Gönderen Konu: "Final serisi bizim için son düzlük"  (Okunma sayısı 552 defa)

Çevrimdışı m3t3d1nh0

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 15.446
  • Puan 9028
  • Cinsiyet: Bay
  • olm kişisel mesajdan sanane
    • MSN Messenger - m3t3_d1nh0@windowslive.com
    • Profili Görüntüle
"Final serisi bizim için son düzlük"
« : 07 Haziran 2008, 08:27:16 »
"Final serisi bizim için son düzlük"

TBBL'de play-off final serisi ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe'yi mağlup eden Galatasaray Bayan Basketbol Takımı'nın direktörü Mihriban Oğuz, takım olarak buraya gelirken çok zorlu bir yoldan geçtiklerini belirterek, final serisinin kendileri için son düzlük olduğunu belirtti!

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Oğuz, ''İki maçın deplasman, iki maçında evimizde olacağı, gerekirse tekrar deplasmana geleceğimiz bir seri. Ligin sonunda 5 maçlık bir seri olarak düşünürsek, oldukça ağır bir atmosfer'' dedi.

Maça çok iyi başladıklarını ve farkı bir ara 17 sayıya kadar çıkardıklarını ifade eden Mihriban Oğuz, ''Her zaman maç içinde iniş çıkış grafiğimiz oluyordu. Bu sefer onu yapmadık. Oyuncularımız daha sağlam durdular. Hak ettiğimizi düşünüyorum'' diye konuştu.

Serinin başında deplasmanda oynayacakları iki maçtan en az bir tanesini kazanmayı hedeflediklerini kaydeden Mihriban Oğuz, ilk maçı kazanmalarının kendileri için büyük bir doping olduğunu ve bundan sonra bu performansın devam edeceğini vurguladı.

-''İNŞALLAH BUNDAN SONRAKİ MAÇLARDA DA AYNI GÜCÜ GÖSTEREBİLECEĞİZ''-
Galatasaray Bayan Basketbol Takımı antrenörü Cem Akdağ ise Fenerbahçe karşısında çok iyi oynadıklarını belirterek, ''İnşallah bundan sonraki maçlarda da aynı gücü gösterebileceğiz'' dedi.

Akdağ, çok güçlü bir takımla oynadıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
''Eurolig şampiyonluğu hedefi ile yola çıkan bir takımla oynadık. Bizim de ne kadar, dar kadro ile mücadele ettiğimiz zaten gözüküyor. Bu bizi çok yordu. Bu maç hiçbir şekilde gösterge değil. Rakip takım oyuncularının şut yüzdeleri çok düşüktü. Biz de çok iyi savunma yaptık. Bundan sonraki maçlar için işimiz kolay değil. Bu maç için yeni şeyler için hazırlamıştık ve bunları uyguladık. Ama bu bir seri. Rakip takım bunları gördü. Bir sonraki maça buna göre hazırlanacaklar.''

Bundan sonraki serilerde oyuncuların bu performanslarını devam ettireceğini ifade eden Cem Akdağ, ''Beşiktaş serisi de çok yorucuydu. O seriden sonra antrenman bile yapamadık. Birçok şeyi çizerek, videoda izleyerek yaptık. Takımımız bu maçta çok iyi oynadı. Zaten başından beri çok iyi oynuyorlar. Son derece mutluyum. Bu uzun bir seri, inşallah bundan sonraki maçlarda da aynı gücü gösterebileceğiz'' diye konuştu.