Gönderen Konu: "Suçlu Arda değil, yönetim!"  (Okunma sayısı 509 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ***
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
"Suçlu Arda değil, yönetim!"
« : 18 Nisan 2010, 13:42:20 »
"Suçlu Arda değil, yönetim!"

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..

Galatasaray'ın efsane ismi Hakan Şükür, Galatasaray-Diyarbakırspor maçında Ali Sami Yen Stadı'nda yaşanan protestolarla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Kanal 24'te Evren Göz'ün sorularını yanıtlayan Şükür, taraftar protestosunu organize edenlerin Galatasaray yöneticileri olduğunu ifade etti.

Hakan Şükür, 'Sorgulaması olmayan medya anlayışımız maalesef yalancı kahramanlar ortaya çıkarıyor, sihirbazlar ortaya çıkarıyor. Ama aynı sihirbazlar yapılan protesto bestelerin içinde yer almıyor. 20-21 yaşındaki bir çocuğa belki de kendinizi kurtarmak için çok büyük coşkularla, daha henüz hiçbir şey yapmamış insanları karşılatıyorsunuz ve o kişilere de aynı tribünlerden büyük bir protesto geliyor. Eğer kendinizin hak ettiği bir protestoyu başkasına kaydırma şansınız varsa ki, bunu yapabilecek ensturmanlar elinideyse bunu yaparsınız. Gündem farklı yerlere gider fakat uzun vadede kaybeden, sokağa çıktığınızda itibar görmeyen insanlar olursunuz. '

Takımın formsuzluğunda Arda Turan'ın suçlandığını ancak gerçek suçlunun restoran restoran gezen yöneticiler olduğunu ifade eden Şükür, Türk futbolunun yanlış yönetildiğini vurguladı.

Hakan Şükür, 'Arda'nın bu duruma gelmesine sebep yöneticilerdir. Son üç hafta oynamadı ama gelen kötü sonuçlar tekrar kendisine mal oldu..Arda savunulacak bir durumda değil şu anda ama maalesef kafasını önüne eğip tesislerden çıkacak, sokağa çıktığında kendini suçlu hissedecek ama gerçek suçlular göğüslerini gere gere restoran restoran gezecekler. Türk futbolunu da o restoran köşelerinden yönetecekler.'

Futbolda yöneticilerin samimi olmadığını ifade eden Hakan Şükür, 'Futbolculuk zamanında genç arkadaşlarıma, bazı şeyler yaşayacaksınız ve o yaşadıklarınızın ardından ilk sırtınızı sıvazlayıp size moral vermek isteyenler aslında bunların müsebbibidir diyordum. Birileri sizi yıldız yapabilir ama kendinizi bir yere koyacak olan yine kendinizdir. 'Birileri sizi yıldız yaptı diye yıldız olmayın, futbol yıldız oldukça daha da güçlenmeniz gereken bir oyun' diyordum'. Yöneticiler sevildiğini zanneder ama arkalarından bir çok futbolcunun söylediklerini duymazlar' şeklinde konuştu.

Kaynak : Sporx.com