Osc Çizik Üye
CEMAL 6 - 4 HAMZA
Alıntı yapılan: ^- CeMaL -^ - 05 Nisan 2007, 21:10:34CEMAL 6 - 4 HAMZAellerine sağlik cemal kardeşim . karşılaşmanin 89.dakikasinda 4 - 2 öne geçmeme rağmen . attiğim dördüncü golün santrasinda farkı bire indirdin ardindan uzatma dakikalarinda bulduğun frikik ile karşılaşmanin uzamasini sağladin . uzatma devrelerinde ise 6-4 öne geçmesini başardin tebrik ediyorum seni .
SAOLUN AMA GERCEKTENDE BERBAT OYNAMISTIM SANSIMIN BU GALIBIYETTEKI PAYI FAZLA.....
Alıntı yapılan: ^- CeMaL -^ - 05 Nisan 2007, 21:29:23SAOLUN AMA GERCEKTENDE BERBAT OYNAMISTIM SANSIMIN BU GALIBIYETTEKI PAYI FAZLA.....şans bu oyunda önemli bi faktör kardeşim
Alıntı yapılan: Hamza - 05 Nisan 2007, 21:17:14Alıntı yapılan: ^- CeMaL -^ - 05 Nisan 2007, 21:10:34CEMAL 6 - 4 HAMZAellerine sağlik cemal kardeşim . karşılaşmanin 89.dakikasinda 4 - 2 öne geçmeme rağmen . attiğim dördüncü golün santrasinda farkı bire indirdin ardindan uzatma dakikalarinda bulduğun frikik ile karşılaşmanin uzamasini sağladin . uzatma devrelerinde ise 6-4 öne geçmesini başardin tebrik ediyorum seni . hamza şuan sitedesin galiba lütfen aç şu ffcyi ya nerdesin