Gönderen Konu: SAGOPA KAJMER FUN CLUP  (Okunma sayısı 2979 defa)

Çevrimdışı Nightmare

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.725
  • Puan 2709
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« : 30 Nisan 2007, 21:09:19 »
                                       


Biografi

SAGOPA KAJMER
DJ MiC CHECK
SİLAHSIZ KUVVET


 

Kısa Biografi

Yunus Özyavuz 1978 Samsun doğumlu.
-İlk olarak Samsun'da yerel radyoda dj'lik yapmaya başladi.
-1997 de üniversite okumak için İstanbul'a geldi. "İSTANBUL ÜNVERSİTESİ FARS DİLİ VE EDEBİYATI"
-1998 de kendi müzik studyosu KUVVETMİRA'yı kurarak müzik çalışmalarına başladı.
  -1999 yılında çeşitli sanatçıların yeraldığı ilk türk rap albümü "Yeraltı Operasyonu"albümünde ilk projesi olan "SİLAHSIZ KUVVET" ismiyle yer aldı ve en fazla dikkati çeken kişi oldu. 
  -2001 yılında ilk albümü SILAHSIZ KUVVET "Sözlerim Silahım" çıkardı.
  -2002 yılında ikinci albüm SILAHSIZ KUVVET "İhtiyar Heyeti"çıktı .
  -2002 "SAGOPA KAJMER"i yarattı.İsmiyle aynı adı taşıyan bir albüm çıkardı.
  -2002 yılında CEZA "Med Cezir" albümünün produktorlüğünü yaptı..Albümün tüm müziklerini kendisi yaptı.
 
  -2003 yılında yeni albümü "Bir Pesimistin Gözyaşları" albümünü tamamladı ve 2004 yılında double olarak 150 dakika süren bir albüm piyasaya çıkarttı.Yepyeni bir sound yaratarak büyük dikkat çekti. -
  2004 yılında FUCHS "Huzur N Darem" albümünün produktorlüğünü yaptı. 
  -2004 Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminin Soundtrack müziklerini yaptı."Al Bir de buradan Yak isimli parçaya video klip çekti. 
  -Dj MicCheck Türkiye'de "turntablizm" akımının öncüsüdür.(plaklarla scratch show)
  -İstanbul'a yerleştikten sonra müzik çalışmaları ve üniversite eğitiminin yanı sıra en güçlü radyolarda müzik diraktörü ve dj olarak çalıştı.Halen Power fm' de program yapmaktadır. 
  -h2000 ve j&b festivallerinde dj'lik yaptı.Yurt dışında çeşitli yerlerde Dj'lik yaptı.

Çok önemli bir müzik birikimi ve arşivine sahip Dj MicCheck "Sagopa Kajmer" kimliğiyle "PESİMİST UNDERGROUND RAP" tarzını oluşturmuş , müzik kalitesi ,söz zenginliği ve etkileyici sesiyle kendisini birçok değişik kitleden insana kanıtlamıştır.[/B]


______________________________

 
Detaylı Biografi

Sagopa Kajmer (d. 1978, Samsun) DJ, prodüktör, turntablist ve rap müzik sanatçısı.

Asıl adı Yunus Özyavuz olan Sagopa Kajmer, müzik yaşantısına kişisel meraklarının ardından Samsun'da yerel bir radyoda djlik yaparak başladı. Öğrenim hayatında 1997'de İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazanması dolayısıyla İstanbul'a geldi. İstanbul'a gelişinden bir yıl sonra 1998'de yeraltı rap dünyasında halen varlığını sürdüren bir oluşum olan Kuvvetmira'yı kurdu. 1999'da "Silahsız Kuvvet" mahlasıyla Yeraltı Operasyonu isimli toplama (complation) albümünde yer aldı. 2001 ve 2002'de "Silahsız Kuvvet" mahlasıyla peşpeşe "Sözlerim Silahım" ve "İhtiyar Heyeti" isimli 2 albüm çıkardı.


Sagopa Kajmer'in doğuşu


2002'de İhtiyar Heyeti albümünü çıkaran Özyavuz, 'Sagopa Kajmer' stilini oluşturdu. Silahsız Kuvvet üzerine bir süre suskunluğunu koruyan Özyavuz artık Silahsız Kuvvet'in tarihe karıştığı duyurdu. Yine aynı yıl içerisinde yeni mahlasını taşıyan Sagopa Kajmer albümünü çıkardı. Bu albümden sonra 2. albümü olan 10 Kurşun'u çıkardı. Çalışmalarında çok yönlülüğüyle dikkat çeken Özyavuz bunu bir şarkısında '...Bir yatakta 3 kişi yatarız. 1 Silahsız Kuvvet 2 Mic Check 3 Sagopa Kajmer...' şeklinde dile getiriyor. Silahsız Kuvveti tarihe gömmesinin ardından bu sayı 2'ye düşmüştü. Dj yönününde Mic Check mahlasını kullanan Özyavuz, Türkiye'de turntablizm akımını başlatmıştır. Yine 2002 yılında Cezanın 'Med Cezir' albümündeki prodüksiyonuyla adından söz ettirdi. Bu albümün bütün müziklerini kendisi yaptı.

