Gönderen Konu: Terim'e 'Don Corleone' benzetmesi  (Okunma sayısı 471 defa)

Çevrimdışı SeRcaN

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 1.649
  • Puan 542
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - PsikoLoG_SeRcaN@hotmail.co.uk
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Terim'e 'Don Corleone' benzetmesi
« : 22 Haziran 2008, 21:33:00 »
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda başarılı bir grafik çizerek, yarı finale yükselen (A) Milli Takım'a en fazla ilgiyi Macarlar gösteriyor.

Macaristan Milli Takımı'nın Avrupa'da oynayan futbolcuları, canlı yayınlanan maçlarda yorumlara katılarak, Türkiye'nin özelliklerini ve başarısının sırrını anlattılar.
Macar oyuncular ortak değerlendirmede, Türkiye'nin teknik kapasitesi yüksek futbolculardan oluştuğunu, Türklerin kendi ekollerini yaratmaya başladığını söylediler.

Hollanda'nın NEC Takımı'nda forma giyen 26 yaşındaki Krisztian Vadocz, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'i, ünlü “Baba” (The Godfather) filmindeki “Don Corleone”ye benzettiğini belirterek, başarılı teknik adamdan övgüyle söz etti.

Terim'in maç esnasında yaptığı el, kol hareketleri ve mimiklerini çok ilginç bulduğunu ifade eden Vadocz, futbolcuların Terim'in ne kadar etkisi altında bulunduğuna dikkati çekerek, “Fatih Terim'in, sert, acımasız, duygusal ve babacan kişiliğe sahip olduğunu sahada fark ettim. Kendisine “Don Corleano', 'Baba' ismini taktım” dedi.

Milli oyuncu Vadocz, bu ismin diğer arkadaşları tarafından da çok benimsendiğini, Türk teknik direktörden bahsederken, Fatih Terim ismi yerine artık “Baba” lakabını kullandıklarını, bundan da her futbolcunun çok memnun olduğunu söyledi.

PETER BOZSİK'TEN İLGİNÇ İDDİA

Öte yandan, eski Macaristan (A) Milli Futbol Takımı teknik direktörlerinden Peter Bozsik, Portekiz maçı sonrasında, Türk Milli Futbol Takımı'nın, gruptan çıkacağını savunarak, bu konuda herkesle iddiaya girebileceğini söylemişti.

Ülkesinin en önemli teknik adamları arasında gösterilen Bozsik, maçları canlı yayınlayan Macar kanalı M-1'de yaptığı maç yorumunda, Türkiye'nin, Portekiz karşısında Fatih Terim tarafından yanlış oynatıldığı için kaybettiğini, bundan sonraki maçları kazanarak, en az yarı final oynayacağını savunmuştu.

Bu arada, 1980'li yıllarda (A) Milli Futbol Takımı, Fenerbahçe ve Altay'ı da çalıştıran dünyaca ünlü Macar teknik direktör Kalman Meszöly de “Türkiye, Fatih Terim eşliğinde büyük başarılara imza atacak. Finale kalmaları halinde kimse şaşırmasın” açıklaması yapmıştı.


!!! ŞOK ŞOK ŞOK !!!

YAZ KAMPANYASI DAHİLİNDE

250 MB DİSK ALANI
5 GB AYLIK TRAFİK
999999 MYSQL DATABASES
999999 E-MAIL ACCOUNTS
999999 FTP ACCOUNTS

YILLIK ÜCRETİ SADECE 35 YTL



ÜSTELİK HOSTINGİ BİZDEN ALIRSANIZ DOMAİN ÜCRETİ SADECE 10 YTL
İletişim Msn :sercan@hostingsiteniz.net