Gönderen Konu: Macarlardan Türkiye taktiği  (Okunma sayısı 731 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
Macarlardan Türkiye taktiği
« : 02 Ekim 2006, 13:50:17 »
Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Peter Bozsik, 7 Ekim’de Ferenc Puskas Stadı’nda Türkiye ile oynayacakları karşılaşmadan beraberlikle ayrılmayı umduklarını söyledi, “Kimse rüya görmesin, favori Türkiye'' dedi.

Bozsik, Türkiye Ligi ve Türk Milli Takımı’nın tüm dünya tarafından tanındığını belirterek, "Hakan Şükür, Rüştü, Hasan Şaş, Yıldıray Baştürk, Nihat Kahveci, Altıntop kardeşlerin yanı sıra daha birçok yıldız oyuncuya sahip. Macaristan Milli Takımı olarak, Norveç maçı hariç oynadığımız son 5 maçta hem iyi futbol oynadık, hem de iyi sonuçlar aldık. Norveç karşısında ise defansımızın yaptığı iki inanılmaz hata ile yenilgiden kurtulamadık" dedi.

Grubun favorilerinin Türkiye, Yunanistan ve Norveç olduğunu ifade eden Bozsik, "Üç takımın, aralarında yapacağı maçlar sonunda biz de bu üç takım arasına girmek istiyoruz. Kimse rüya görmesin Türkiye ile oynayacağımız maçta favori Türkiye Milli Takımı. Türkiye karşısından puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. İyi bir maç olacağı kesin" diye konuştu.

Macaristan liginden sadece 1-2 futbolcuyu milli takım kadrosuna aldığını açıklayan Bozsik, "Kadromuzda yer alan 16-17 futbolcumuz yurt dışında forma giyiyor, Türkiye Ligi takımlarından Kayseri Erciyesspor’da forma giyen Balazs Toth’a da görev vermeyi planlıyorum" ifadelerini kullandı.

Bu arada Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Peter Bozsik, Macaristan’ın efsane futbolcusu Jozsef Bozsik’in oğlu.

Macaristan Milli Takımı’nın, Kayseri Erciyesspor’da forma giyen futbolcusu Toth Balazs da, Macaristan-Türkiye maçında, ay yıldızlı takımın kağıt üzerinde favori olduğunu söyledi. Balazs şöyle konuştu: "Bir gerçek var, o da Türkiye’nin bizden daha iyi olduğu. Ama biz de evimizde oynayacağız. En iyisini yapmak için çalışacağız. Savaşacağız. Bizim de şansımız var. Ayrıca ben de karşılaşmada büyük ihtimalle forma giyeceğim."