BİZE GÜVENEN VE 300 BİN HİTLERE TAŞIYAN ZİYARETCİLERİMİZE BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜRLER...

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN..

El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır

Çevrimdışı ***ALfoNSo***

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 23.777
  • Puan 6935
  • Cinsiyet: Bay
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
SON DAKİKA.. G.SARAY'DA HAREKETLİ SAATLER..
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2008, 20:32:25 »
"Milan Baros G.Saray'da" iddiası

Lig Radyo'da yayınlanan Uğur Meleke ile Taktik programına bağlanan Vatan Gazetesi Galatasaray Muhabiri Gökmen Özdemir G.Saray'ın forvet sorununu çözdüğünü ve Milan Baros transferini sonuçlandırdığını söyledi.

Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala birçok futbolcuyla görüşen G.Saray'ın Çek yıldız Milan Baros ile her konuda anlaştığı iddia edildi. 1981 doğumlu olan Milan Baros 1.84 boyunda... 59 kez milli takım formasını giyen Baros'un 31 golü bulunuyor...
 
 
 
ADNAN SEZGİN: "PAZARLIKLAR SÜRÜYOR"
Ligtv.com.tr'ye konuşan Adnan Sezgin ise Baros ile görüştüklerini doğruladı. Adnan Sezgin şöyle konuştu: "Milan Baros görüştüğümüz isimlerden bir tanesi. Ancak biten birşey yok. Pazarlıklar devam ediyor."
 
"HALDUN ÜSTÜNEL FRANSA'DA"
Bunun yanı sıra LİG TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun Haldun Üstünel'in Fransa'ya gittiğini ve hem Lyonlu yöneticiler hem de Baros ile görüştüğünü ifade etti. Tarafların anlaşma zemini içerisinde olduğu bildirilirken bu transferde büyük aşama kaydedildiği fakat henüz kesin bir anlaşmanın yapılmadığı belirtildi.
 
G.Saray'daki santrfor gelişmelerini Ligtv.com.tr anbean sizlere aktaracak.
 
(Ligtv.com.tr)