Gönderen Konu: SERİ SERİ SERSERİ İLANLAR  (Okunma sayısı 572 defa)

Çevrimdışı YuRY

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 1606
    • MSN Messenger - Tr_YuRY@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
SERİ SERİ SERSERİ İLANLAR
« : 25 Kasım 2006, 05:58:04 »
ELDEN DÜŞME ÇİN VAZOSU
437 parça hakiki Çin vazosu çok acele satılıktır.Yok abi olmayacak böyle.Önce elinden düşür vazoyu kır,sonrada satmaya çalış.Yer mi millet ?Ah eşek kafam ah.Ne vardı sabah sabah tozunu alacak.Patron gelip de vazoyu bu halde görürse asıl o benim tozumu alacak.Nereden girdim bu antikacıya bilmem ki.

GARSON ARANIYOR

İşe başladıgı günden beri yapmadıgını bırakmayan garsonum Rıfat resmen aranmaktadır.kırmadık tabak,dökmedik yemek bırakmadın,sustuk.İşe geç geldin,sesimizi çıkarmadık.Ama bu kadarı da fazla.Hem servis yaptıgın çorbanın içine baş parmagını sok,hem de müşteriye,"Parmagımda dolama çıktı.Doktor sıcak tut dedi" de.Resmen aranıyorsun.Hatta kaşınıyorsun.Alıcam ayagımın altına haberin olsun.(Patronun Münir Yılmış)

SATILMIŞ HAKEM

Üç oyuncumuza kırmızı kart gösterip,2 golümüzü iptal eden,karşı takıma 5 penaltı verip, her penaltı sonrası yan hakemlerle timsah yürüyüşü yapan ve stattan rakip takımın otobüsünde marşlar söyleyerek ayrılan hakem satılmıştır.Allahından bulsun.

KAYIP ARANIYOR

Bogaziçi üniversitesinden geçen sene aldıgım (çaldıgım) Jeep'i kaybettim.Yenisini alacagımdan eskisi hükümsüzdür.(Oto Faresi Selahattin)

CEMAAT ARANIYOR

Doktorların tüm uyarılarına ragmen aşırı yeme huyundan vazgeçmeyen dayımız Şemsi Groston 350'nci kilosunu kutlarken çatlamak suretiyle aramızdan ayrılmıştır.Merhumun tabutunu taşımak üzere gönüllü cemaat aranmakatadır.Dikkat: NAAŞ dolgundur.

ÇANTADA KEKLİK

Taksim'den binilip,Nişantaşı'nda inilen bir ticari otoda çanta içinde düz ovada avlanmış keklik unutulmuştur.(Müracaat Avcılar Kahvesi)

DEVREN KİRALIK KATİL

Bir süre önce tuttugum katilimle işim bittiginden dolayı devren kiralıktır.Hayatta hedef şaşırmaz,attıgını kaçırmaz,merhamet duygusu taşımaz.Hava parası,depozito falan istemiyorum.Yeter ki kurtarın beni şu heriften..(Hüdai Arazöz)

YOL İŞÇİLERİ ARANIYOR

Evreşe yollarındaki yol genişletme çalışmalarında kullanılmak üzere türkü söylemeye yatkın işçiler aranmaktadır.

DOGAN GÖRÜNÜMLÜ MUHABBET KUŞU KELEPİR

Kaç kere dedim hanıma şu hayvanı bu kadar beslemeyin diye dinletemedim.Muhabbet kuşunun mantı yedigi nerde görülmüş canım? Kafesine sıgmayacak yakında.Kuşu da kendine benzettin ya hanım bravo valla.(Zavallı kocan Namık)

Çevrimdışı Force23

• 1. SINIF ÜYE
  • Puan 334
  • !!ƒяєєѕтуℓєя!!
    • Profili Görüntüle
SERİ SERİ SERSERİ İLANLAR
« Yanıtla #1 : 17 Ağustos 2007, 19:37:30 »
Paylaşım için teşekkürler
Only God Can Judge Me !!
They''ll Never Take Me Alive