Gönderen Konu: Mahmuti: "Çok zorlu bir maç bizi bekliyor"  (Okunma sayısı 540 defa)

Çevrimdışı YuRY

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 17.264
  • Puan 1606
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
Mahmuti: "Çok zorlu bir maç bizi bekliyor"
« : 18 Kasım 2006, 05:49:39 »
Mahmuti: "Çok zorlu bir maç bizi bekliyor"

--------------------------------------------------------------------------------
Euroleague'deki temsilcilerimizden Efes Pilsen, A Grubu'ndaki 4. maçında bu akşam İspanya'nın TAU Ceramica takımı ile deplasmanda mücadele edecek. TSİ 21:45'te başlayacak ve SKY Turk ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Efes Pilsen A Grubu'nda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 4. sırada yer alırken, TAU Ceramica da yine 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 2. sırada yer alıyor. Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Efes Pilsen'de antrenör Oktay Mahmuti TAU'nun çok güçlü bir ekip olduğunu söylerken, "TAU Ceramica, Euroleague'de son yıllarda büyük çıkış yakalalayan bir ekip. İyi oyunculardan kurulu güçlü bir kadroya sahipler. Bu sezon çok iyi transferler yaparak geçtiğimiz sezona oranla çok daha iyi bir kadro oluşturdular. Deplasman maçları, hele ki böyle iyi ekiplere karşı oynanan deplasman maçları çok zorlu geçer. Ama herşeye rağmen biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak, oyun disiplinimizden kopmadan bu öenmli maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Efes Pilsenli oyuncu Mustafa Abi ise bu sezonki en zorlu maçlarına çıkacaklarını ifade ederken, "TAU Ceramica, bu sezon kadrosuna kattığı Zoran Planinic, Frederick House, Kaya Peker ve Igor Rakocevic gibi yıldız oyuncularla daha da güçlendi. Zaten Luis Scolai Pablo Prigioni ve Serkan Erdoğan gibi çok iyi oyunculara da sahiptiler. Bunun yanında biz de hala takım olarak istedğimiz seviyede değiliz. Geçtiğimiz hafta Le Mans karşısında kendi evimizde hiç beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Bu yenilgimizi telafi etmenin tek yolu da bu akşam TAU Ceramica'yı yenmek. Bunun çok zor olduğunu biliyoruz ama elimizden gelenin en iyisini yaparak zoru başarmak istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz sene Efes Pilsen formasını giyen bu sezon ise TAU'ya transfer olan milli oyuncu Kaya Peker ise bu akşamki maçın kendisi için çok özel olacağını belirterek, "Bu maç benim için çok özel olacak. Çok heyecanlı olacağım. Ama bu heyecan benim kendi oyunumu sahaya yansıtmama engel olmamalı. Efes Pilsen sezona çok iyi bir başlangıç yapmadı ama geçtiğimiz hafta oynanan derbi maçında Fenerbahçe Ülker karşısında çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Bizi çok zorlu bir maç bekliyor. Uzun yıllar Efes Pilsen formasını giyiyordum. Ama bu sezon TAU'nun başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. 5 sezon boyunca Oktay Mahmuti ile birlikte çalıştım. Efesli oyuncuların neredeyse tamamını çok iyi tanıyorum. Bunları da takımım adına avantaj haline getirmek istiyorum" diye konuştu.

__________________