Pesimist Stil

2004'te çıkardığı 'Bir Pesimistin Göz Yaşları' isimli albümüyle yepyeni bir tarzın öncüsü oldu. Daha öncesinde "10 Kurşun" albümünde pesimist stilden izler vardı ancak pesimist stilin doğuşunu 3. albümüyle kabul etmemiz daha doğru olacaktır. Pesimistin Türkçe karşılığı karamsardır. Daha önceki 2 albümde sokak/battle tarzına ağırlık veren Sagopa Kajmer 3. albümde karamsar bir havada hayatı ele alıyor, savaş ve insanlık üzerine şarkılar yapıyor.

DJ'lik yönü

Mic Check 2004'te Cezanın Nefretteki grup arkadaşı Dr Fuchs'un 'Huzur N Darem' albümünün prodüktörlüğünü yaptı. DJ'lik yönüyle kendini her zaman geliştiren Özyavuz 'Turntablizm' denilen olayın Türkiye'deki öncüsü oldu. Ayrıca Özyavuz Türkiye'nin köklü radyolarında DJ'lik ve müzik direktörlüğü yaptı.

Ünlü Olması


Bir yandan dj'lik diğer yandan sanatçı olarak sürekli çalışmalarını sürdüren Sagopa Kajmer 2004'te Türkiyenin en çok izlenen filmlerinden olan G.O.R.A'ya müzikler ve soundtrackler hazırladı. 'Al Birde Burdan Yak' isimli parçasına video klip çekildi. Bu gelişme Sagopa Kajmeri tarzının dışındaki dinleyici kitlesine ulaştırdı. Türkiyede birçok insan Sagopa Kajmeri bu kelime ile tanıdı. 2005'te Koleranın 'Karantina Embriyo'nun prodüktörlüğünü yapan Sagopa Kajmer yine aynı yılda İrem Recordstan çıkardığı 'Romantizma' isimli albümüyle kariyerinin zirvesine ulaşmıştır. Bu albümün ilk video klibi olan 'Vasiyet' Kral Tv'de 2005 yılının 'en iyi klip' ödülüne layık görülmüştür. 25.11.06 tarihinde dünyaca ünlü amerikanın ilk rap gruplarından olan  jedi mind tricks ile konser vericekti ancak Vinnie Paz' ın sağlık sorunları nedeniyle 10.03.2007 Cumartesi tarihine ertelenmiştir.

Kuvvetmira

Kuvvetmira Sagopa Kajmer'in kurduğu bir rap oluşumudur. Bu oluşuma birçok rap müzik sanatçısı katılmıştır. Ceza, Fuat, Sahtiyan bunlardan sadece birkaç tanesidir. Kuvvetmira'nın amacı bünyesindeki rap müzik yapanları buluşturmak ve bir koalisyon ortamı oluşturmaktır. Kuvvetmira çoğu kez aynı tip oluşumlarla karşı karşıya kalmıştır.

Melankolia Müzik

2006da Sagopa Kajmer ve eşi Koleranın(Esen Özyavuz) birlikte Melankolia Müzik isimli müzik şirketini kurdular. Bu ikili ve Kuvvetmirada yer alan diğer rap müzik yapanlar Melankolia müziğin ilk albümü 'Kafile'yi çıkardılar. Albümün prodüktörlüğü yine Mic Check'e ait.

İsminin kökeni


Bir bilim adamı Mısır'daki piramitlerin sırrını çözmeye çalışır, Sagopa adlı piramidin içine girenin canlı çıkamadığını öğrenir ve piramidin sırrını çözmeye çalışır. Piramidin en son odasına gelip duvara adını kazır. Bu bilim adamının adı Kajmer olduğu için duvara "Sagopa Kajmer" azar ve bu piramidin içinde hava akımından dolayı can verir. Sagopa Kajmer ismi buradan gelmektedir.[/B]

 
ADI
YUNUS

SOYADI
ÖZYAVUZ

RAP DÜNYASINDAKİ ADI
Sagopa Kajmer

DJ ADI
MIC CHECK

ILK DJ ADI
RAPPER M.C (Rapper Mic Check)

MAHLASI
Kaf Kef,Evliya-ı Rap,Küheylan,Yaşlı Çocuk,Karizmatik Emmi,Melodrama ve daha birçok kendine ithafı.

BRANŞI
Rap

IHTISASI
Dj-produktor-M.C

DENEYIMLERI
Turkiye'nin en büyük yabancı müzik radyolarında Dj lik ve müzik direktörlüğü

BON'SERVİS
Power Fm,Number One Fm,Metro Fm,Radio 2019,Quasar FM,Radio Contact

ILK İŞİ VE SENESİ
Radyo Dj liği-1992 / Samsun

ILK PİKABI
Grundig-belt drive dual head (aile yadigarı)

ILK PİLAĞI VE SENESİ
Carlos Santana-Black Magic Woman Double LP (vefaat eden dayısının yunusun doğumu şerefine aldığı plaktır ve çok özeldir)

ÇOCUKLUK VE MÜZİK
Boney.M,Sugarhill Gang,Joe Bataan,Freddie James,Barry White,Isaac Hayes,Bee Gees,Chic,Modern Talking,C.C.Catch,Bad Boys Blue, James Brown,Afrika Bambaataa,Run DMC,Kurtis Blow,L.L.Cool J,Ice.T vs... (Liste bir hayli kabarık)

ALDIĞI İLK ALBÜM
Run DMC-Raising Hell

ALDIĞI 2. ALBÜM
Boogie Boys-Romeo Knight

ILK MÜZİK SETİ
Universum (Old School-1985)

ÇOCUKLUK ETKİLEŞİMLERİ
Boogaloo Shrimp,Shabba Doo,Michael Joe Jackson,James Brown,Jam Master Jay,Grandmaster DST,Afrika Bambaataa & Soulsonic Force,Grandmaster Flash, Prince,Ice-T,Ömer Karacan,Aykut Sporel,Engin Arman,DJ Hakan Gündüz,Marangoz İbrahim (İlk break Dance hareketini (smurf wave) Yunus'a gösteren değeri çok yüksek biri) Savaş abi (İlk chopper dönüşünü Yunus'a öğreten kişi),Diether Bohlen,Afrika Islam,Public Enemy,Skinny Boys,Scott La Rock,Krs,Premier ve Guru vs....

