TBR KARDEŞ SAYDIYSAN KAÇINCI ŞAMPIYONLUĞUN
GFB_SERO BU ŞAMPİONLUNU NASIL ALIORSN ANLAAMDIM MAÇ 3.3 TÜ ÇIKMAK DURUMNDA KALDIM NEDEN MAÇDAN ÇEKİNİORSN MAÇ 3.3 TÜ KARDEŞİM BU GFB_sERO EGER BU KUPAYI KALAN YERDEN DEVAM ETMESEE SİTEYİ BIRAKIORM BAŞKA SÖZÜM YOK
Alıntı yapılan: sony_harun - 21 Ocak 2007, 19:09:45GFB_SERO BU ŞAMPİONLUNU NASIL ALIORSN ANLAAMDIM MAÇ 3.3 TÜ ÇIKMAK DURUMNDA KALDIM NEDEN MAÇDAN ÇEKİNİORSN MAÇ 3.3 TÜ KARDEŞİM BU GFB_sERO EGER BU KUPAYI KALAN YERDEN DEVAM ETMESEE SİTEYİ BIRAKIORM BAŞKA SÖZÜM YOKÇıkmasaydın kardeşim 1 değil 2 değil olmaz ama artık ister bırak siter bırakma kendi kararın
Alıntı yapılan: gfb_sero - 21 Ocak 2007, 19:13:13Alıntı yapılan: sony_harun - 21 Ocak 2007, 19:09:45GFB_SERO BU ŞAMPİONLUNU NASIL ALIORSN ANLAAMDIM MAÇ 3.3 TÜ ÇIKMAK DURUMNDA KALDIM NEDEN MAÇDAN ÇEKİNİORSN MAÇ 3.3 TÜ KARDEŞİM BU GFB_sERO EGER BU KUPAYI KALAN YERDEN DEVAM ETMESEE SİTEYİ BIRAKIORM BAŞKA SÖZÜM YOKÇıkmasaydın kardeşim 1 değil 2 değil olmaz ama artık ister bırak siter bırakma kendi kararın ya bekım sende ne fesatsın ya api gelir merak etme dirosn olm apiahın bana torpilimi var ya seroya gelicne sero kardeşim 1 deil 2 deil dirosn ben sana bunu 1 kez yaptım çok acildi 40 maç yaptıssak 1 kere bu ikinci oldu kardeşim ya yapma allahını seersen yaevt agam haklısısn yani hadi 1 olsa hadi neysem 2 olmuş ynai affedilmez şimdi saten appi gelir agam sen merak etme şikayet etmiştir harun
Bİ HAKSIZLIK İÇİN KARDEŞİM
Alıntı yapılan: sony_harun - 21 Ocak 2007, 19:42:32Bİ HAKSIZLIK İÇİN KARDEŞİMYa bırak hakszlık mış kaçmasaydın olm maçtan hem senin derdin maç yapmk değil şampi. almak al şamp. senin olsun ağlama bu kadr hadi