eki bush...gülmekten kırıldım ben
En Zekİ Bush
-uÇak DÜŞmek Üzere UÇakta 5 Yolcu Ve 4 ParaŞÜt Vardir
-----bİrİncİ Yolcu
Ronaldo
DÜnyanin En İyİ Futbolcusuyum DÜnya Futbolunu Bana İhtİyaci Vardir Ve Bu Kadar Çok Hayranim Varken Ben Ölmemelİyİm..
-------İkİncİ Yolcu
Hİlarİ Clİnton
Ben Ölmemelİyİm Ben Amerkanin Eskİ BaŞkanini Karisiyim Ve Belkİ Gelecekte Ben BaŞkan Olurum Onun İÇİn Amerkanin Hgeleckte Bana İhtİyaci Var Deyİp ParaŞÜtÜ Alip Atlar
-------ÜÇÜncÜ Yolcu
Ben Georghe Bus Hum
Amerkanin BaŞbakaniyim Amerkanin Bana İhtİyaci Var Amerİkada GelmİŞ GeÇmİŞ En İyİ Ve En Zekİ BaŞkanlik Yapan Benİm Dİyİp ParaŞÜtÜ Alip Atlar
UÇakta 2 Yolcu Ve 1 ParaŞÜt Kalir
----------dÖrdÜncÜ Yolcu Olan Papa
BeŞİncİ Yolcu Olan Bİr ÇocuĞa
ŞÖyle Der :ben OldukÇa YaŞlandim Ben Hayatimi İyİ Bİr Rahİp Olarak GeÇİrdİm Sen İse Daha GenÇsİnsen YaŞamalisin Sen ParaŞÜtÜ Al Ve Kurtul
BeŞİncİ Yolcu Olan Çocuk :merak Etme YaŞli Adam
Amerİkanin En Zekİ Ve En İyİ BaŞkani ParaŞÜt Yerİne Benİm Okul Çantami Aldi
terminatör Şuan Forumda Değil Alıntı yaparak cevapla
terminatör
Kullanıcının Profilini Göster
terminatör tarafından yazılan bütün mesajları göster
Eski 08.08.2006 #2 (permalink)
terminatör
Kovuldu
Katılma Tarihi: Jul 2006
Puanı: 0 terminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant futureterminatör has a brilliant future
Varsayılan 6-0 fıkrası komedi
Fenerbahçe'nin Galatasarayı 6-0 yendiği maçtan sonra sokağa çıkmaya utanan Arif'in aklına bir fikir gelmiş ve kadın kılığına girerek dışarı çıkmış.Bir cafeye girip oturmuş.Yanına yaşlı bir kadın gelerek Arif Naber demiş.Arif beni tanıdı diyerek apar topar kaçmış.
Ertesi gün yine kılık değiştirmiş ve cafeye gitmiş.Aynı yaşlı kadın yanına gelip Arif naber demiş.Arif yine kaçmış. Bu sefer Arif çok farklı bir kılıkta gelmiş cafeye kadın gelmiş yine Arif naber demiş.Arif merak etmiş;
Ya sen beni nereden tanıyorsun demiş Yaşlı kadında;
Oğlum Ben Bülent