EN SEVDİĞİ RAP GRUPLARI (80'ler)
Run DMC,Public Enemy,Boogie Down Productions,Gangstarr,Skinny Boys,Ultramagnetic MC's,Sir Ibu,De La Soul,Soulsonic Force,Ryhme Syndicate,Whodini

EN SEVDİĞİ RAP SANATÇILARI (80'ler)
Chuck D,Ice T,L.L,Krs,Cube,Kool Keith,Rakim vs....

EN SEVDİĞİ RAP ALBÜMLERİ (80'ler)
Public Enemy'nin Fear Of A Black Planet ve diğer tüm albümleri,Boogie Down Productions'ın tüm albümleri,Run DMC-Tougher than Leather ve Raising Hell albümleri
Mantronix-In Full Effect,L.L.Cool J-Radio,Ice-T-Power,Afrika Bambaataa & Soulsonic Force-Planet rock,Eric.B & Rakim-Paid In Full ve Follow The Leader albümleri,Ultramagnetic Mc's-Critical Beatdown ve diğer albümleri,Gangstarr-step in the arena ve diğer tüm albümleri vs...

EN SEVDİĞİ RAP GRUPLARI (90'lar)
Das EFX,Mobb Deep,Organized Konfusion,The Beatnuts,D.I.T.C.,Extra Prolific,Group Home,Dwellas,Freestyle Fellowship,Cypress Hill,Artifacts Company Flow,Fu-Schnickens,Pete Rock & CL Smooth.vs (Liste kabarık)

EN SEVDİĞİ RAP SANATÇILARI (90'lar)
Pharoahe Monch,Mikah 9,Aceyalone,Diamond.D,Juju & psycho Less,redman,pete rock,Nas,Jay-z vs....(Liste Kabarık)

EN SEVDİĞİ RAP ALBÜMLERİ (90'lar)
Organized Konfusion-stress agenda ve debut LP,Nas-Illmatic,Jay-z-reasonable doubt,cypress Hill tüm albümleri,freestyle fellowship tüm albümleri vs...

ILK SOLO
Sözlerim Silahım 1998

ILK EP
1999-Pesimist EP 1

ILK SARKI
duman (Sözlerim silahım-1998)

ILK KONSER
İzmir-Fuar / 1998

AKILLARA KAZINAN ILK SÖZLERİ
"Seni beni ezenlere sözlerim silahım","Kuytu Köşelerde ruhunu satma","Bak evlat alışkanlıklarını bir kenara at" vs...

YERALDIĞI ILK PROFESYONEL ALBUM
Yeraltı Operasyonu karma albüm (yapım 1998)

KIRILMA NOKTASI
Sene 2003/ Bir Pesimistin Gözyaşları Double LP

MUZIKTE ILKOKUL
Sözlerim silahım (1998)

MÜZİKTE ORTAOKUL
İhtiyar Heteyi (2001)

MÜZİKTE LİSE
Sagopa Kajmer LP (2001-2002)

MÜZİKTE ÜNİVERSİTE
Bir Pesimistin Gözyaşları Double LP (2003)

MÜZİKTE MASTER
Gora Soundtrack (2004)

MÜZİKTE DOKTORA
Romantizma (2005)

MÜZİK MAESTRO & PRODÜKSYON
Kolera-Karantina Embryo,Dr Fuchs-Huzur N Darem,Ceza-Med-Cezir (tamamı),Ceza-Rapstar (birçok beat),Kafile Turk Rap Karma ve daha birçok albüm

ILKLER
Turkiye'nin ilk Double Rap albümünü yaptı.(Ilk kez bir albümde sözler ,sanatçı tarafından kendi el yazısıyla yazılan bir not defteriyle verildi).Turkçe sözlü Rap müziği adına Türkiye çapında ilk büyük ödül Vasiyet şarkısıyla Sagopa Kajmer'e verildi.Türk Rapi ilk kez dünya çapında gösterilen ve ülkede gişe rekoru kıran bir filmde yer buldu.Film Cem Yılmaz'ın G.O.R.A 'sıydı.Ilk Turntablism bu soundtrack deki goradramaturnz de yer buldu.bu bir ilktir. Ve tabiki rapte Pesimist-karamsar ve melankolik akımı başlattı.

SAYGI DUYDUKLARI
Orhan Gencebay,Nur Belda Yoldaş,Ergüder Yoldaş,Barış Manço ve Kurtalan Express,Salim Dündar,Nüket Duru,Mazhar Alanson,Mısırlı Ahmet,Hasan Cihat Örter Aykut Sporel,Engin Arman,Hakan Gündüz,Ömer Karacan.

ILK ILHAM KAYNAĞI
Babası Mehmet Özyavuz

EN SEVDİĞİ TURNTABLE
Vestax ve 1200 technics

EN SEVDİĞİ MİXER
vestax PMC serisi ve Rane

EN SEVDİĞİ PİKAP İĞNESİ
Shure m-44/7

EN SEVDİĞİ DJ'LER
Q-bert,mixmaster mike,mike boo,ricrukka,pfl,d-styles,dj flare,dj shadow,toadstyle,ned hoddigs,craze,a-trak

EN SEVDİĞİ YEMEK
Musakka & pilav,kentucky fried chicken hot wings & kolslovvvv,balık,satır köfte,her türlü meksika ve türk mutfağı,mantı hmmmmmmmm.

EN SEVDİĞİ SÖZÜ
Hepsi kendisine aynı lezzette geldiği için her biri özel.

EN SEVDİĞİ İÇECEK
Su

EN SEVMEDİĞİ ŞEYLER
İçkiye karşı çok katı. İçmez ve nasıl içilebildiğini merak eder.sakatat için de aynı şey geçerli hiç sevmez. Çok kola ve kahve içeni sevmez. Israrcılıktan ve ganimetçilikten hele hele yalanı yurt edinmişten tiksinir. Çıkarcıları sevmez.

BECERILERİ
Scracth ,her türlü yemeği profesyonelce yapar,dereceli bir break dance icracısıdır.Birkaç dakikada bir yığın hotwings yer,çok güzel hicveder.türk kahvesini de bol köpüklü yapar ve kahve sevenlerin gönlünü de alır.Farsça bilir,üniversite hazırlık Türkce sorularını güleh güleh çözer,dilbilgisini bilir.

SEVDİĞİ FİLMLER
Koleranın bölümündekilerle aynıdır hemen hemen,eklenecek birşeyler varsa o da breakin 1984 ve beatstreet dir.

KOLERA NE İZLER
Jeux De Fants,Leon The Professıonal, Lords Of The Ring Serisi, Shining,Misery Kar ve Kaplan,Hayat Güzeldir,Lost Series, Romeo & Juliet, Le Triplettes De Belville.

EFSANELERI
Michael Jackson,James Brown,Chuck D,Barış Manco,Nur Belda Yoldaş,Orhan Gencebay




 





Çevrimdışı Nightmare

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.725
  • Puan 2709
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #1 : 30 Nisan 2007, 21:09:34 »
Albümleri
 
Sagopa Kajmer & Kolera
İkimizi Anlatan Bişey




CD1
1-intro
2-ne bilirsin
3-monotonluk maratonu
4-bir var bir yok (featuring critical of critical madness)
5-sampiyonu sikar yaris
6-gam tozu ve dunyanin ninnisi
7-bagli hayatim pamuk ipligine
8-a dan z ye hiphop argosu (skit)
9-super ikili
10-kendim icin
11-af benim isim degil
12-kolaysa anlat
13-fani
14-biraz gülümsemeye ne dersin (skit)
15-emcee testi (featuring contribution x)
16-sahit varsa konussun
17-yarim gonulle bir opus
18-can havli
19-malum tahrip izleri
20-herkesin bir sucu var
21-outro

CD2 ( Parçaların Beatleri )

1-intro
2-ne bilirsin
3-monotonluk maratonu
4-bir var bir yok
5-sampiyonu sikar yaris
6-gam tozu ve dunyanin ninnisi
7-bagli hayatim pamuk ipligine
8-super ikili
9-kendim icin
10-af benim isim degil
11-kolaysa anlat
12-fani
13-emcee testi
14-sahit varsa konussun
15-yarim gonulle bir opus
16-can havli
17-malum tahrip izleri
18-herkesin bir sucu var


Sagopa Kajmer
Romantizma




1. Intromantizma 
2. Romantizma
3. Bebeğim Öldü     
4. Vasiyet   
5. İlgisizlik Hastalığı (Skit)   
6. Leyli     
7. Rak Benadam (Only Human) Feat. Tact Allstars 
8. Her Hayat Bir Sorudur (Skit)   
9. Baatıl Rhyme
10. Sagopa Yaşlı Planet 
11. We Gor Rimes - Feat. Obscure Disorder & Shi 360
12. Drama Yolları
13. Kendime Sarılır Donarım
14. Hiphop Saçmalığı
15. Sagopa vs Kolera - Feat. Kolera
16. Terapi
17. Kopya Kalpler
18. Anektod - Feat. Divine Of Trapmindz
19. Hayat Arabamla 2005 Mil
20. Rüyalarımdaki İşaretler - Feat. Leadri Of Abluka Alarm
21. Çaçaron
22. Pavlov'un Köpeği   
23. Bana Müsade Beyler



Sagopa Kajmer
Bir Pesimistin Gözyaşları



Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaslari

1. 56 Denklemli Intro
2. Analiz
3. Insan ve Inanc ( Skit )
4. Tanri Cekti Tüm Resimleri ( feat. Fuchs )
5. Varoslar Özgürlük Deemek ( Skit )
6. Karabiber Duasi (feat. Kasirha )
7. Karikatür Komedya
8. Kendini Koru ( Skit )
9. Kör Savascı  ( feat. Mista Brown )
10. Ölüm ve Yasam ( Skit )
11. Mütalam
12. Sabredin Panik Yok ( Skit )
13. Degisebilir Heran Adres ( feat. Nadiran aka Funky C )
14. Rap yaparken Günaha mi Girdim ?
15. Neden Bu Kadar Cok iciyorsun ( Skit )
16. Maskeli Balo
17. Umut ( Skit )
18. Ugurla Bahtiyarlari
19. Minimalite ( feat. Fuchs , Mista brown )
20. Iskeletler diyarinda bir et parcasi
21. Haddimizi Asmissak ( Skit )
22. Gecmisi Gölgeye teslim ettim[/B]

