Gönderen Konu: 1 Volkan'dan 1 Materazzi'den  (Okunma sayısı 821 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
1 Volkan'dan 1 Materazzi'den
« : 18 Kasım 2006, 07:13:50 »
Son dünya şampiyonu İtalya'yla Bergamo'daki özel maçta karşılaşan A Millilerimiz, beraberliğe razı oldu

Kaleci Volkan, akıl almaz hatasıyla İtalyanlara bir gol hediye etti. Bir kaç dakika sonra da Materazzi, İbrahim'in ortasını kendi kalesi yollayarak bu jesti karşılıksız bırakmadı.

GÖRÜNTÜLER: atv

Flash player bilgisayarınızda kurulu değilse yüklemek için burayı
tıklayın

GOLLER

39. dakikada Volkan'ın hatasını iyi değerlendiren Di Natal, İtalya'yı 1-0 öne geçirdi. Milli Takımımızın beraberlik sayısı da üç dakika sonra Materazzi'den (k.k.) geldi. Devre 1-1 bitti. Takımların ikinci yarıdaki çabaları sonucu değiştirmedi.

Son maçlarda kalesini rakip forvetlere kapatan Türkiye, 4 maç sonra filesinde golle döndü.

Milli Takım şanssızlığını yine kıramadı

Milli Takım, deplasmanda son dünya şampiyonu İtalya ile yaptığı özel maçta, şanssızlığını yine kıramadı. Ay-Yıldızlı ekip, İtalya ile 3'ü (B) milli olmak üzere, şimdiye kadar yaptığı 13 maçtan hiçbirinde galip gelemedi. Geride kalan maçlarda 9 yenilgi, 4 de beraberlik alan Ay-Yıldızlı ekip, attığı 8 gole karşılık filelerinde toplam 23 gol gördü. İki ülke A milli takımları 4 yıl sonra karşı karşıya geldi. Türkiye ile İtalya milli takımları 20 Kasım 2002'de Pescara'da yapılan özel maçta Emre Belözoğlu ve Christian Vieri'nin karşılıklı golleriyle 1-1 berabere kalmışlardı. Bu arada Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalya karşısında ortaya konan oyundan memnun olduğunu söyledi. Terim, "Takıma yeni giren oyuncularımız var, iyi mücadele ettik, pozisyonlar bulduk; ama galip gelmedik. Ayrıca Rüştü'nün sakatlığı bizi üzdü." dedi.


http://www.spordabugun.com/index.php?khide=1&ghide=1&hid=7029&sec=3