Gönderen Konu: Gökhan Udınese'yle Uzattı  (Okunma sayısı 590 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Gökhan Udınese'yle Uzattı
« : 02 Eylül 2008, 01:00:30 »
Gökhan Udınese'yle Uzattı

--------------------------------------------------------------------------------

İtalya Serie A'da ilk haftada Palermo'yu 3-1'le geçen Udinese'de kapanış golünü atan Türk asıllı İsviçre'li Milli futbolcu Gökhan İnler'in, kulübüyle olan mevcut sözleşmesini 2013 yılına kadar uzattığı açıklandı.

İngiliz devi Arsenal'in renklerine bağlamak için bonservisine 8 Milyon Pound'luk teklifte bulunduğu 24 yaşındaki futbolcu, Cumartesi günü oynanan maçta kornerden gelen topu kafayla ağlara göndererek maçın skorunu tayin etmişti.

Başarılı ortasaha futbolcusu, Udinese kulübünün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "İlk günden beri Udinese'de kalmak istediğimi ve bundan yana hiçbir şüphem olmadığını söylüyordum. Kulübümle beraber devam edip müthiş bir sezon geçirme amacındayım. Hedefimiz geçen sezonun üstüne çıkmak. Takımımız daha güçlü ve çoşkulu" dedi.

Udinese kulübünün genel direktörü Pietro Leonardi ise yaptığı açıklamada, "Gökhan, Udinese'deki projesine devam etmeyi seçti ve bunu kadromuzda isteyen tek futbolcu da o değil. Bu da kulüp olarak doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" dedi.

Euro 2008'de İsviçre'nin oynadığı 3 maçta da 90'ar dakika sahada kalan Gökhan, Milli formayı toplamda ise 20 defa terletip 1 de gol kaydetmişti.

FC Basel'in alt yapısından yetişen ancak forma şansı bulamayınca 2004 yılında Aarau'ya transfer olan ortasaha futbolcusu, 2005-2006 ve 2006-2007 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan FC Zurich takımında ise 52 maçta görev alıp 3 gol atmıştı.

Geçtiğimiz sezonun başında 5 yıllığına Udinese renklerine bağlanan İsviçre'li Milli futbolcu, İtalyan ekipte ilk yılında oldukça başarılı bir performans çizmiş ve 32 Serie A maçında görev alıp 2 de gol kaydetmişti.

Genç yetenek, 2004-2005 sezonu başında Fenerbahçe'yle birlikte antrenmanlara çıkıp 4 yıllık da anlaşma sağlamasına rağmen, sarı lacivertlilerin o zamanki teknik direktörü Christoph Daum'un kendisini yetersiz bulması nedeniyle geri gönderilmişti.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs