Gönderen Konu: Sivasspor ilk transferini yaptı  (Okunma sayısı 395 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Sivasspor ilk transferini yaptı
« : 22 Haziran 2008, 21:32:01 »
Türkiye'yi bu yıl Avrupa'da İntertoto Kupası'nda temsil edecek olan Sivasspor'da 2'inci etap kamp çalışmaları yarın başlıyor. İzmit'teki Kartepe Green Park Otelde başlayacak kampa tüm futbolcuların katılacağı bildirildi.

2007-2008 futbol sezonunda ligi 4'üncü sırada tamamlayarak Türkiye'yi Avrupa kupalarında Intertoto'da temsil etme hakkı kazanan ve bu nedenle hazırlık dönemine erken başlayan Sivasspor, 2 günlük izinin ardından yarın 2'inci etap kamp programı için top başı yapıyor. İzinli olan futbolcularında katılacağı kamp İzmit'teki Kartepe Green Park Otelde yapılacak. 'Türkiye'yi Avrupa kupalarında en iyi şekilde temsil edeceğiz' diyen Bülent Uygun, "Tarihimizde ilk kez katılacağımız Avrupa kupaları öncesi tatlı bir heycanımız var. İntertoto'da başarı elde ederek ülkemizi UEFA Kupası'nda temsil etmek istiyoruz. Bunuda başaracak güçteyiz. Gençler ile mücadele edecek olmamız kimseyi korkutmasın çünkü, bu takımı bu çocuklar buralara getirdi. Bize inansınlar yeter" dedi.

SİVASSPOR İLK TRANSFERİNİ YAPTI

Transfer dönemini sessiz geçiren Sivasspor ilk transferini gerçekleştirdi. 2007-2008 sezonunda Trabzonspor'dan 2'inci Lig 1'inci gurupta mücadele eden ve Sarıyer'e kiralanan 21 yaşındaki defans oyuncusu Eyüp Kadri ile anlaşan Kırmızı-beyazlı ekip bugün genç futbolcuya imza attıracak. Eyüp Kadri'nin bugün İstanbul'da kendisini üç yıllık Sivasspor'lu yapan imzayı atacağı öğrenildi.

FİNALİ TÜRKİYE İLE İSPANYA OYNAR

Türk Milli Takımı'nın Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Hırvatistan karşılaşmasında gösterdiği başarı Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'u duygulandırdı.

'Bu başarıyı yakalayacağımızı biliyordum' diyen Uygun, "Türk Milli Takımı'nın bu başarıyı yakalayacağını adım gibi biliyordum. Bu inancın zaferidir. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türk ekoli meydana çıktı. Bu ekoli oluşturan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Futbol Federasyonu başkanı Hasan Doğan'a çok teşekkür ederim. Avrupa Futbol Şampiyonası ilk başladığı zaman üç takım arasında geçer demiştim. İspanya, Portekiz ve Türkiye arasında ama Portekiz elendi demekki biz İspanya ile final oynaycağız" diye konuştu.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net