Gönderen Konu: Fahri Tatan dönüyor  (Okunma sayısı 438 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Fahri Tatan dönüyor
« : 23 Haziran 2008, 12:35:37 »
Yaptığı transferlerle savunma ve kanatlarını güçlendiren Beşiktaş, şimdi de orta saha üzerinde yoğunlaştı. Yeni transferlerle bu sorunu aşmayı planlayan siyah-beyazlılar, ekstra önlem olarak Fahri Tatan’ı da takıma davet etti.
Geçen sezon yedek kaldığı gerekçesiyle ayrılmak isteyen ve Çaykur Rizespor’a kiralanan tecrübeli oyuncunun, takımla birlikte Avusturya kampına katılacağı öğrenildi. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, orta sahanın ortasında sadece Delgado’nun olması nedeniyle önümüzdeki sezon için Fahri’yi de kamp kadrosuna alarak bu eksikliği bir nebze olsun hafifletmek istediği öğrenildi.
Genel Menajer Sinan Engin’in, orta sahayı güçlendirmek için başta Uğur İnceman olmak üzere Nuri Şahin, Mehmet Topuz ve Gökhan İnler ile temaslarını halen sürdürdüğü vurgulandı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın, Tello ve Serdar Özkan’ı da önümüzdeki sezon için orta sahanın ortasında oynatmayı planladığı belirtildi.
Sağlam’ın, sol kanatta İbrahim Üzülmez, Ekrem Dağ, Seriç, Tello ve Aydın, sağ kanatta ise Ali Tandoğan, Serdar Özkan, Serdar Kurtuluş, Holosko gibi bol alternatifli kadronun aynısını orta sahada da kurmak istediği vurgulandı.

Kızılay’dan teşekkür
Geçtiğimiz sezon boyunca düzenledikleri organizasyonlarla kan bağışında bulunan Beşiktaş taraftarına, Kızılay’ın bir teşekkür belgesi verdiği öğrenildi. Taraflı tarafsız herkesin takdirini alan bu kampanyalarda ünitelerce kan toplayan siyah - beyazlı taraftarların bu tür organizasyonlara önümüzdeki sezonda da devam edeceği öğrenildi.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net