Gönderen Konu: Botafogo formda  (Okunma sayısı 651 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Botafogo formda
« : 20 Ağustos 2008, 18:33:18 »
Botafogo formda


312 CORİTİBA-FİGUERİENSE 1 1.45
ZORLU Palmeiras deplasmanında eksik kadrosuna rağmen çok iyi mücadele eden Coritiba, başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Palmeiras deplasmanındaki yenilgileri gayet normal karşılanmalı, bence büyütecek fazlaca bir şey yok. Teknik kapasitesi düşük oyunculardan kurulu Figueirense, zaman zaman evinde 
başarılı sonuçlar alan bir takım. Keirrison gibi genç bir yeteneğe sahip olan Coxa, sahasında Figueriense engelini zorlanmadan aşar. Zayıf hafta içi programının bankolarından birisi Coritiba.

314 BOTAFAGO-CRUZEİRO 1 1.85
YAKALADIĞI müthiş seriyle ligde 4.'lüğe kadar yükselen ve bize de çok kazandıran Botafogo, Cruzeiro'yu ağırlıyor. Bu maç öncesi Cruzeiro'da önemli eksiklikler göze çarpıyor. Espinoza, Fabricio, Charles ve Romulo çeşitli nedenlerden dolayı bu maçta forma giyemeyecek. Zaten formda olan Botafogo için Cruzeiro'yu bu durumda yakalamak büyük şans. Siyah-beyazlılar yine kazanır.

322 ESTUDİANTES-İNDEPENDİENTE 2.5 ALTI 1.60
COPA Sudamericana'da İndependiente'nin 2-1 kazandığı maçın rövanşında turu geçmek için Estudiantes'e 1-0'lık galibiyet yetiyor. Veron bu maçta forma giyebilecek. Teknik direktör Sensini, ihtiyaç duydukları golün ister 15. dakikada isterse 90. dakikada gelmesinin çok fazla önemli olmayacağını dile getirerek kontrollü oyunun işaretini verdi. İndependiente kolay bir lokma değil. Onlar da oyunu kilitlemeye çalışacak. 2.5 altı mantıklı gözüküyor. Beraberlik de denenebilir.

422 FLAMENGO-GREMİO 1 2.20
BREZİLYA'DA zirveyi yakından ilgilendiren mücadele öncesi Flamengo Teknik Direktörü Caio Junior, taraftarına çağrıda bulunarak iyi futbol ve galibiyet sözü verdi. Yeni transfer Marcelinho ile beraber Maracana'da muhteşem bir atmosfer olacak. 5 puan farkla liderlik koltuğunda bulunan Gremio, zorlanacağı bir deplasmana çıkıyor. Muhteşem stadında Flamengo'dan net bir galibiyet bekliyorum. 2.20'lik oran çok cazip.

423 PORTUGUESA-VASCO 2.5 ÜSTÜ 1.55
PORTUGUESA ile Vasco de Gama arasındaki karşılaşma tarafsız sahada oynanacak. Ligin en kötü defanslarına sahip takımların mücadelesinde bir kez daha çok gol bekliyorum. İlginç bir istatistik: İki takımın oynadığı son 10 lig mücadelesinde sadece 3 maç 2.5 altı bitmiş durumda. İstatistik bozulmaz ve bir kez daha gollü bir maç olur.
İlker Deniz
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır