Gönderen Konu: Şükür siyasete soğuk  (Okunma sayısı 403 defa)

Çevrimdışı FabregaS

  • Osc Yönetici
  • 2. SINIF UYE
  • ******
  • İleti: 8.108
  • Puan 2519
  • Cinsiyet: Bay
  • PES 10 VS FİFA 10
    • Profili Görüntüle
Şükür siyasete soğuk
« : 29 Ekim 2008, 15:54:12 »
Şükür siyasete soğuk
Galatasaraylı eski milli futbolcu Hakan Şükür, AK Parti'den belediye başkan adayı olacağı yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bana gelmiş böyle bir teklif yok. Gelirse ne derim bilmiyorum ama sporun içinde kalmak istiyorum. Şu an siyasete girme niyetim yok" dedi. Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde de siyasetin konuşulmadığını İstanbul Başakşehir'de açmayı düşündüğü Hakan Şükür Futbol Okulu projesiyle ilgili bilgi veridğini açıkladı. Şükür, Dubai'ye transferi konusunda da, "Annemin rahatsızlığı nedeniyle görüşmelere ara vermiştim. Şu an Ocak ayı için görüşmelerim devam ediyor. Transferim olacaksa Ocak ayı itibariyle olabilir" diye konuştu.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Dubai'ye transferi ve son olarak da TRT'ye spor yorumcusu olarak çıkacağı haberleriyle gündeme gelen Hakan Şükür, dün akşam Başbakan Erdoğan ile sürpriz bir görüşme yaptı. Başbakan Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını İHA'ya açıklayan Şükür, Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu'nun oğlunun düğününde karşılaştığı Başbakan'ın kendisine randevu verdiğini, bunun üzerine bir görüşme gerçekleştirildiğini söyledi.

HAKAN ŞÜKÜR, FUTBOL AKADEMİSİ KURUYOR

Hakan Şükür, Başakşehir'de Hakan Şükür Futbol Okulu adı altında büyük bir spor tesisi kurmak istediğini, bununla ilgili projeyi Başbakan Erdoğan ile paylaştığını söyledi. Projelendirme aşamasında olan çalışma hakkında Başbakan'a bilgi verdiğini belirten Şükür, "Sayın Başbakan ile düğünde ayaküstü konuşamamıştık. Görüşmede bunu anlatma imkanı buldum" dedi. Şükür, Başakşehir'in Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde ilk hayata geçirdiği proje olduğuna da işaret ederek,"Bana da böyle bir proje nasip oldu" diye konuştu.

'SİYASET TEKLİFİ YOK'

Başbakan Erdoğan ile siyaseti konuşmadıklarını belirten Şükür, yerel seçimlerde AK Parti'den aday olacağı yönündeki iddiaları da yalanladı. Şükür, "Böyle bir teklifin gelmesi için ortam yok. Başka projelerim var, onu düşünüyorum. Gelirse ne derim bilmiyorum ama AK Parti'den gelen bir teklif yok. Şu anda da zaten böyle bir niyetim yok. Ben sporcuyum. Sporun içinde kalmak istiyorum" mesajını verdi.

'DUBAİ OCAK AYINDA OLABİLİR'

Son dönemde yorumculuk adına çok teklif aldığını belirten Hakan Şükür, hayatını olumlu yönde etkileyecek bir teklife sıcak bakacağını kaydetti. TRT'de spor yorumcusu olarak çalışacağı yönündeki haberlerin de gerçeği yansıtmadığını ifade eden Şükür, "TRT ile anlaşma yok. Ama görüşmelerim var" dedi. Dubai'ye transferi konusunda da bir açıklama yapan Şükür, "Annemin rahatsızlığı nedeniyle ara vermiştim. Transferim olacaksa Ocak ayı itibariyle olabilir. Ocak ayı için görüşmeler devam ediyor. Devre arasından sonra olabilir" şeklinde konuştu. Şükür, jübilesini Başbakan Erdoğan ile yapmak istediğini de belirterek, "Bu benim kendi isteğim. Değerlendirilebilir. Ben seve seve yapmak isterim" dedi.