Satıcı
Adamın biri hipermarketin manav bölümünde satıcıyı ikna etmeye çalışmaktadır: "Kivi alacağım, fakat yarım istiyorum...""Saçmalamayın beyefendi yarım kiwi mi olurmuş !""Yok ben hepsini yiyemem, ben yarım kiwi istiyorum" . Olurdu
-olmazdı tartışmasına girerler, sonunda satış elemanı ...."Ben içeride müdüre sorayım, kivinin yarısını satabilir miyiz diye..." deyip adamın yanından ayrılır. Müdüre olayı anlatmaya koyulur: "Patron, bir orospu çocuğu geldi, yarım kivi istiyor, ne diyeyim?" Lafını bitirir bitirmez arkasında birisi olduğunu fark eder, dönüp baktığında kivi isteyen müşteriyle karşılaşır ve konuşmasına bozuntuya vermeden devam eder: "Bu beyefendi de diğer yarısını istiyor..."Müdür "tamam" der. Gönderirler müşteriyi. Sonra müdür satış elemanını yanına çağırır: "Akıllı bir adama benziyorsun. Zor durumdan çok iyi kurtardın kendini ... Nerelisin sen?""Yeni Zellandalı'yım""Neden geldin peki Amerika'ya?""Orada iki çeşit insan vardır ... fahişeler ve rugby oyuncuları " Müdür "Benim karım da Yeni Zellandalı !""Öylee miiii, hangi takımda oynuyordu efendim?"