Gönderen Konu: Sofuoğlu'nun cenazesi memleketinde  (Okunma sayısı 530 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Sofuoğlu'nun cenazesi memleketinde
« : 20 Mayıs 2008, 11:40:32 »
Sofuoğlu'nun cenazesi memleketinde
Kocaeli'nin Körfez ilçesindeki yarış pistinde antrenman sırasında motosikletten düşerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yaşamanı yitiren Sinan Sofuoğlu'nun cenazesi memleketi Sakarya'ya gönderildi.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde, akciğerindeki kanamanın durdurulması için yapılan ameliyatın ardından yoğun bakıma alındıktan kısa süre sonra kalbi durarak yaşamını yitiren Sinan Sofuoğlu'nun cesedine otopsi yapıldı.

Kocaeli Cumhuriyet Savcısı Muhsin Yıldız, otopsinin ardından cesedi ve defin ruhsatını, amcasının oğlu Selman Sofuoğlu'na teslim etti.

Sinan Sofuoğlu'nun cenazesi daha sonra, acı haberi alıp hastaneye gelen yakınları tarafından morgdan alınıp Sakarya Büyükşehir Belediyesinden temin edilen cenaze aracına konuldu.

Sakarya'nın, yeni kurulan Serdivan ilçesindeki evine götürülen Sinan Sofuoğlu'nun cenazesi Akyazı ilçesinde toprağa verilecek.

Körfez Pisti'nde Motosiklet Federasyonu ve Marmara Motosiklet Kulübünün ortaklaşa düzenleyeceği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası'na hazırlandığı sırada motosikletten düşerek ağır yaralanan ve beyin kanaması geçiren Sofuoğlu'nun boynu ve kaburgaları kırılmış, kafa tasında travma, akciğerinde de kanama meydana gelmişti.

2007 Dünya Super Sport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun ağabeyi olan Sofuoğlu'nun, pist şampiyonalarında dereceleri bulunuyordu.
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...