Gönderen Konu: Efes Pilsen İspanya Deplasmanında  (Okunma sayısı 543 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Efes Pilsen İspanya Deplasmanında
« : 18 Kasım 2006, 05:54:03 »
Efes Pilsen İspanya Deplasmanında

--------------------------------------------------------------------------------
Efes Pilsen Basketbol Takımı, Euroleague A Grubu'ndaki 4. maçında yarın deplasmanda İspanyol temsilcisi TAU Ceramica ile karşılaşacak.

Yaklaşık 7 saatlik bir yolculuğun ardından dün gece geç saatlerde Vitoria kentine gelebilen lacivert-beyazlılarda, kadro dışı bırakılan Jenkins ile geçirdiği ameliyat sonrası henüz tedavisi tamamlanmayan Granger dışından eksik oyuncu bulunmuyor.

TAU Ceramica ile yarın akşam TSİ 21.45'te karşı karşıya gelecek olan Efes Pilsen, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak.

ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde yaptığı 3 maçtan 2'sini kazanıp, 1'ini yitiren Efes Pilsen'de, kulüp genel menajeri Engin Özerhun, sergileyecekleri mücadelenin önemli olduğunu söyledi.

TAU Ceramica'nın Avrupa Ligi'nde ve İspanya Ligi'nde sergilediği performansla gücünü ortaya koyduğunu belirten Özerhun, ''Özellikle sahalarında çok başarılılar. TAU Ceramica karşısında, Fenerbahçe Ülker maçındaki mücadeleyi yineleyeceğimize inanıyorum. Efes Pilsen takımı Avrupa Ligi'nde kazanmaktan başka bir şey düşünmez'' diye konuştu.

Son maçlarında Fransız ekibi Le Mans'a İstanbul'da mağlup olarak Avrupa Ligi'ndeki ilk yenilgilerini almalarıyla ilgili ise Özerhun, ''O maçta kimse bir şey yapmamıştı. Hemen ardından Fenerbahçe Ülker maçında ise her şeyin yapılması çok enteresan. İsteyince oluyor ve mücadele bizim için çok önemli. Kazanmanın garantisi yok ama o performansı yansıtabilmeliyiz'' ifadelerini kullandı.