CD2
1. Bir Pesimistin Gözyaslari
2. Didaktik Kitaplar
3. Manzumu Mazlum Dinledi
4. Bagdat
5. Üfle Günesi Sönsün
6. Rap Gafil
7. Küheylan
8. Stilo
9. 24
10. Kalp Atislarim 78 BPM ( feat. Kolera )
11. Etki Tepki (orjinal version feat. Mista Brown )
12. Kalbim krizin bekcisi Olmus
13. Proportions ( Karabiber Duasi 2 feat. Toolz)
14. Yokluk Icinde Varlik Ceksemde ( feat. Fuchs )
15. Etki Tepki ( Dj Funky C , dark room Mix )
16. Sagoladim Beyinleri
17. Iyi Geceler ( outro )


[SIZE="2"]
Sagopa Kajmer - Sagopa Kajmer[/SIZE]





1. Düsünen Ceset
2. Timarli Hastane
3. Son Durak Ucurum
4. Aruz Ölcüsü
5. Tamu Otobüsü
6. Son Durak Ucurum ( Dj Mic Check )
7. Kanibal Asiretler
8. Rap Candarbazi
9. Tamü Otobüsü ( Orjinal Version )
10. Kan Mevsimi
11. S.K.T.R.N.G.D.N.
12. Ifrite Tamim
13. Yeraltindaki Karanlik
14. Rapim Kuduz
15. Dilim Sert , Rapim Mert
16. Katliama Karsi Geldi Iskence
17. Ölüm Benim Dogum Günüm
18. Vuslata 5 kala les
19. Timarli Hastane ( Orjinal Version )


 
Silahsız Kuvvet - İhtiyar Heyeti



1-Heyet İntro ( Kuvvet Senaryo 2)
2-2001 feat. ceza & Sahtiyan
3-Ekinoks
4-Buralarda Ayaz Var
5-Günah Tohumları (Tabu)
6-1 dk
7-Cenneti Sordum Yitirdiklerime
8-İki Dinle Bir Sus
9-Melodrama feat. Sahtiyan
10-Bir Savaş Bin Ölü
11-Benim İnim Hiphop feat. Mista Brown
12-Rap Eyleme
13-Güneşimden Çekil
14-Ar Gelir Yakın
15-Saltanatın Hakimleri feat. ceza
16-Dünya Koca Mekan
17-Terör Damlaları feat. ceza
18-Localistik Sömürü

 
Silahsız Kuvvet - Sözlerim Silahım



1-Kuvvet Senaryo
2-Kıyamet Alameti
3-Katil Senfoni
4-Gerçekleri Gör (Rotalarım Şaştı)
5-Acımasız Yaşam
6-Kuytu Köşeler
7-Durum Beter Artık Yeter
8-Gözegöş Dişediş
9-Bu yaka (Bombala)
10-Vahşet kapında
11-Pes Etmek Yok teslim Olmak Yok
12-İnkar Boşuna (Yaşam Denen Komedi) feat. ceza
13-Duman (Çek İçine)
14-Sözlerim Silahım
15-Beyaz Ölüm (Kara Vatan) Feat. Jay One
16-Doğ ve Yaşa
17-Tek Başına Dimdirek Yaşa
18-Olacak Dostum
19-Kötülüğe Teslim Oluyor İnsan feat. Cabbar & Misero


[SIZE="2"]
Sagopa Kajmer - 10 Kursun[/SIZE]



1. Sagopa Kajmer - Dilim Sert Rapim Mert
2. Sagopa Kajmer - Pesimist Stil
3. Sagopa Kajmer - Katliama Karsi Geldi Iskence
4.Sagopa Kajmer - Kendi Silahindan Ona
5. Sagopa Kajmer - Rapim Kuduz
6. Sagopa Kajmer - Kursun Marsi ( feat. Ramiz )
7. Sagopa Kajmer - Kursun Marsi ( feat. ceza )
8. Sagopa Kajmer - Üclü Kombine ( feat. Dumanyak , Cabbar )
9. Sagopa Kajmer - Flow ( feat. Duman )
10. Sagopa Kajmer - Tek Yürek



[SIZE="2"]Kuvvet Mira - Kafile [/SIZE]



1. Sagopa Kajmer - Baytar
2. Sagopa Kajmer - Sansür Perdesi
3. Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz


[SIZE="2"]GORA - SOUNDTRACKS[/SIZE]



1. Sagopa Kajmer - Al 1 de burdan Yak
2. Sagopa Kajmer - Marifetname
3. Sagopa Kajmer - Ihtiva Recetesi
4. Sagopa Kajmer - Gora Drama Turnz


Sagopa
Yeraltı Operasyonu

[/B]


Sagopa Kajmer
Disstortion EP



1. Çilek İntro
2. Sagopa Kajmer - Kır Kalbini Ver Elime
3. Sagopa Kajmer & Kolera - Duygu Sömürgesi
4. Kuvvetmira Rarp Stickz - Toplamam Yerde Kalır Kırıntın
5. Sagopa Kajmer - Bling Blingterlude
6. Kuvvermira Rapstick - Antrakta Paydos





