Gönderen Konu: Bir darbe de Alonso'dan!  (Okunma sayısı 659 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bir darbe de Alonso'dan!
« : 31 Ağustos 2008, 01:12:43 »
Bir darbe de Alonso'dan!
Liverpool Teknik Direktörü Rafael Benitez, İspanyol orta saha oyuncusu Xabi Alonso'nun takımdan ayrılması için hiçbir sebebin bulunmadığı açıkladı.

Fenerbahçe, Arsenal ve Juventus'un transfer listesinde olduğu öne sürülen Alonso'nun performansından oldukça memnun olduğunu ifade eden Benitez, "Alonso'nun bir süre önce kulüple bazı sorunları oldu ancak şu anda bu sorunlar çözüldü. Kulüp, Alonso'nun takımdan ayrılmasına izin vermişti ancak ben onun performansından gerçekten çok memnunum. Şu anda Alonso'nun başka bir takıma transferi mümkün gözükmüyor. Elimde böyle bir oyuncu varsa kesinlikle kullanmak isterim" dedi.

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Alonso'nun Liverpool'da kalmasını istediğini ifade eden Benitez, bu açıklamlarıyla Aston Villa forması giyen Gareth Barry transferinin kapandığının da sinyalini vermiş oldu.

Benitez'in açıklamalarının ardından gözler Alonso'nun peşinde olan kulüplere çevrildi. Juventus, Alonso'nun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferi askıya alırken, Arsenal gözünü Gareth Barry'e çevirdi. Transfer arayışlarına devam ettiklerini her defasında yineleyen Arsene Wenger, Barry transferi konusunda "Her an herşey olabilir" demekle yetindi.

Arsenal ve Juventus'un yanı sıra Fenerbahçe de Benitez'in 'Alonso' açıklamasının ardından rotasını yeniden belirleyecek. Marcos Senna'nın Villarreal ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatması ve Espanyol forması giyen Albert Riera'nın Everton ile anlaşmasıyla bir anda eli kolu bağlanan Fenerbahçe, Alonso'nun da Liverpool'da kalmasıyla büyük bir çıkmaza girdi. Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transfer olmasından sonra kamuoyunun büyük eleştirisini toplayan Fenerbahçe, en kısa sürede orta sahaya bir takviye yaparak camiada oluşması muhtemel kaosun şimdiden önüne geçmek istiyor.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs