Gönderen Konu: Barça Baş Döndürdü.!!!  (Okunma sayısı 894 defa)

Çevrimdışı By_Sewim

  • 5. SINIF UYE
  • *
  • İleti: 758
  • Puan 610
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Barça Baş Döndürdü.!!!
« : 22 Mart 2009, 22:19:54 »
Sezonun 2. haftasında Saturn'ü Petrovski Stadı'nda konuk eden Zenit St. Petersburg galibiyetle tanıştı ve puanını 4 yaptı. Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golüyse tanıdık bir yüz; Fatih Tekke kaydetti. Yıldız oyuncu 2009'da golle tanışırken, takımına da ligdeki ilk 3 puanını kazandırmış oldu.


Barcelona [6 - 0] Malaga
19' [1 - 0] Xavi
25' [2 - 0] Messi
32' [3 - 0] Henry
43' [4 - 0] Eto'o
51' [5 - 0] Alves
57' [6 - 0] Eto'o

Real Madrid'in Santiago Bernabeu'da Almeria'yı Marcelo ve Huntelaar'ın (2) golleriyle 3-0 yendiği 28. haftada Malaga'yı konuk eden lider Barcelona, takipçisinin kendisine yaklaşmasına izin vermedi.

Cesar Muniz Fernandez'in düdük çaldığı karşılaşmanın 19. dakikasında orta sahadaki dinamosu Xavi'nin kaydettiği golle skor avantajını yakalayan Katalan ekibi, bu sezon sergiledikleri performans ve attıkları gollerle rakiplerin korkulu rüyası haline gelen Messi-Henry-Eto'o üçlüsüyle ilk yarıda farkı yakaladı.

Millilerimizle yapılacak maçlar için İspanya kadrosuna çağırılan Iniesta mücadelenin 60. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı, teknik direktör Pep Guardiola başarılı orta saha oyuncusunun yerine Gudjohnsen'i sahaya sürdü.

Alves ve Eto'o'nun ikinci yarıdaki golleri skoru tayin etti. Konuk ekipte kalesinde 6 gol görmesine rağmen 4 net pozisyona engel olan Goitia en etkili isimler arasındaydı. Barcelona maç boyunca yüzde 68'le topla oynadı.

Lider Barcelona bu galibiyetle puanını 69 yaptı ve takipçisi Real Madrid'in kendisine yaklaşmasına izin vermedi. Camp Nou'da bozguna uğrayan Malaga ise 43 puanda kaldı.