Sagopa Kajmer
Pesimist EP 4 Kurşun Asker



1- Gönüldendir Şikayet
2- Şikayetname
3- Kürdan Kollar feat Mozole Mirach
4- Dil Yaratmakta En Asil Silahları
5- Cümle Mühendisi
6- Foseptik feat Kolera
7- Trakonya feat Kolera
8- Ewren - The Way You Gotta Be
9- Ewren - Conclix Of Interest



Silahsız Kuvvet - Gerilim Promo 99



1. Gerilim Promo 99 A-Side
2. Gerilim Promo 99 B-Side
[/B]



Asya Sentez (Silahsız Kuvvet & Ceza)
Toplama Kampı



1. Kuvvetsel Konum
2. Rap Adina
3. Televole
4. Toplama Kampi
4. Kalbim Reosta
5. Karanlik Sokak[/B]


[SIZE="3"]Prodüktörlüğünü Yaptığı Albümler[/SIZE]


Kolera - Karantina Embryo



1-Black Widow (intro)     
2-Matine Araları    
3-Kleptoman    
4-Karantina Embryo    
5-Yaprak Dökümü    
6-Kurgu Bilimi    
7-Triplex Mazi (featuring Derin Darbe)    
8-Avam Bir Kurgu    
9-Kontralto Kontra    
10-Aklimin Odaları (featuring Sagopa Kajmer)    
11-Bugun Mutlu Olamayacak gibiyim    
12-Küllendim Yıllarla (featuring Abluka Alarm)    
13-El İzi Koleksiyonum
14-Günlerim Ağlak (disi kisilik) (featuring sagopa kajmer)
15-Irtifa Kaybı
16-Trubulans & Odessa

Abluka Alarm - Ahenk



1- Virane Dervişler
2- Tövbelerim Hasarlı (featuring Sagopa Kajmer)
3- Ne Fark Eder
4- Dar Mesafe (Interlude)
5- Yeminli Yaver
6- Ben Bir İnsanım
7- Rüyalar ve İnsanlar
8- Kaos (Interlude)
9- Herşey...Herkes
10- Ahenk
11- İçimizden Geldi
12- Hamle
13- Bu Laflar Benden
14- Bitik Şans
15- Paravan
16- Kum Saati (Outro)


Fuchs - Huzur N Darem



01 Intro
02 Kara Maskeli Istanbul Ft. Sagopa Kajmer, Funky C
03 Tilki Dansi
04 Askerden Mektup
05 Bu Dünyada Yasadikca Savas Ft. 9.C.C.
06 Yalan
07 Dünya Dönüyor Ft. 9.C.C.
08 Interlude
09 Sokaklarin Melodisi Ft.Sagopa Kajmer, Mista Brown
10 Dilimde Rapim Ft. Funky C
11 Havalar Attin Ft. 9.C.C. & Funky C
12 Bahanem
13 Minimalite feat. Dj Mic Check & Mista Brown (Remix)
14 Ümitsiz Daglar
15 Outro

Ceza - Rapstar




1- rapstar
2- panorama harem
3- anneme
4- sabah basti geceyi (savas cocuklari part 2)
5- neyim var ki feat sagopa k
6- rudeboy vs. bad boy feat dr. fuchs

Ceza - Medcezir




1-Med Cezir
2-Tek Bir İhtimal Var
3-Sokak Sanatı
4-Meclis-i Ala feat. Dr. Fuchs
5-Buz Dağları
6-Anladınmı Derdimi Bu….
7-Savaş Çocukları
8-Kalbim, Rapim, Nefretim, Cezam
9-Komedyenler İşbaşında feat. Dj Funky C
10-Ceza Sahası
11-Kalbim Reosta feat. Sirhot
12-Dejavu
13-Açık Arttırma
[/B]


[SIZE="3"]Düzenlemelerini Yaptığı Albümler[/SIZE]

Derin Darbe - Karamsar Naralar



01-Intro
02-Karamsar Naralar
03-Destek Çağır
04-Hiphop Alemim
05-Her Nefeste
06-Benim Hayallerim Vardı
07-Hecin Üstü Bir Masal Ben
08-Şiirsel Yatalak
09-Paraf
10-Skit
11-Yılları Duvarına Çiz
12-Kanunun Kestiği Parmak
13-Rap Mahzeni
14-Tek Amaç
15-Gufran Eyle
16-Meknuz Kalayım
17-Skit
18-Neredeydin
19-Gömüldü Toprağa Yasak
20-7 Nota Raperler Derneği (7.n.r.d.)


