Gönderen Konu: Potada iddialı sesler!  (Okunma sayısı 512 defa)

Çevrimdışı Saw

  • 2. SINIF UYE
  • ****
  • İleti: 9.123
  • Puan 1000
  • Cinsiyet: Bay
  • | |......S€N! S€V!Y0RUM......| |
    • Profili Görüntüle
Potada iddialı sesler!
« : 14 Ağustos 2008, 12:41:27 »
Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, geride kalan sezonda olduğu gibi yine güçlü bir lig olacağının sinyallerini aldıklarını belirterek, her zaman olduğu gibi yine aynı şekilde hedefleri doğrultusunda yollarına devam edeceklerini söyledi.

Yeni sezona, daha iyi olacaklarına inandıkları teknik kadro ve oyuncularla gireceklerini ifade eden Özerhun, ''Umarız bu sene geride kalan sezona oranla daha başarılı bir noktada sezonu tamamlarız'' dedi.

Özerhun ayrıca, ligin 4., 5. ve 6. haftalarında sırasıyla Beşiktaş Cola Turka, Galatasaray Cafe Crown ve Fenerbahçe Ülker ile karşılaşacak olmalarıyla ilgili, ''6. haftanın çarşamba günü oynanacağını düşündüğümüzde, 10 gün içinde 3 önemli rakiple karşılaşacağız. Bu, fikstürün bizim için bir azizliği. Çok büyük dezavantaj değil ama dağınık olsa daha iyi olurdu'' diye konuştu.

-PARLAK: ''HEDEF ÜST ÜSTE 3. ŞAMPİYONLUK''-
Fenerbahçe Ülker Genel Menajeri Ali Parlak, yeni sezonda da önemli başarılar kazanmak istediklerini belirtti.

Beko Basketbol Ligi'ne yönelik artan ilgi ve kadroların güçlenmesiyle basketbol seviyesinin giderek yükseldiğini vurgulayan Parlak, ''Her geçen sezon, bir öncekinden daha zor oluyor. Hedefimiz üst üste 3. şampiyonluğu yakalamak'' ifadelerini kullandı.

-TÜRK TELEKOM KENDİNDEN EMİN-
Geride kalan sezonda Türkiye Kupasını kazanan ve Beko Basketbol Ligi Play-Off serisinin de finalisti olan Türk Telekom, gözünü şampiyonluğa çevirdi.

Türk Telekom Genel Menajeri İrfan Yücesoy, hedeflerinin iki kulvarda da şampiyonluk olduğunu vurgulayarak, ''Kadromuz geçen seneye göre daha güçlü, derin ve dengeli. Şampiyonluğu sonuna kadar kovalayacağımıza ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz'' şeklinde konuştu.

Yücesoy, Beko Basketbol Ligi'nin kalitesine de değinerek, ''Ligimiz bu sene daha da ileri gidecek. Bir tek İspanya ile aramızda fark var ama diğerlerinin hepsinden üstünüz'' dedi.

-UYGUÇ: ''FİKSTÜR LEHİMİZE''-
Galatasaray Cafe Crown Menajeri Mert Uyguç, çekilen fikstürün kendileri için avantajlı olduğunu düşündüklerini söyledi.

Sezona kendilerinin de maçlarını oynayacakları Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda Darüşşafaka Cooper Tires ile yapacakları karşılaşma ile başlayacaklarını dile getiren Uyguç, şunları söyledi:
''Bir Galatasaray taraftarı ve menajeri olarak ilk baktığım, tabii ki Fenerbahçe Ülker maçının ne zaman olduğu. Rakibimizle 13. haftada kendi evimizde oynayacağız. Türk Telekom ve Efes Pilsen gibi iddialı iki ekiple de ilk yarı kendi evimizde oynayacağız. Yabancılarımız bu sene tamamen değişti. Geçen sezonki yabancılarımız gitti ve yenileri geliyor. Bir adaptasyon süreci gerekecek. Önemli rakiplerimizle kendi evimizde ilk devre karşılaşacak olmamız bizim için önemli. Umarım az sakatlıklı, sorunsuz ve sonunda bizim şampiyonluğumuzla noktalanan bir sezon olur.''

Uyguç, geride kalan sezonu, ''Gelmiş geçmiş en güzel lig'' olarak nitelerken, bu sezonun da öyle geçmesini temenni etti.

-BIYIKTAY: ''ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ''-
Beko Basketbol Ligi'nde geçen sezon normal sezonu lider olarak tamamlamasına karşın, play-off maçlarına yarı finalde veda eden Beşiktaş Cola Turka, bu kez kendinden emin.

Kendileri için önemli olanın play-off müsabakaları olduğunu aktaran Beşiktaş Cola Turka Genel Menajeri Burak Bıyıktay, ''Fikstür çok önemli değil. Eğer şampiyon olunacaksa herkesi yenmeniz gerekiyor. Bizim hedefimiz de şampiyonluk'' ifadelerini kullandı.

Geride kalan sezonda takımlarının en önemli silahı olan ABD'li oyuncu Shumpert'in durumuna değinen Bıyıktay, ''Efes Pilsen'le bir sözleşme yaptı ama onun oynayabilmesi için bizden izin almaları lazım ve bunun da bir bedeli var. Görüşmeleri yönetim kurulumuz yapıyor. Yaptıkları transferlere bakıldığında, bence Efes Pilsen vazgeçmiş de olabilir. Eğer tekrar döner ve bizde oynamak isterse kendisine kapımız açık. Kadromuzda görmek isteriz''diyerek sözlerinin tamamladı.