Gönderen Konu: Bir Askerin Hayatı  (Okunma sayısı 557 defa)

Çevrimdışı IwAn07

• 2. SINIF UYE
  • Puan 0
    • Profili Görüntüle
Bir Askerin Hayatı
« : 30 Mayıs 2007, 18:23:27 »
Bir Askerin Hayatı

Vietnem da savaştıktan sonra evine dönmekte olan bir asker hakkında bir hikaye anlatılır...

San Francisco dan ailesini aradı ve:
Anne, eve dönüyorum ama sizden bir şey rica ediyorum.yanımda bir arkadaşımıda getirmek istiyorum.
Memnuniyetle onunla tanışmak isteriz diye cevapladılar.

Oğulları:Bilmeniz gereken bir şey var diye devam etti.Arkadaşım savaşta ağır yaralandı.Bir mayına bastı ve bir koluyla ayağını kaybetti.Gidecek hiçbir yeri yok,onun gelip bizle kalmasını istiyorum. Bunu duyduğuma çok üzüldüm oğlum.Belki onun başka bir yer bulmasına yardımcı olabiliriz.

Hayır anne,onun bizimle yaşamasını istiyorum. Oğlum dedi babası, ''Bizden ne istediğini bilmiyorsun.Onun özürlü biri olması bize korkunç yük olur.Bizim kendi hayatımız var, ve bunun gibi bir şeyin hayatımıza engel olmasına izin veremeyiz.Bence bu arkadaşını unutup eve dönmelisin.O başını çaresine bakacaktır.''

Oğlu da o anda telefonu kapattı.Ailesi ondan bir süre haber alamadı.Ama birkaç gün sonra,San Francisco polisinden bir telefon geldi.Oğullarının yüksrk bir binadan düşüp öldüğünü öğrendiler.Polis bunun bir intihar olduğuna inanıyordu.Üzüntü dolu anne-baba hemen San Francisco ya uçtular ve oğulların cesedini tespit etmek için şehir morguna götürüldüler.Onu ve ve veeeeee

Oğullarını sadece bir kolu ve bacağı vardı!...

Çevrimdışı champ1on

• 4.SINIF UYE
  • **
  • Puan 4
  • Champ1on
    • MSN Messenger - championyusufg@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Bir Askerin Hayatı
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2007, 22:31:03 »
saol

Çevrimdışı Nightmare