Raffie - Leh”CHE” Mixtape



1. Intro
2. Üçlük
3. N.Z.İ.Ö.N. (feat. 47 & Saheed)
4. Adım Muhalefet (Reverans)
5. Dertler Anlartılmaz (feat. Daral & Saheed)
6. Sondu Günlerim (SLUG)
7. Interlude
8. Istinabem (feat. Saheed)
9. Bitsin
10. Leh”CHE”
11. Toplam (Toplam)
12. a) Son Ebe (Toplam 2003)
b) Outro
[/B]

___________________________



Kuvvet Mira - Köle Gibi
Kuvvet Mira - F.O.K
Kuvvet Mira - Soğuk Küvet


___________________________



[SIZE="2"]Pesimist EP ler[/SIZE]


Pesimist EP 1 - Sagopa Kajmer
Pesimist EP 2 - Sagopa Kajmer
Pesimist EP 3 - Sagopa Kajmer / Kolera
Pesimist EP 4 - Sagopa Kajmer / Kolera / Mozole Mirach

________________________________

Sagopa Kajmer'in Diğer Mclerle Yaptığı Featlar

Sagopa Kajmer - Icimdeki Seytanin Ensesindeyim ( feat. MT , Kasirga )
Sagopa Kajmer - Kambur Kelimat ( feat. Toolz)
Sagopa Kajmer - 3 Sefil Sair ( feat. Derin Darbe )
Sagopa Kajmer - Filmin son Karesi ( feat. Fuchs )
Sagopa Kajmer - Hade hade Hooy ( feat. Dr. HipHop)
Sagopa Kajmer - Neyim Var Ki ( feat. Ceza )
Sagopa Kajmer - Kara Maskeli Istanbul ( feat. Fuchs , Funky C )
Sagopa Kajmer - Sokaklarin Melodisi ( feat. Mista B. , Fuchs )
Sagopa Kajmer - Günlerim Aglak ( feat. Kolera )
Sagopa Kajmer - Aklimin Odalari ( feat. Kolera )
Sagopa Kajmer - Gercekler ( feat. Sirhot )
Sagopa Kajmer - Linguistiks ( feat. Supreme hebrew intelekt)
Sagopa Kajmer - Sanal Alem Delikanlilari ( feat. Ceza )
Sagopa Kajmer - Iskeletler Diyarinda Bir Et Parcasi ( feat. Derin Darbe )
Sagopa Kajmer - Hoscakal ( feat. Mista B. )
Sagopa Kajmer - HipHop Alemi ( feat. Derin Darbe )
Sagopa Kajmer - Yagmur ( feat. Domination)
Sagopa Kajmer - Kuduz Rap ( feat. İQ)
Sagopa Kajmer - Durma Hadi sek go (feat. İQ)
Sagopa Kajmer - Yalanlar (feat. İQ)
Sagopa Kajmer - Tek Kanatlı Kuş (feat. MT)
___________________________________


[SIZE="2"]
Silahsiz Kuvvet - Diger Rapciler ILe Feat. leri  /// (Albüm Disi , Bazilari Albüm Ici)[/SIZE]


Silahsiz Kuvvet - Karanlik Manzaralar ( prod. Mista B. )
Silahsiz Kuvvet - Cocukmuyum? ( feat. Sahtiyan / prod. Mista B. )
Silahsiz Kuvvet - Piston ( prod. Sahtiyan / feat. Kolera , ceza , mista b. )
Silahsiz Kuvvet - Cihana Hitabe Remix ( prod. Fuat / feat. ceza , Sahtiyan )
Silahsiz Kuvvet - Amerikanciklara Selam (feat. Fuat , ceza , Sahtiyan )
Silahsiz Kuvvet - Lanet Sehir Istanbul ( feat. Statik )
Silahsiz Kuvvet - Inkar Bosuna Bak Aynaya (feat. Sozlu Taarruz)
Silahsiz Kuvvet - Sana Bana Kalmaz Bu Dünya ( feat. Masta Kara )
Silahsiz Kuvvet - Kukla ( feat. Turbo )
Silahsiz Kuvvet - Rap Hediye ( feat. Sirhot )
Silahsiz Kuvvet - Illeti Name ( feat. Sahtiyan , Mista Brown)
Silahsiz Kuvvet - Bir Damla Su ( feat. Sözlü Taarruz )
Silahsiz Kuvvet - Subjectif Prespektif ( feat. Sirhot )


__________________________________


[SIZE="2"]
DJ MIC CHECK[/SIZE]


Mic Check - YamYam Organizmalar ( feat. Sahtiyan )
Mic Check - Karatma Geceleri ( feat. ceza )
Mic Check - Toplama Kampi ( feat. ceza )
Mic Check - Televole ( feat. ceza )
Mic Check - Scratch Show / Video ( Privat )
Mic Check - TV8 Scratch ( ceza ve fuat ile )
Mic Check - Dream Tv programlari ( yilbasi canli )

_____________________________________

Sagopa Kajmer'in Beatlerinde Kullandığı Samplelar

Abstract Rude Prevail - Stop biting ////// Sagopa feat. Dr. Fuchs - Kara Maskeli istanbul
Apocalyptica - Beyond Time ////// Sagopa Kajmer - Degisebilir heran adres
Deep - Purple - Soldiers of Fortune ////// Sagopa Kajmer - icimdeki seytanin ensesindeyim
Kishore Kumar and Lata Mangeshkar - Agar Tum Na Hote////// Sagopa Kajmer - Al 1 De Burdan Yak
Jean Francois Michael - Coupable ////// Yokluk Icinde Varlik Ceksemde

Sagopa Kajmer - Stilo / orphaned land - seasons unite
Sagopa Kajmer - Kör Savaşçı remix / TATU - 30 Minutes
Sagopa Kajmer - Düşünen Ceset / Çağrı Film Müziği
Sagopa K - Bir Pesimistin Gözyaşları / Kostas Pavlidis - Jastar Amenge Dur
Sagopa Kajmer - Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim / Empyrium - Autumn Grey Views
Sagopa Kajmer - 24 / The Pianist - Nocturne in C minor (soundtrack)
Sagopa K – Dilim Sert Rapim Mert / Yedi Karanfil – Bugün
Sagopa K – İskeletler Diyarında Bir Et Parçası / Boom Bap Project - Odds on Favorite
Sagopa K - Pesimist EP 2 / George Winston – Woods + George Winston - Colors of the Dance
Sagopa K - Değişebilir Her An Adres / Apocalyptica - Beyond Time
Sagopa K feat Fuchs – Tanrı Çekti Tüm Resimleri / Lacrimas Profundere - The Crown Of Leaving
Silahsiz Kuvvet - Dört Tarafım Yalan / Orhan Gencebay - İç Benim İçin
Silahsiz Kuvvet - Bir Savas Bin Ölü / Gotan Project - Cairo - ( Karunesh – Solitude
Sagopa Kajmer feat. Mista Brown - Kor Savasci / Empyrium - Fossegrim
Sagopa Kajmer - Maskeli Balo / MSG - Nightmare
SAgopa Kajmer-Yeraltındaki Karanlık / Mt feat Dykey- Ütopya
Sagopa K – İskeletler Diyarında Bir Et Parçası / Boom Bap Project - Odds on Favorite
Sagopa K – Dilim Sert Rapim Mert / Yedi Karanfil – Bugün
Silahsız Kuvvet - Doğ ve Yaşa / Orhan Gencebay – Ziyankar
Silahsiz Kuvvet - Buralarda Ayaz Var / Yedi Karanfil - Govel Ördek
Silahsiz Kuvvet - Göze Göz Dişe Diş / Yedi Karanfil - Iki Keklik
Silahsiz Kuvvet - Dört Tarafım Yalan / Orhan Gencebay - İç Benim İçin
Silahsız Kuvvet - Rap Eyleme / Wu-Tang – Visionz

________________________________



Wallpaperlar










Fotograflar












__________________



:
[/B][/SIZE][/CENTER][/center]

Çevrimdışı sir_safak

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 13.165
  • Puan 2381
  • Cinsiyet: Bay
  • ST golcü :=)
    • MSN Messenger - caring.safak@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2007, 17:03:59 »
 :o :o :o saol nıght  valşa benden sana  + rep ;)

Çevrimdışı Nightmare

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 12.725
  • Puan 2709
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #3 : 14 Haziran 2007, 22:10:49 »
:o :o :o saol nıght  valşa benden sana  + rep ;)


eyw

Çevrimdışı ManSpider111

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 21.601
  • Puan 1277
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #4 : 14 Haziran 2007, 22:12:35 »
saolasın enes aga + rep geliyo hemen :)
Seni Unutmadık Barış Akarsu

Çevrimdışı HaLiLL

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 14.638
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #5 : 14 Haziran 2007, 22:57:59 »
kanka Eyw. saolasın

kısa demişin kocaman yawf ;D

Çevrimdışı ManSpider111

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 21.601
  • Puan 1277
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #6 : 14 Haziran 2007, 22:59:12 »
kanka Eyw. saolasın

kısa demişin kocaman yawf ;D
ne diyon neco ya kendi kendine konuşma la oqlum :D
Seni Unutmadık Barış Akarsu

Çevrimdışı HaLiLL

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 14.638
  • Puan 1441
  • Heryerdeyiz!
    • Profili Görüntüle
    • ultrAslan38
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2007, 16:27:57 »
kanka Eyw. saolasın

kısa demişin kocaman yawf ;D
ne diyon neco ya kendi kendine konuşma la oqlum :D

OLM KISA Biografi demiş birsürü yazı war ;D

Çevrimdışı EkO

  • 3. SINIF UYE
  • ***
  • İleti: 4.078
  • Puan 148
  • Cinsiyet: Bay
  • ReBeL JuSTiCe
    • MSN Messenger - eko317@hotmail.com
    • AOL Instant Messenger - E......k......O
    • Yahoo Instant Messenger  - ReBeL+JuSTiCe
    • Profili Görüntüle
    • www.oyunsiteniz.com
    • E-Posta
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #8 : 19 Haziran 2007, 13:30:54 »
eyw saolasın kanka

Çevrimdışı PCaNeR

  • 3. SINIF UYE
  • ***
  • İleti: 3.519
  • Puan 527
  • Cinsiyet: Bay
  • ..::MetallicA::..::LoST::..
    • MSN Messenger - jedi_caner@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #9 : 21 Haziran 2007, 23:17:40 »
Saolasın

Çevrimdışı FeaRLeSs

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 28.257
  • Puan 2731
  • Cinsiyet: Bay
    • MSN Messenger - tello_hazer1903@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2007, 19:39:51 »
saol


Çevrimdışı ManSpider111

  • 1. SINIF ÜYE
  • *****
  • İleti: 21.601
  • Puan 1277
  • Cinsiyet: Bay
  • Dünyanın En Çok Mesaj Gönderen ÜyesiNİN BABASI ;D
    • Profili Görüntüle
SAGOPA KAJMER FUN CLUP
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2007, 18:05:34 »
kanka Eyw. saolasın

kısa demişin kocaman yawf ;D
ne diyon neco ya kendi kendine konuşma la oqlum :D

OLM KISA Biografi demiş birsürü yazı war ;D
onun biraz altında detaylı biyografi yazıo KARA cAHAL , KAPKARA CAHAL ;D ;D
Seni Unutmadık Barış Akarsu