Gönderen Konu: İtalya&İngiltere  (Okunma sayısı 731 defa)

Çevrimdışı win

  • Osc Çizik Üye

  • 2. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 6.409
  • Puan 650
  • Cinsiyet: Bay
  • OSC BY WİN
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
İtalya&İngiltere
« : 20 Ağustos 2008, 18:31:30 »
İtalya&İngiltere

Lippi'yi yeniden takımın başına getiren İtalya ve Fabio Capello'lu İngiltere yeni dönemde hayli iddialı. Kazanacaklarını düşünüyorum.


226 PARAGUAY-S. ARABİSTAN 1 1.30
2010 Dünya Kupası grup eleme maçları Güney Amerika'da başladı. Paraguay, son derece etkili bir başlangıç yaptı. Suudi Arabistan'la yapacağı bu hazırlık maçında da rahat bir galibiyet alacaktır. Maç tarafsız sahada. Paraguay'ın dünya çapındaki yıldızı Santa Cruz kadroda. Programın banko maçlarından biri. 


243 TÜRKİYE-ŞİLİ 1 1.55
DÜNYA Kupası elemeleri öncesi son hazırlık maçımıza çıkıyoruz. Kadroda Nuri Şahin'in olması dikkat çekici. Fatih Terim, bize yeni ne sürprizler hazırladı bilemiyoruz ama Şili karşısında net olarak favoriyiz. Karşılaşma İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynanıyor. Seyircimizin de desteğiyle kazanırız.

253 İTALYA-AVUSTURYA 1 1.25
İTALYA'DA EURO 2008 ve öncesinde sıkça eleştirilen Donadoni'nin yerine İtalya'yı 2006'da Dünya şampiyonu yapan Marcelo Lippi getirildi. İtalya'nın bu moralle iyi bir başlangıç yapacağını tahmin ediyoruz. Sakat olan Totti kadroda yok ancak Del Piero çağırıldı. Avusturya, zayıf bir rakip. Hazırlık karşılaşması olmasının riski bir tarafa, İtalya mücadelenin mutlak favorisi.

261 İNGİLTERE-ÇEK CUMHURİYETİ 1 1.45
İNGİLTERE, Capello'nun başa geçmesiyle çehre değiştirdi. Son hazırlık maçlarında iyi futbolunun yanı sıra aldığı galibiyetlerle de dikkat çekti. Crouch'un yerine kadroya Heskey'i alan Capello, takımda birçok yeniliğin de sinyallerini veriyor. Hocası Bruckner'i Avusturya'ya gönderen Çekler'in İngilizler karşısında fazla şansı yok.

265 GALLER-GÜRCİSTAN 1 1.45
GALLER, Toschack yönetiminde henüz beklenen çıkışı yapamadı. Ancak bunun yanında gençleşen Galler çok iyi sinyaller vermeye başladı. Bundan sonra ben Toshack'ın ekibinden önemli başarılar bekliyorum. Gürcistan'ın savaştan dolayı kafası çok karışık. Futbolcuların vize sıkıntısı yaşaması da ekstra bir moral kaybı. Galler, Swansea'de oynanacak karşılaşmada mücadelenin mutlak favorisi konumunda.

422 FLAMENGO-GREMİO 0 2.90
GREMİO, Brezilya'daki en beğendiğim takım. Bunu sürekli söylüyorum. Zaten son maçta da güçlü Sao Paulo'yu sahalarında mağlup etmeyi başararak ne kadar güçlü olduklarını gösterdiler. Ne var ki, Flamengo da evinde son derece tehlikeli bir ekip. Marcelinho transferiyle daha da güçlendiler. Onlar da son maçta deplasmandan 1 puan çıkarttı. İki ekibin birbirini yenmesi zor.
Barış Ertül
El uso de una camisa del fuego en un lado de ti .. E incluso ..
De tierras rurales en la olla .. Ya nervioso yo ..
Una era un medio y soy ..
bits no mis problemas, sé que este caso terminará conmigo ..

[ İspanyolca olduğu için kendi tercümemdir.İzinsiz kullanmayınız..]







wiN ~Her hakkım saklıdır