Gönderen Konu: Brezilya Brezilya'dır: 6-1  (Okunma sayısı 653 defa)

Çevrimdışı LeGeND-MæN

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 25.719
  • Puan 1937
  • Cinsiyet: Bay
  • Mangal Yürekli Adam
    • Profili Görüntüle
Brezilya Brezilya'dır: 6-1
« : 08 Temmuz 2007, 13:09:09 »
Brezilya Brezilya'dır: 6-1
Venezuella'nın evsahipliği yaptığı Copa America'ya yenilgiyle başlayan ama sonrasında aldığı 2 galibiyetle Çeyrek Final'e yükselen Brezilya, Şili'yi 6-1 yenerek Yarı Final'de Uruguay'ın rakibi oldu.

Turnuvaya yenilgiyle başlayan ve Robinho'nun 2 maçta attığı 4 golle Çeyrek Final'e yükselen Brezilya, karşılaşmanın 10. dakikasında Vagner Love ile gole yaklaştı. Duvarpaslarıyla cezasahasına giren ve çalımla rakibini oyundan düşüren Love, müsait bir pozisyonda yaptığı vuruşta top yan ağlarda kaldı.

Sol kanattan kullanılan kornerde top arka direğe aşırtılırken, Bayer Leverkusen forması giyen Juan kafa vuruşu ile Şili kalecisi Claudio Bravo'yu avlayıp, ülkesini 1-0 öne geçirdi.

Juan'ın golünün 7 dakika ardından, hızlı çıkan Brezilya Julip Baptista ile farkı 2'ye taşıdı. Baptista'nın cezasahasının atak yönüne göre solundan yaptığı vuruşta kaleci Bravo'nun ulaşamayacağı noktadan top kaleye yöneldi ve direğin altına çarparak filelerle buluştu.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Brezilya, mücadelede daha yarım saat geride kalmadan farkı 3'e taşıdı. Grup maçlarında 6 puanı getiren Robinho, cezayayının üzerinde topla buluştu. Cezayayının sağına topu çekip yerden yaptığı vuruşta, top 2. gol gibi bir yol izleyerek Bravo'nun ulaşamayacağı noktadan ağlarla buluştu.

Brezilya karşısında sürekli gol arayan bir ekip görünümünde çıkan ve defansta zaafları olan Şili, 3. golün kısa bir süre ardından gole yaklaştı. Cezasahasının biraz dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Mark Gonzalez şansını denerken, top kaleci Doni'yi geçmesine rağmen üst direk gole izin vermedi ve üst direğe çarpan top oyun alanına döndü.

İlk yarı gibi ikinci yarıya da hızlı başlayan Brezilya, ikinci yarıda henüz 3 dakika geride kalmışken, Robinho ile fark 4'e taşındı. Sol kanatta Gilberto Silva'nın içeri yaptığı ortaya, kale önünde kaleci dahil kimse dokunamazken, arka direkte Robinho karşılaşmada kendisinin 2, Brezilya'nın ise 4. golünü kaydetti.

Şili atak bir oyun sergilemeye çalışsa da en net gol pozisyonunu bitime 25 dakika kala Juan Gonzalo Lorca ile yakaladı. Kaleci Doni ile karşı karşıya kalan Lorca, topu kalecinin üzerinden aşırtırken, top auta çıktı.

Şili gole yaklaşmasına rağmen, bu pozisyonun 2 dakika ardından kalesinde golü gördü. Sol kanattan içeri yapılan ortada kaleci Bravo gole izin vermezken dönen topu tamamlayan Josue, farkı 5'e taşıdı.

Mücadelede son 15 dakikaya girilirken, cezayayının üzerinde topu alan Suazo, rakip defanstan Gilberto'yu geçip kaleci Doni'nin üzerinden çok güzel vurdu ve 10 dakika öncesinde Lorca'nın benzer bir pozisyonda yapamadığını yaparak, topu filelerle buluşturdu ve şampiyonadaki 3. golünü kaydetti.

Karşılaşmanın henüz başında duvar paslarıyla cezasahasına giren ama topu yan ağlara yollayan Vagner Love, bitime 5 dakika kala benzer pozisyonu yakalarken bu sefer affetmedi ve skoru 6-1'e taşıyarak maçın skorunu belirledi.

B Grubu'nda Şili ile karşılaşan Brezilya, mücadeleden Robinho'nun 3 golüyle 3-0 galip ayrılmıştı.
Beşiktaş'ın bu sezonki transferlerinden Tello mücadelede forma giymedi.

ŞİLİ
1 - Claudio BRAVO
2 - Álvaro ORMEÑO
15 - Pablo CONTRERAS
4 - Ismael FUENTES
19 - Gonzalo JARA
17 - Arturo SANHUEZA
16 - Manuel ITURRA
11 - Mark GONZÁLEZ
20 - Gonzalo FIERRO
22 - Juan Gonzalo LORCA
8 - Humberto SUAZO

BREZİLYA
12 - DONI
2 - MAICON
4 - JUAN
3 - ALEX
6 - GILBERTO
8 - GILBERTO SILVA
5 - MINEIRO
17 - JOSUÉ
19 - JULIO BAPTISTA
11 - ROBINHO
9 - VÁGNER LOVE
tarz yaratmak için Ağır Abi OLma!! Ağır Abi Dediğin Sevdimi Tam Sever Giydiğini herkez Beğenir, Saygısı Sonsuz Sevgisi Ebedi Olur..

DAĞLARINA DARGIMIM YAR...



Çevrimdışı ***ALfoNSo***

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 23.777
  • Puan 6935
  • Cinsiyet: Bay
  • Dü$medeN BuLuTLaRDa Ko$mAm GeREk...
    • Profili Görüntüle
Brezilya Brezilya'dır: 6-1
« Yanıtla #1 : 07 Ağustos 2007, 13:55:24 »
sağol