Gönderen Konu: "Oyunu resmen çirkinleştirdiler"  (Okunma sayısı 731 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
"Oyunu resmen çirkinleştirdiler"
« : 08 Şubat 2007, 08:33:51 »
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri C Grubu'nda Mart ayında Yunanistan ve Norveç ile oynayacağı önemli maçlar öncesi Gürcistan ile oynadığı hazırlık maçından 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanan karşılaşmanın son bölümünde iki takım futbolcuları arasında gergin anlar yaşandı.

Karşılaşmanın ardından milli futbolcu Servet Çetin, sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını ve rakiplerinin maçı çirkinleştirmeye yönelik oynadığını belirterek, "Bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Hakeminde bunda payının olduğunu düşünüyorum. Bu bahane değil ama, oyun oynamamıza izin vermedi. Bizim için önemli olan Yunanistan ve Norveç maçı. Umarım bu maçlardan da galibiyetle döneceğiz" dedi.

Maçın başından sonuna kadar sahada gerginliklerin yaşandığını belirten Servet, "Biz buraya hazırlık maçı için geldik. Sonuçta misafir takımız. Gürcistan takımının biraz daha sakin olması gerekirdi. Rakip takım oyunu çirkinleştirmek için elinden geleni yaptı" diye konuştu.

Milli futbolcu sahada yaşadığı gerginlik anını ise şöyle anlattı:

"Benim pozisyonumda kaleci topu eline almamıştı. Ben hamlemi topa yapmıştım, fakat kaleciye ufak bir temasım oldu. Ondan sonra benim üzerime yüklendiler. O pozisyonun ardından Gökdeniz'e çok sert bir darbede bulundular. Bu yüzden saha biraz karıştı."

Gürcistan maçıyla ilk kez milli olan Kayserisporlu genç oyuncu Aydın Toscalı ise, ""İlk kez Milli formayı giydiğim için heyecanlıydım. Elimden gelen mücadeleyi vermeye çalıştım. Fatih hocam ne dediyse yapmaya çalıştım. Fatih hocam bundan sonraki maçlarda da görev verirse, herzaman oynamaya hazırım" ifadelerini kullandı.

Hamit Altıntop ise, maçta elllerinden geleni yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "2-3 gol atabilirdik ama olmadı. İnşallah o golleri Yunanistan ve Norveç'e karşı atacağız" dedi.

Hamit, maçın son anlarda yaşanan gerginlik ilgili olarak, "Gerginliği onlar başlattılar. Ama biz onlara katılmadık, bu önemliydi. Karakterimizi, kişiliğimizi gösterdik. Bu nedenle arkadaşlarımın hepsini kutluyorum" diye konuştu.

Milli futbolcu Alman basının da yer alan Bayer Münih ile sözleşme imzaladığı şeklindeki haberle ilgili olarak ise yorum yapmak istemediğini söyledi.




Bu arada maçın ardından milli futbolcu Fatih Tekke stattan Trabzonspor'dan eski takım arkadaşı Şhota ile kol kola çıktı.