Gönderen Konu: TBL'de Fikstür Değerlendirmesi  (Okunma sayısı 516 defa)

Çevrimdışı XeLL

  • Osc Yönetici
  • 1. SINIF ÜYE
  • ******
  • İleti: 10.445
  • Puan 351
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
TBL'de Fikstür Değerlendirmesi
« : 08 Ağustos 2007, 11:42:59 »
Beko Basketbol Ligi'nde 2007-2008 sezonu fikstürünün belirlenmesinin ardından, takımların idarecileri yeni sezonu değerlendirdi. Fenerbahçe Ülker Basketbol Şube Direktörü Nedim Karakaş, rakiplerinin güçlü kadrolar kurduğunu belirterek, "Son 15-20 yılın en güçlü ligi oynanacak" dedi.


Fenerbahçe Ülker'in hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu kaydeden Karakaş, "Şampiyonluk ümidiyle yola çıkıyoruz. Bu sene oynayacağmız lig herhalde son 15-20 yılın en güçlü ligi olacak. Değerli rakiplerimiz var ve ezeli rakiplerimiz oluşturdukları kadrolarla şampiyonluğu hedefliyor" diye konuştu.

KUGAY: "ATAMAN'IN OLDUĞU YERDE TEK HEDEF ZİRVEDİR"

Beşiktaş Cola Turka Basketbol Şubesi İdari Menajeri Mertay Kugay, antrenör Ergin Ataman yönetiminde yeni sezonda iddialı olduklarını ifade etti.

Mücadele edecekleri her kulvarda şampiyonluğu hedeflediklerini anlatan Kugay, "Yeni sezonda takımımızda idari yapıdan teknik yapıya kadar epey bir değişiklik var. Antrenörümüz Ergin Ataman bir basketbol markası. Beşiktaş'ta bu markayı getirerek iddiasını ortaya koyuyor. Onun olduğu yerde zirve dışında bir hedef olamaz. Bu sadece Türkiye için değil Avrupa kupası için de geçerli. Beşiktaş yarıştığı her organizasyonda şampiyonluğu hedefleyecektir" şeklinde konuştu.

HAKYEMEZ: "LİGE RENK KATACAĞIZ"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Direktörü Doğan Hakyemez, lige renk katacaklarını belirterek, "İlk senemiz, inşallah kalıcı olacağız" dedi.

Aynı zamanda Antalya'yı bir basketbol kenti yapmak istediklerini kaydederek, büyük hedefleri olduğunu anlatan Hakyemez şunları söyledi:

"Bu yıl daha kaliteli bir lig bekliyorum. Hem üst tarafta hem orta tarafta büyük bir çekişme olacak. Lige renk katmayı düşünüyoruz. İlk senemiz, kalıcı olacağız inşallah. Hedefimiz 2010 yılında dünya şampiyonasının bir ayağı oynanırken Antalya'yı zirveye taşımak. Bunun için bütün çalışmalarımızı planlıyoruz. Büyük bir hedef olduğunu biliyorum. Bugüne kadar yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diye düşünüyorum. Antalya'yı kalıcı bir basketbol kenti yapmak için Antalyalı gençlerden ağırlıklı bir takım yaratmak istiyoruz uzun dönemde. (A) takımımızı organize ettik. Antalyalılar'ın desteğiyle Türk basketbolunda kalıcı, Avrupa'yı hedefleyen zirveyi zorlayan bir takımı önümüzdeki sezonlarda göreceğiz. Yabancı tercihimiz 3'den fazla olmayacak. Türk oyuncularımızı milli takıma çıkarmaya çalışacağız."

ŞEN: "HEDEFLER GEÇEN YILDAN DAHA YÜKSEK"

Geçen yıldan daha büyük hedeflerle yeni sezona girdiklerini belirten Galatasaray Cafe Crown Genel Menajeri Recep Şen, "Sonuna dayanan, disiplinli çalışan, iyi mücadele eden mutlaka başarılı çıkacaktır" dedi.
Şen, şunları kaydetti:

"Hedeflerimiz geçen yıldan daha yüksek. Daha güçlü bir takım kurarak Avrupa'da ve Türkiye'de başarılı olmak isteyen bir Galatasaray Cafe Crown olacak. Kuvvetli bir lig geçecek. En iyi şekilde tamamlamaya çalışacağız. Bütçe, oyuncu ve takım kapasitesi olarak da son yılların en güçlü liglerinden birisi."

ARAŞTIRAN: "İDDİALIYIZ, BAŞARILI OLACAĞIZ"

Efes Pilsen Basın Sorumlusu Cenk Araştıran, yeni antrenörleriyle yeni bir yapılanmayla girdikleri 2007-2008 sezonunda da iddialı olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başlayacakları zorlu mücadelede, bütün kulvarlarda zirveye çıkmak için çalışacaklarını kaydeden Araştıran şunları kaydetti:

"Bütün takımlara hayırlı uğurlu olsun. Cumhurbaşkanlığı Kupası maçıyla başlayan zorlu maratonda Türkiye'de ve Avrupa'da her zaman olduğu gibi başarılı sonuçlara imza atmak istiyoruz. Yeni bir antrenörle lige giriyoruz. Yeni bir yapılanma içindeyiz ve yeni oyuncularımız var. Bütün takımlar iyi oyuncular aldı. Biz de iyi oyuncular aldık. Bu konuda iddialıyız ve başarılı olacağız" şeklinde konuştu.

Çevrimdışı Force23

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 32.652
  • Puan 334
  • Cinsiyet: Bay
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
TBL'de Fikstür Değerlendirmesi
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2007, 17:54:38 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive