Gönderen Konu: Dev derbi öncesi patronlar konuştu..  (Okunma sayısı 644 defa)

Çevrimdışı Hamza

  • Osc Kurucu
  • 1. SINIF ÜYE
  • ********
  • İleti: 161.413
  • Puan 13008
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen Üyesi :))
    • Profili Görüntüle
    • Hosting
Dev derbi öncesi patronlar konuştu..
« : 10 Nisan 2010, 13:03:11 »
Dev derbi öncesi patronlar konuştu..

--------------------------------------------------------------------------------
.. ..



Beko Basketbol Ligi'nde 11 Nisan Pazar günü Beşiktaş Cola Turka ile Fenerbahçe Ülker arasında derbi heyecanı yaşanacak. İki takımın antrenörleri, derbi öncesi Basketbol Federasyonu'nun internet sitesine karşılaşmayı değerlendirdi..

Banvit deplasmanında alınan yenilgiden sonra, sezon başında belirledikleri ilk 3 hedefinden kopmak üzere olduklarını ifade eden Beşiktaş Cola Turka Başantrenörü Burak Bıyıktay, bugünden itibaren amaçlarını ''ilk 4 içerisinde olmak'' şeklinde belirterek, ''Eğer bunu da başarmak istiyorsak Fenerbahçe Ülker maçını kazanmalıyız. Sonuçta bir derbi karşılaşması ve taraftarlarımızın da desteğini bekliyoruz'' dedi.

Maçın keyifli bir mücadeleye sahne olacağına inandığını belirten Fenerbahçe Ülker Antrenörü Ertuğrul Erdoğan ise şu değerlendirmeyi yaptı:
''Sonuçta bu bir derbi karşılaşması ve ben iki tarafın da iyi basketbol oynayacağını düşünüyorum. Beşiktaş Cola Turka, Banvit ile zorlu bir maç oynadı. Biz de o hafta Türk Telekom ile karşılaştık. Sezonun ilk maçı da büyük çekişmeye sahne olmuştu. Ben Akatlar'daki mücadeleye gelen seyircilerin iyi bir maç izleyeceğine inanıyorum. Bu atmosferde maç kazanmak zorlu olsa da biz konsantrasyonumuzla kazanmak için oynayacağız.''

Ligde 27. hafta maçları öncesi puan cetvelinde 2. durumda bulunan Fenerbahçe Ülker, 4. sırada bulunan Beşiktaş Cola Turka karşısında ilk yarıdaki maçı 100-92 kazanmıştı.

Geride kalan 26 haftada 21 galibiyet, 5 yenilgi alan sarı-lacivertlilerde, 21 maçta forma giyen Lynn Greer'in 12 sayı, 1,9 ribaud, 2,4 asist, Preldzic'in 11,7 sayı, 5,6 ribaund, 3,9 asist ve Mirsad Türkcan'ın 11,9 sayı, 6,2 ribaund ve 1,5 asist ortalaması bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekip ise 26 maçta 15 galibiyet, 11 yenilgi aldı. Takımda Brad Newley 16 sayı, 4,4 ribaund, 1,3 asist, Engin Atsür 12,3 sayı, 2,8 ribaund, 3,9 asist ve Cevher Özer de 12,8 sayı, 5,8 ribaund, 1,2 asist ortalamalarıyla mücadele etti.