Gönderen Konu: Ümit Özat için Köln'ün internet sitesine mesaj yağıyor  (Okunma sayısı 481 defa)

Çevrimdışı irsad26

  • 4.SINIF UYE
  • **
  • İleti: 2.386
  • Puan 6334
  • Cinsiyet: Bay
  • Eskişehirspor..!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ümit Özat için Köln'ün internet sitesine mesaj yağıyor

--------------------------------------------------------------------------------

Almanya Birinci Ligi'nde (Bundesliga) oynanan Karlsruhe SC- 1.FC Köln maçında dili boğazına kaçan ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ölümden dönen Ümit Özat için FC Köln'ün internet sitesine mesaj yağıyor. FC Kölnlü taraftarlar binlerce mesaj göndererek milli futbolcu Özat'ın bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediler. Gelen mesajlarda taraftarlar, Ümit Özat'a duydukları beğeni ve sevgiyi de ifade ediyorlar. Bütün mesajlardaki ortak nokta ise futbolcunun bir an önce sağlığına kavuşması.

Frankfurt'tan Marcus adlı bir taraftarın "Liebe (Sevgili) Ümit" diye başlayan mesajında şunlar yazıyor:

"Cuma günü bana ve arkadaşlarıma büyük bir korku yaşattın. Seni öyle görünce hepimiz şoke olduk. Ancak daha sonra kendine geldiğini duyunca sevindik. Tüm taraftarlar senin tekrar sağlığına kavuşmanı ve bir an önce sahalara dönmeni diliyor. Ben 30 yıllık FC Köln taraftarıyım. FC Köln'ün sana ihtiyacı var."

Heppenheim'dan Jürgen Gimber şunları yazıyor:

"Cuma günü otomobilimde giderken rahatsızlandığını duyduğumda çok korktum. 14 yaşındaki oğlum ve ben, senin büyük hayranınız. Sen FC Köln için çok önemli bir oyuncu olmanın yanı sıra, yüreği sevgi dolu iyi bir insansın. Seni en kısa zamanda tekrar sahalarda görmeyi ümit ediyoruz."

Erding Kenti'nden Gathmann Ailesi'nin mesajı ise "Hallo und Merhaba Ümit Özat" diye başlıyor. Mesajda, "Aile olarak sana acil şifalar diliyoruz. Sen herşeyini futbola vererek, kendini sağlığını ettin. Senden daha iyi bir kaptan olacağını düşünemiyorum. Sen sporcu ve kaptan olarak iyi bir örneksin. Ailem adına sana teşekkür ediyorum" ifadeleri yer alıyor.

Köln'den Sascha adlı bir taraftar da mesajında, "Allaha şükür tekrar sağlığına kavuşuyorsun. Daum ve Mondragon'un gözlerindeki yaşları gördüm. Bir çoğumuzun boğazına bir şeyler düğümlendi. Yaşananlar herkes için büyük bir şoktu. Ama bu olayda kenetlenmemiz takımın ve taraftarların bir aile olduğunun en büyük kanıtı. Gelecekte herşey sen ve ailen için daha güzel olsun" yazıyor.
Siyah Kırmızı<<Şampiyon EsEs