Gönderen Konu: Hedef yine medya  (Okunma sayısı 507 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hedef yine medya
« : 23 Haziran 2008, 12:33:08 »
Hırvatistan’ı devirerek Avrupa Şampiyonası’nda yarı finale yükselen ay-yıldızlı ekibin dün akşam Viyana’da yaptığı antrenmana bir grup futbolcunun basına yönelik protestosu damga vurdu.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in geçtiğimiz hafta medyayı hedef alan sert açıklamalarının yarattığı gerilim tazeliğini korurken, çok sayıda oyuncu basını protesto ederek hiçbir açıklama yapmadı.
Oyunculardan sadece Rüştü, Semih, Arda, Emre Aşık ve Gökhan Zan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu sırada Gökdeniz, Ayhan, Tuncay, Volkan, Uğur, Hakan, Mehmet Topal ve Tümer’in uzakta durması dikkat çekerken, bu oyuncular kaleci Rüştü’nün tüm ısrarına rağmen medyanın yanına gitmedi. Milli futbolcuların, basına yönelik bu tavrının nedeni anlaşılamadı.

Gurbetçi tepkisi
Viyana’da gerçekleştirilen antrenmanda ikinci protesto eylemi gurbetçi taraftarlardan geldi. Çalışmayı izlemek için Franz Horr Stadı’na gelen gurbetçiler, içeri alınmayınca adeta isyan etti.
Yaklaşık bin kişilik taraftar grubunun, Teknik Direktör Fatih Terim ve oyuncuları protesto ettikleri gözlendi.
Gurbetçiler, “Yüzlerce kilometre yoldan buraya geldik, ama bizi içeri almadılar” diye tepkilerini dile getirirken, Franz Horr Stadı’nın bakımda olması yüzünden UEFA’nın, tribünlere seyirci alınmasına izin vermediği açıklandı.

Hazırlıklar başladı
Millilerimiz bir günlük izinin ardından Almanya maçının hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başladı. İlk yarım saati basına açık olan antrenmanda futbolcular yarı sahada çift kale maç yaparak çarşamba günkü zorlu maçın taktiği üstünde çalıştırlar. Sakatlıkları süren Tümer Metin ve Emre Belözoğlu ise takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net