Gönderen Konu: Bu Turnuvada q+w Yasaklansın Mı Yasaklanmasın Mı?  (Okunma sayısı 8067 defa)

Çevrimdışı bela07

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 2450
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bu Turnuvada q+w Yasaklansın Mı Yasaklanmasın Mı?
« Yanıtla #24 : 13 Ağustos 2008, 20:46:00 »
Evet Yasaklansın     - 11 (29.7%)
Hayır Yasaklanmasın    - 23 (62.2%)
Benim İçin Fark Etmez    - 3 (8.1%)

Toplam oy: 37

sonuç açık ve netttq
evet

Çevrimdışı LaMpArd

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 31
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 13 Ağustos 2008, 21:14:18 »
Q+W MAÇ İÇERİSİNDE 3 KEZ YAPILABİLİR NORMALDİR.AMA MAÇIN BAŞLAMA DÜDÜĞÜ İLE Q+W YAPIP SON DÜDÜĞE KADAR Q+W İLE BİTİRMEK FIFAYA EN BÜYÜK HAKARETTİR.BİZ TÜRKLER NEDEN HERŞEYİN CILKINI ÇIKARMAYA İŞİN ÜÇ KAĞIDINA KAÇMAYA ÇALIŞIYORUZ ANLAMIYORUM.TÜRKİYEDE OYUNCULAR KENDİLERİNİ YERE ATAR HAKEM GÖRMEZ PENALTI ÇALINIR AVRUPADA KENDİLERİNİ YERE ATTIKLARINDA DİREK KART GÖRÜRLER.NEDEN AVRUPA FUTBOLU İLERLİYOR NEDENLERİNİ ARAŞTIRALIM BİRAZ.Q+W FANATİKLERİNE DE SÖYLÜYORUM OYUNU BİRAZ AÇIN OYUNUN HER ÖZELLİĞİNİ KULLANMAYA BAKARSANIZ RAKİPLERİNİZDE ZEVK ALIR.HERŞEY KAZANMAK DEĞİLDİR.

sen sadece türklerle oynadıgın icin bole diyon hayatında hic yabancılarla oynadınmı ki biliyon ? anca hamachi nickine king of fifa evren yazar ondan bundan 5-7-8-9 yersin bide ona buna camur atıp haksızlık yaparsın baskada biseyin yok

Çevrimdışı Cevdet

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #26 : 13 Ağustos 2008, 22:13:32 »
İSTERSENİZ GOL ATMAKTA YASAK OLSUN...!!!!!!!!!....YAW  BIRAKIN İŞTE HERŞEY SERBEST OLSUN...!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :X :X :X :X :X
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zc4EvyHoPPk[/youtube]

Çevrimdışı WolborQ

• 3. SINIF UYE
  • Puan 2546
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 14 Ağustos 2008, 09:20:37 »
Q+W MAÇ İÇERİSİNDE 3 KEZ YAPILABİLİR NORMALDİR.AMA MAÇIN BAŞLAMA DÜDÜĞÜ İLE Q+W YAPIP SON DÜDÜĞE KADAR Q+W İLE BİTİRMEK FIFAYA EN BÜYÜK HAKARETTİR.BİZ TÜRKLER NEDEN HERŞEYİN CILKINI ÇIKARMAYA İŞİN ÜÇ KAĞIDINA KAÇMAYA ÇALIŞIYORUZ ANLAMIYORUM.TÜRKİYEDE OYUNCULAR KENDİLERİNİ YERE ATAR HAKEM GÖRMEZ PENALTI ÇALINIR AVRUPADA KENDİLERİNİ YERE ATTIKLARINDA DİREK KART GÖRÜRLER.NEDEN AVRUPA FUTBOLU İLERLİYOR NEDENLERİNİ ARAŞTIRALIM BİRAZ.Q+W FANATİKLERİNE DE SÖYLÜYORUM OYUNU BİRAZ AÇIN OYUNUN HER ÖZELLİĞİNİ KULLANMAYA BAKARSANIZ RAKİPLERİNİZDE ZEVK ALIR.HERŞEY KAZANMAK DEĞİLDİR.

sen sadece türklerle oynadıgın icin bole diyon hayatında hic yabancılarla oynadınmı ki biliyon ? anca hamachi nickine king of fifa evren yazar ondan bundan 5-7-8-9 yersin bide ona buna camur atıp haksızlık yaparsın baskada biseyin yok
aynen erdnc katılıyorum sana ,bu MALatyalı kendini king zannediyor ,gitsn bi yabancılarla oynasın,dünyanınn en büyük turnuva sitesnde yasak değiilde,senn gibi ezikler yasak yapcak hee hahahahaa

Çevrimdışı m3t3d1nh0

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 9028
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 14 Ağustos 2008, 09:44:04 »
evet sonuc acık ve net

Çevrimdışı Saw

• 2. SINIF UYE
  • Puan 1000
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 14 Ağustos 2008, 09:48:08 »
Yasaklanmazdı zaten

Çevrimdışı Emreduskun|||FifaDevil

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 14 Ağustos 2008, 10:08:45 »
Yasaklanmasın..!

Çevrimdışı mercandede

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 14 Ağustos 2008, 10:18:41 »
YA ARKADAŞLAR BÖYLE SAÇMA OLAY OLUR MU ? YA ARKADAŞLARIMIZIN TAKTİKLERİNDEN BİZE NE NASI OYNARLARSA OYNASINLAR BİZİM HİÇ FARKETMEZ BENCE BÖLE Bİ ANKETİN YAPILMASI BİLE YANLIŞ ÇÜNKÜ NASI OYNUYACAMIZI BİZLER BİLİRİZ.HER NESE BENİM İÇİN FARKETMEZ.AMA Bİ YANDAN FİKRİMİZİ ALDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
SAYGILARIMLA!!!!!!!
MERCANDEDE

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 14 Ağustos 2008, 11:25:48 »

siz sütünüzü içerken biz yabancılarla muhabbet ediyorduk koçum.ayrıca wolborq denen zavallı arkadaşta diskalife edilmenin verdiği acıyla üslubunu da değiştirmiş.lampard ve wolborq size her alanda meydan okurum arkadaş.lampard özellikle sen q+w suz tamamen fossun.wolborqla da hayatımda sadece 1 kez karşılaştım onda da. q+w sayesinde yenildim.q+w suz kalemi 2 kez gördün hatırlatırım lampard.benim fifacılığımı sorgulayacak kapasiteye sahip en son bebelersiniz.size turnuvada başarılar dilerim.

Çevrimdışı Malatyasporlu

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 41
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : 14 Ağustos 2008, 11:29:00 »
şu hususuda belirtmeden geçemeyeceğim.eğer bana hakaret edecekseniz klavyenin tuşlarıyla sanalda değil delikanlı gibi yüzüme konuşsun.yüreğinde gram delikanlılık olan varsa hakaret edecekse gelsin malatyaya yüzüme karşı etsin.

Çevrimdışı yyusuf1993

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 43
    • MSN Messenger - felsefigencyusuf@hotmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - felsefigencyusuf@yahoo.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : 14 Ağustos 2008, 12:23:40 »
YASAKLANSIN

Çevrimdışı Meazlum

• 5. SINIF UYE
  • *
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : 14 Ağustos 2008, 12:29:43 »
yasaklansın cok sacmalık oluyor  :F@