Gönderen Konu: Quin Humprey 1 yıl Karşıyaka'da!  (Okunma sayısı 448 defa)

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
Quin Humprey 1 yıl Karşıyaka'da!
« : 03 Ağustos 2007, 02:02:31 »
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ABD'li Quin Humprey ile 1 yıllığına anlaştı. Karşıyaka Kulübü Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ yaptığı açıklamada, uzun süredir takip ettikleri NCAA Horizon League takımlarından Younstown State'in oyuncusu Quin Humprey ile 1 yıllığına anlaşma sağladıklarını belirtti.


Altuğ, ''Humprey, sözleşmesini imzalayarak, dün akşam kulübe faksladı. Bu ligde iki sene üst üste sayı kralı olmuş bir oyuncu. 10 Ağustos'ta İzmir'e gelecek. Teknik kadro tarafından beğenilmesi durumunda kadroya bir haftalık deneme süresinin ardından kadroya dahil edilecek'' dedi.


Humprey'in, geçen sezon 18.8 sayı ve 7.1 ribaund ve 3 asist ortalaması ile oynadığını ifade eden Altuğ, oyuncunun bu sezon 6 maçta 30'un üzerinde sayı ürettiğini ve okul tarihinde takımında en fazla süre alan oyuncu olma unvanına sahip olduğunu kaydetti.


Boston College'den Sean Marshall'dan sonra ikinci ABD'linin de transferini gerçekleştirmiş olduklarını belirten Altuğ, ''NBA patentli bir oyuncu daha getirerek deneyeceğiz. Bu sene ABD'li oyuncularımızı denedikten sonra alma kararı verdik. Böylece takımla uyumunu değerlendirme fırsatını da buluyoruz. Üçüncü ABD'li için bir kaç aday var. Görüşmeler sürüyor. Bir kaç gün içinde bu oyuncuyu takıma kazandırarak transferi kapatacağız'' dedi.


''GURUR DUYULACAK TAKIM''
Beko Basketbol Liginde yer alan takımların bütçelerinin büyük meblağlara ulaştığını, bu gerçeği göz önünde tutarak önümüzdeki sezon sıkıntı çekmek istemediklerini ifade eden Altuğ, şöyle konuştu: ''Karşıyaka'nın taraftar gücü ile çok daha az bütçelerle ligde gurur duyacakları bir takım oluşturma çabasında içindeyiz. Taraftarlarımızın bu sezon çok başarılı bir Karşıyaka seyredeceklerine inanıyorum. Çalışmalarımız bu yönde. Onların destekleri bizim için çok önemli. Bize inansınlar ve güvensinler. Onları bütün maçlarımızda tribünde görmek istiyoruz.''
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive