Maraton
Bir ara sirf ögle tatilinde zaman geçirmek maksadiyla arkadas.com a takiliyordum.ordan tanistigim ve kendini mükkemmel bir tip olarak öven(o kadar ki tarkana benziyorum demisti) birisiyle bulusmaya karar vermistim.çocula buluscagimiz yere ondan 5 dk önce gitmistim.herneyse aradan 5 dk geçti ve çocuk geldi.etrafina salaq salaq bakinan ve aradigi insani tanimaya çalisan gayet kro, ciliz bir tipli (ki belki bi çok insana göre kro olarak sayilmaz ama bence kroydu..) birisi geldi.basta o oldugundan emin degildim ama çevrede renkli gözlü olan ve birilerini arar gibi gözüken tek kisi oydu.
Neyse,ben kendim degilmisim gibi davranarak oradan yavas yavas kaçmaya çalisiyordum. bi ara arkami dönüp acaba anladi mi diye baktim.aman allahim!!bakiyo!!!siritti!!!bende elimde olmadan siritmis bulundum!!!ve çocuk bana dogru bir adim atar atmaz arkami dönüp deli gibi kosmaya basladim.arasira arkama bakip gelip gelmedigini gözlemlemeye çalisiyordum!!!o da arkamdan deli gibi kosuyordu..sora dayanamayip bir lokantaya bi yandan kosarken bi yandan da tuvaletiniz nerde acaba diye sormustum.artik adamlar ne anladiysa..sonra nefes nefese adamlarin gösterdigi yere dogru yönelerek içeri daldim ve nefes nefese halimi atlatmaya çalisiyordum.yaklasik 5 dakka sonra disari çikip oralarda bi yerlerde olup olmadigini kontrol ettikten sonra günümün geri kalanina devam ettim.
Ancak ertesi gün ööööyylee bir mesaj geldiki!!!!taannriiimmm!!!tannnrriiiiimmm!!!!!!mesaj aynen söyleydi!!
"Ah bi seni yakalayabilseydim de seni ne kadar çok sevdigimi söyleyebilseydim!!!!"
Evet arkadaslar,adam sanirim ondan ona olan sevgimden dolayi kaçtigimi zannetmis olcak ki böyle bir mesaj yazma ihtiyaci duymus!!!!
Siz siz olun fotografini görmeden kimseyle bulusmayin!!!
CapRlcE,19,Bayan,ankara