Gönderen Konu: Terim'in öfkesi  (Okunma sayısı 877 defa)

Çevrimdışı €scap€

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 8.602
  • Puan 1409
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Terim'in öfkesi
« : 07 Eylül 2008, 16:23:03 »
Haber

Fatih Terim, maç düzenlediği basın toplantısında Ermeni gazeteciler uyarısını dikkate almayınca salonu terk etti

 

Milli Takımlar Teknik Direktörü, cep telefonu çalmasına sinirlendi, bir daha olmaması için uyardı. Ermeni gazeteciler bunu dikkate almayınca, Fatih hoca basın toplantısını terk etti


Oynadığı son üç maçta da gol atma başarısını gösteren Semih, Fatih hocanın yüzünü güldürmeye devam ediyor.


Fatih Terim, Ermenistan galibiyetinin sevincini yaşayamadan basına kızdı, toplantıyı terk etti.
Karşılaşmanın ardından basın toplantısına geçen Fatih hocanın konuşması öncesinde, "cep telefonu" uyarısı yapıldı ve kapatılması istendi. Ancak Ermeni gazeteciler buna kulak asmadı. Telefonun çalma sesini duyan Fatih hoca, "Bir daha tekrarlanırsa toplantıyı terk ederim" dedi, fakat bu uyarı da yeterli olmadı. Terim konuşurken yine telefon çalınca, Terim toplantıyı bitirmeden odadan çıktı.
Avrupa Şampiyonası'ndaki başarılı sonuçların ardından Dünya Kupası elemelerine başladıklarını vurgulayan Fatih Terim, "Kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu tür turnuvaların ilk maçları her zaman zordur. Özellikle kendi sahasında, güçlü rakiplere karşı iyi oynayan zorlu bir rakiple oynadık. çok üstün bir mücadele ortaya koyduk. Kötü saha şartları ve aşırı rüzgâra rağmen Ermenistan'a pozisyon vermedik" diye konuştu.

En güzel hediye
Terim, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Doğum günümde futbolcularım bana bir saat aldı. Ama gerçek hediyeyi bu maçta sahada verdiler. (Milli Takım kazanmayı öğrendi) demiştim. Tüm futbolcularımı kutluyorum. 7-8 gol pozisyonumuz var. Rakibe pozisyon vermedik. Bizi yalnız bırakmayan az sayıdaki Türk taraftarına teşekkür ediyorum."
Fatih hoca, Ermenistan'ın 6 maçını izlediklerini belirterek, "Sahaya çıkan Ermeni takımında 11 oyuncunun 10 tanesini tutturduk. Kazanmak çok keyifliydi. Ermenistan'a başarılar diliyorum."
Fatih hoca ayrıca, bu karşılaşmanın iki ülke insanının bir top çevresinde kavgasız ve gürültüsüz bir araya gelebileceğini gösterdiğini ifade etti.